Víla Nohy Strom Sukne Pre Desktop Vianočný Strom Dovolenku Jedálenský Stôl Dekorácie Tappeto Albero Natale Vianočné Dodávky
Víla Nohy Strom Sukne Pre Desktop Vianočný Strom Dovolenku Jedálenský Stôl Dekorácie Tappeto Albero Natale Vianočné Dodávky
Sku: g180209
(0 Recenzie)
Novinka

€22.85 €32.18

Popis:

Víla Nohy Strom Sukne Pre Desktop Vianočný Strom Dovolenku Jedálenský Stôl Dekorácie Tappeto Albero Natale Vianočné Dodávky

Popis Výrobku:

Materiál:PVC+netkanej textílie+polyester

Veľkosť:Základné priemer 30 cm, horný priemer 24 cm, výška stranách 10 cm

Farba:Červená ,biela,zelená

Vlastnosti produktu: [Nový Upgrade] vyzýva Tento golier je kreatívny upgrade na strome stojan, funguje ako "choker náhrdelník" alebo stojan, kryt na spodnej strane vášho stromu.Tieto vysoko kvalitné strom sukne sú ideálne pre skrýva neatraktívne strom základne, ideálne pre celý rad rôznych Vianočné Stromčeky.

【Jedna Veľkosť] vyzýva Base priemer 30 cm, horný priemer 24 cm, výška stranách 10 cm.Hodí najviac veľký strom stojí.

【Odnímateľný Design & Opakovane Vianočný Dekor] vyzýva Tento strom golier sa skladá zo šiestich PVC base,obklopený polyester sukne a vtipné Vianočné elf pridať slávnostnú atmosféru. Materiál je pevný,to nebude patriť aj keď tlačil niekto môže plne podporovať strom sukne. Toto je strom sukne ploché a bez vrások. Strom golier má dlhé-trvalé trvanlivosti, takže je základné príslušenstvo pre Vianočné sezónu, po vianociach, môžete odpojiť to až obchod, ak nie je potrebné.

【Udržať domáce Zvieratá Ďaleko Od Stromu] vyzýva PVC krúžok vedie mačky a ostatné domáce zvieratá od vášho kmeň stromu,lepšie ako strom, sukne, žiadne vrásky, nebudú používať ako pet posteľ !Tradičný Vianočný stromček sukne pokrýva veľkú plochu, a tkaniny, má mnoho vrások, ktorá ju robí veľmi chaotický. To môže byť stúpol na a špinavom v priebehu niekoľkých dní, a plátno sa dá ľahko nalepiť na pet vlasy, čo je veľmi špinavé. A nový upgrade stromu golier bude riešiť všetky tieto proplems ľahko!

【Ideálny Darček&Easy Storage] vyzýva Každého stromu golier s vynikajúcou darčeka pre ľahké a kompaktné skladovanie a prepravu.Predstavte si, že váš priateľ je prekvapením, výraz, keď dostane darček!

Štítky: textílie organza, pu sukne, dlhé saténové sukne, parné trubice, sauna uterák zábal, sukne žltá, vaňa sukne uterák, kožené ceruzku sukne, reťaz sukne, sukne uterák.

  • Číslo Modelu: Vianočný Stromček Sukne
  • Funkcia 2: opakovane strom sukne
  • Funkcia 1: kolo netkanej textílie na Vianočný stromček a sukne
  • Feature3: Darčeková krabička zahrnuté
  • Materiál: non-tkané tkaniny
  • farba: Červená, Zelená
  • Priemer: 30 Cm
  • Počet Pc: Netkanej Textílie ,PVC
  • Príležitosti: Vianoce, Nový Rok, Party
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty