Himalájska Dekoratívne Misa Budhistické Čakra Meditácia, Jóga Tibetskej Mosadz Spev Misa s Stick
Himalájska Dekoratívne Misa Budhistické Čakra Meditácia, Jóga Tibetskej Mosadz Spev Misa s Stick
Sku: g180102
(1 Recenzie)
Novinka

€10.20

Popis:

Himalájska Dekoratívne Misa Budhistické Čakra Meditácia, Jóga Tibetskej Mosadz Spevu Misy

8-12 cm misa, Normálne stick

13-17 cm misa, kožené stick použitie Výrobku:

1. Relaxácia a meditácia

2. Liečenie

3. Čakra zarovnanie a očistu tela

4. Vysielací energie

5. Hybnou silou fyzikálnych a energický orgány

6. Domáce dekorácie a darčeky účely

Podľa Tibetskej tradície, existencia misky sa vyvinuli z 4rth storočia. Späť potom, tento konkrétny tradíciu priniesli do reflektorov s Buddha kázne a učenia. Keď konkrétne stick hity alebo leští vonkajší povrch spev misy, začne vibrovať a vytvára jedinečný, špecifickú frekvenciu alebo zvuk z jeho strany, a hrán. Na pulzácie zvuk prirodzene uvoľňuje oprava frekvencie správne nevyvážené čakier. Tieto frekvencie tiež iniciovať tok energie, čo spôsobuje mystické zmeny v našom tele, myšlienky a emócie. Späť v deň, bol používaný pre jeho komplexný a liečivé sily. To je stále používaný pre meditácie, relax, duchovné liečenie, náboženské služby, jóga relácií, atď.

Je to buď ručne vyrobené alebo stroj-vyrobené s variáciami v jeho vonkajší vzhľad (plastiky) a zvukovej frekvencie. Je v tvare ako polo-kolo misa a je zložený z 7 kovov, ako je: Železo, Meď, Zinok, Mosadz, Ortuť, Zlata a Striebra, z ktorých každý zastupuje 7 rôzne planetárne vplyvy:

Zlatá = slnko

Striebro = mesiac

Ortuť = Ortuť

Meď = Venuša

Žehlička = Mars

Tin = Jupiter

Viesť = Saturn

ZDRAVOTNÉ VÝHODY

Znižuje stres, úzkosť, znížiť hnev, krvný tlak, zlepšuje krvný obeh a zvyšuje prietok krvi. To pomáha človeku uvoľniť, zvyšuje duševnú a emocionálnu jasnosť, podporuje pokoj, šťastie a stimuluje imunitný systém a fibromyalgia a psoriázy u osôb, ktoré meditovať.

Účely Misky odrážať jeho tradičných, kultúrne, ako aj duchovný význam. To možno nájsť na chrámy, kláštory, meditačné centrá, a oltáre v celom svete.

Ručné spevu misy sú používané na celom svete pre meditácia, hudba, relax a osobné blaho. Spev misky sú vyrobené v celej Ázii špeciálne Nepále. V niektorých Buddhistickej praxe, spev misy sa používajú ako signál začať a tichú meditáciu. Ručné spevu misy sú tiež nazýva hojenia misy. Boli vyrobené zo zliatiny siedmich rôznych kovov, pripojený na sedem astrologické planéty, ktoré vytvárajú celý rad rôznych zvukov a podtónmi. Sedem kovov sú zlato, striebro, ortuť, meď, železo, cín a olovo a sú reprezentované ako 7 rôznych planetárnych vplyvov.

Misky sú stále vyrábané dnes v tradičným spôsobom, ako aj moderné výrobné postupy. Nové misky môžu byť hladké alebo zdobené. Niekedy sa funkcia náboženskej ikonografie a duchovné motívy a symboly, ako napríklad Tibetský mantra Om mani padme hum, obrazy Budhu, a Ashtamangala (osem sľubný Budhistické symboly).

Nové misky sú vyrobené v dvoch procesov. Ručné kovanie je tradičný spôsob vytvárania misky, ktoré sa stále používajú, aby sa nové misy. Moderné metódy je, pieskom, odlievanie a potom stroj latovanie. Stroj latovanie môže byť vykonané iba s mosadze, takže stroj lathed misky sú vyrobené pomocou modernej techniky a moderných mosadznej zliatiny.

Štítky: malé dekoratívne kovové misy, misa spievať, dodávky budhistické, budhistické šperky, mat jogy, misy tibetské brazília, misy tibetské, himalájska lampa, misa medi, Himalájska Soľ.

  • Hmotnosť: Various
  • Materiál: Rôzne kovové zmes
  • vzor: Náhodne
  • Dodanie: Epacket, Aliexpress, Express
  • Veľkosť: Various
  • Tému: Budhizmus
  • farba: Mosadz
  • Produkt: Misky
  • Regionálne Funkcie: India
  • Platby: Aliexrepss
  • Pôvod: nepál
  • Použitie: Sprostredkovanie, Jogy atď.

Súvisiace produkty