Hot Predaj Mačka Obnovy Golier Proti Hryzenie Vankúš Zábavné Mäkké chovateľské potreby pre Psov
Hot Predaj Mačka Obnovy Golier Proti Hryzenie Vankúš Zábavné Mäkké chovateľské potreby pre Psov
Sku: g1796
(0 Recenzie)
Novinka

€5.27 €5.86

Popis:

Špecifikácia:

1. Farba: Multicolor 2. Materiál: PP bavlna 3. Hmotnosť: 150g 4. Vhodné pre: Mačky, psov 5. Veľkosť: XS-L 6. Package Zahrnuté: 1* Pet Golier Vankúš

Funkcie:

1. Anti-scratch, anti-bite: roztomilý golier môže ochranu vášho domáceho maznáčika z vyrážky a rany. To zabraňuje zvieratá z hryzenie a lízanie rán chirurgické stránky, a podporuje zotavenie z operácie alebo rany. 2. Komfort: mäkké exteriéru materiálu, aby sa váš pes pohodlné na nosenie. Nebude blokovať pohľad na vášho domáceho maznáčika. Mohli jesť, piť, spať a hrať hry normálne. 3. Nastaviteľný: Nie je popruh na otvorenie golier, môžete lepiť dohromady pre perfektné fit. Dal jednej strane popruh za psa krku, aby sa zabránilo psa z hryzenie to. 4. Funkcia: Sterilizácia mačky a šteniatka, zranenia, klieštiky na nechty, dekorácia, pet vankúšov.

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. 3. Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 4. Budeme loď tovar v 4-6 dní po vašu platbu.

Štítky: príslušenstvo morča, pes har, hlbb obojok, draci psov, cat hračka, collares perros, väzby domáce zvieratá, škrečok hračka, príslušenstvo králik, pes.

  • Materiál: Bavlna
  • Hmotnosť: 0.92kg
  • Funkcia: Osobné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • farba: Multi color
  • Veľkosť: XS-L

Súvisiace produkty