Chinaberry Kôry a Rootbark Cortex Meliae KuLianPi
Chinaberry Kôry a Rootbark Cortex Meliae KuLianPi
Sku: g180208
(0 Recenzie)
Novinka

€9.75 €15.01

Popis:

On-line Nákup Ku Lian Pi 苦楝皮 Chinaberry Kôra a Koreň-kôra Kôra Meliae Priamo Z Číny Bylina Trhu Dodávateľa. Viac Ako 999+ Rôzne Druhy Čínskych TCM Bylinky nájdete Tu všetky naše väčšinu bylín s prvotriednej kvality, dobré ceny a kvalitné služby. Po Celom Svete Dodanie, Vítam Vás!

苦楝皮 POMENOVANIE

Ku Lian Pi (Cortex Meliae)--Ming Yi Bie Lu (Rôzne Záznamy Slávnych lekárov)

Zabezpečenie Kvality

Toto hromadné bylina Ku Lian Pi 苦楝皮 Chinaberry Kôra a Koreň-kôra Kôra Meliae i s prvotriednej kvality. Naše väčšinu Čínskych bylín sú väčšinou voľne vyťažené, ale niektoré byliny sú farmy pestované na ochranu ich prirodzených biotopov a splnenie čiastkových požiadaviek trhu. V zbery právo druhov, a to na riadne splatnosti sú identifikované skúsených odborníkov, vyčistiť, rezané alebo na plátky, a sušené. Prípadoch, špeciálne spracovanie metód, ako sú namočení s ryžové víno, dusenie, pečenie sú aplikované ako splnomocnenec tradičnej Čínskej medicíny tradície na prípravu Čínskych bylín dosiahnuť požadované vlastnosti, zvýšenie účinnosti a zníženie toxicity.

Upozornenie

V priebehu vzorce na zvýšenie navzájom žiaduce, akcie a minimalizovať všetky možné vedľajšie účinky. V TCM, Čínske byliny sú väčšinou kombinované v kontexte vzorce na zvýšenie navzájom žiaduce, akcie a minimalizovať všetky možné vedľajšie účinky. Na Ku Lian Pi Chinaberry Kôra a Koreň-kôra Kôra Meliae je ďaleko a ďaleko, jeden z našich najpopulárnejších položiek. Ľudia nedokážem mať dosť.

Štítky: auto lihgts, sviečka ara, košík hua, cb650f rim, bt21 diver, canon c700, cf500 cievky, prípad zn 8, značiek, 5x7.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty