100g Super Silné Lepidlo, Lepidlo, Vysoké Teploty Tmel RTV Červená Upevňovacie Lepidlo pre Auto Vozidla Motorové Medzera Tesnenie Oprava Nástrojov
100g Super Silné Lepidlo, Lepidlo, Vysoké Teploty Tmel RTV Červená Upevňovacie Lepidlo pre Auto Vozidla Motorové Medzera Tesnenie Oprava Nástrojov
Sku: g180170
(2 Recenzie)
Novinka

€3.85 €4.01

Popis:

>>>>Položku Detaily

100g Super Silné Lepidlo, Lepidlo, Vysoké Teploty Tmel RTV Červená Upevňovacie Lepidlo pre Auto Vozidla Motorové Medzera Tesnenie Oprava Nástrojov

Odrážky:

1、Automobilové a motocyklové tesnenie: má vynikajúcu viscoelasticity a pevnosťou v tlaku, odolnosť voči vode, olejom odolnosť, odolnosť voči otrasom a anti-aging. To je široko používaný v motore, telo a pod-weld šev tesnenie a pružné utesnenie automobilový čelné sklo.

2、Materiál:Tento produkt je non-sušenie páskovanie lepidlo tesniaci materiál na báze butyl kaučuku. Má viscoelasticity a dobrú priľnavosť a odolnosť voči starnutiu. Je vhodný na tesnenie autá, autobus orgánov, vozíky, svietidlá, podlahy, ventilačné kanály, klimatizačných systémov a nitovanie plechov skrine.

3、Použitie: Vhodné pre shockproof samolepiace tesnenia medzi dvere, nepremokavé membrány, tela a kostry, auto a podlahy, lepenie a utesnenie stavebné a dekoračné materiály.

4、Funkcie: ľahké konštrukcie, s dlhodobými viskozita, pružnosť a tesnenia. Nízka cena a široký adhesiveness. Je elastická, lepidlo, anti-únik, anti-vibration, s dobrým tesnením a odolnosť voči starnutiu.

5、Výhoda: Tento produkt je možné rýchlo a tesnenie oprava otvárania rôznych tvarov, a môže nahradiť tesniacim pomôcky, ako sú bežné borovicové drevo, pásik papiera, azbestu a kovové trhliny.Majú vynikajúce vlastnosti tesniacich a nepriepustných do vody、plynu a ropy.

100g Silné lepidlo, lepidlo, vysoké teploty tmel RTV červená upevňovacie lepidlo pre auto Motor Medzera tesnenie oprava nástrojov

Vlastnosti & Smeroch

100% Zbrusu nový & Vysokej kvality

Tmelu môže byť náhradou za tradičné tesnenia a tmely.

Platné pre radiátor vody komory tesnenia, rôzne druhy oleja na panvici, skrine prevodoviek, náprav, príruby a ďalších zložiek tesnenie, môžete tiež je Vhodná pre statické tesnenie automobilov、motory、stroje、elektronické,prístroje a nástroje a iné zariadenia, ploché tesnenie, odstránenie nečistôt na povrchu, aby sa povrch Po zaschnutí lepidla sa nanáša ako nepretržitú tesnenie (to isté platí okolo otvory pre skrutky), a vysypaný gél sa odstráni po montáž.

Popis:

Názov Produktu: Tmel

Kapacita: cca 100g

Platnosť: 12 mesiacov

Pracovná teplota:-60~+300℃.

Tesniaci Tlak:10mp.

Funkcie:

Automobilové a motocyklové tesnenie: má vynikajúcu viscoelasticity a pevnosťou v tlaku, odolnosť voči vode, olejom odolnosť, odolnosť voči otrasom a anti-aging. To je široko používaný v motore, telo a pod-weld šev tesnenie a pružné utesnenie automobilový čelné sklo.

Materiál: Tento produkt je non-sušenie páskovanie lepidlo tesniaci materiál na báze butyl kaučuku. Má viscoelasticity a dobrú priľnavosť a odolnosť voči starnutiu. Je vhodný na tesnenie autá, autobus orgánov, vozíky, svietidlá, podlahy, ventilačné kanály, klimatizačných systémov a nitovanie plechov skrine.

Použitie: Vhodné pre shockproof samolepiace tesnenia medzi dvere, nepremokavé membrány, tela a kostry, auto a podlahy, lepenie a utesnenie stavebné a dekoračné materiály.

Vlastnosti: ľahko postaviť, s dlhodobými viskozita, pružnosť a tesnenia. Nízka cena a široký adhesiveness. Je elastická, lepidlo, anti-únik, anti-vibration, s dobrým tesnením a odolnosť voči starnutiu.

Výhody: Tento produkt je možné rýchlo a tesnenie oprava otvárania rôznych tvarov, a môže nahradiť tesniacim pomôcky, ako sú bežné borovicové drevo, pásik papiera, azbestu a kovové trhliny.Majú vynikajúce vlastnosti tesniacich a nepriepustných do vody、plynu a ropy.

Použitie použitie:

1. Vysporiadať sa s povrchových nečistôt, mastnoty a iných nečistôt.

2. Aplikovať tmel rovnomerne na povrchu lepidla. Počkajte 20 minút na povrchu výrobku byť spevnené a potom pripojte stroj.

Tmel schne sa asi za hodinu a je úplne suché a pevné, do 24 hodín.

Zoznam:

Tmel x 1

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Štítky: tmel dlaždice, studená lepidlo, jednoduchý auto telo opravy, auto nástroj, corolla motorové tesnenia, tmel, auto dobré, auto nálepky, Auto repair tool, polaris rzr 900 efi.

Súvisiace produkty