Jazda na bicykli bicykel, motocykel dážď topánky zahŕňa Skúter hrubšie non-slip nepremokavé topánky zahŕňa vonkajšie športové topánky kryt
Jazda na bicykli bicykel, motocykel dážď topánky zahŕňa Skúter hrubšie non-slip nepremokavé topánky zahŕňa vonkajšie športové topánky kryt
Sku: g179770
(0 Recenzie)
Novinka

€13.22 €20.66

Popis:

Odrážky:

1.Vysoko kvalitné textílie: nosenie, odolný a vodotesný TPU kompozitný materiál na zvýšenie životnosti; pribrala gumová protišmyková jediným, pevné autom línia lepidla, stabilné a odolné voči vode, nemajú šancu dážď.

2.Jedinečný duté von jediným dizajnom sa chráni pred dažďom, zatiaľ čo vypúšťanie prebytočného tepla na uchovávajte ho v suchu. V porovnaní s full-jediným obuvi kryt, jazda je viac ovládateľné a non-sklzu, a to zabraňuje zošmyknutiu v čo najväčšej miere.

3.Opotrebenie krytu je pridaný do prednej časti obuvi kryt, ktorý je vodotesný a chráni obuvi, kryt a hornej bez obáv z poškodenia svojho drahé závodnej topánky.

4.Pohodlné a opakované použitie: priestranná otvorenie dizajn je ľahké dať a vzlet, elastické, zábal okolo hornej časti je krátky a veľké plochy hokejka je ľahko prispôsobiť tesnosti.

5.Široké spektrum aplikácií: malé rozmery po skladovanie, prenosné a skladací, dal v uzatvárateľnom tašky, môžu byť umiestnené v batohy alebo batožiny tašky. Ideálne pre prechádzky, jazda na bicykli, motorke, rybolov vo vlhkom počasí, a dobré oblečenie.

Jazda na bicykli motocykel cyklus dážď topánky pokrytie Skúter hrubšie non-slip nepremokavé topánky pokrytie vonkajšie dvere športové pokrytie

Názov produktu: Jazda rainproof vetru kryt obuvi

Produkt materiál: nepremokavá TPU kompozitných materiálov

Veľkosť produktu: L / XL(L:41-43;XL:44 až 46)

Produkt Color: Čierna

Platné scéna: outdoorové športy

Funkcie:

1. Plný PU materiálu, vetru a rainproof;

2. V prednej časti obuvi kryt je pribrala s oderu odolná čierna guma.

3. Existuje mnoho vysoká citlivosť povlak prúžky na čistenie krytu, ktorý sa môže zlepšiť bezpečnosť jazdy v noci;

4. Čistenie krytu úst prijíma elastické kapely dizajn, ktorý je vhodný pre väčšinu nohu typy a je pohodlnejšie.

Balík obsahuje:

Pár obuvi zahŕňa

Poznámka:

Tento výrobok by nemal byť umyté s teplotou vody alebo kartáčovaný.

Štítky: labo nepremokavé topánky, korčuľovanie topánky kryt, obuvi zahŕňa nohy dážď, electr skúter, moto topánky, motorka kryt dážď, skúter obuv muži, motocykel závodná topánka, acer pevný disk konektor notebook, zelený kríž topánky.

  • Produkt materiálu:
  • Platné scény:
  • Funkcia: Nepremokavé
  • Pohlavie: Unisex
  • Materiál: Polyester & Nylon
  • Názov Produktu:
  • Boot Výška: ČLENOK
  • Farby produktu:
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty