Bezdrôtový Pruner Elektrické Záhradnícke Nožnice 2ks 16V Lítiové Batérie, Ovocných Stromov Bonsai Terénne Prerezávanie Pobočky Fréza Záhrade Bazén
Bezdrôtový Pruner Elektrické Záhradnícke Nožnice 2ks 16V Lítiové Batérie, Ovocných Stromov Bonsai Terénne Prerezávanie Pobočky Fréza Záhrade Bazén
Sku: g180393
(1 Recenzie)
Novinka

€52.40 €61.65

Popis:

Odrážky:

1、Ručné Nožnice: Na ručné lítium-prerezávanie kusy strihu konárov s maximálnym priemerom 28 mm. Čepeľ je vyrobená z chróm-vanád zliatiny, high-frequency tepelné spracovanie, čepeľ je ostré a tvrdé, a rezanie je hladká a nie je poškodenie vetiev.

2、Vysoko výkonné Lítiové Batérie: Vybavený výkonným 16.8 V 2Ah vysoko výkonné lítiové batérie, so silným skladovacia kapacita a nízka hmotnosť. Úplné nabíjanie batérie bude kompletný 8 hodín beží čas a rýchle nabíjanie na 1,5 hodiny.

3、Ľahký, Prenosný a Bezdrôtové: Tento elektrický prerezávanie šmyku je ľahká, váži len o 0.88 kg, shockproof a non-sklzu, ergonomicky navrhnuté tak, a nebude sa cítiť unavený po dlhodobom používaní.

4、balenie Obsahuje: 1*bezdrôtová zastrihávač, 2*náhradné batérie, 1*nabíjací adaptér, 3*kľúča nástroj, 1*whetstone, 1*inštrukcie, 1*úložný box.

5、Široké Spektrum Použitia: môže byť použité v rôznych záhrad, parkov, farmy, veľké pasienky, sady, skleníky, a môže znížiť hrozna, čerešní stromov, jablone, atď.

Funkcie:

1. Veľkosť kotúča môže byť voľne previesť, asi 2cm/ 0,79 " malý priemer dizajn, zlepšenie účinnosti a režim šetrenia energie, o 2.8 cm/ 1.10 palcový zväčšený priemer dizajn, môžete orezať okolo 0-28mm / 0-1.10 cm hrubé konáre.

2. Kľúča je pohodlne pracovať a nie je na škodu prstami, ak ho používate. Flexibilné použitie, ľahké otáčanie, bezpečné a spoľahlivé a jednoduché na údržbu.

3. Ergonomická rukoväť, non-sklzu, pohodlné uchopenie-nabíjateľné lítiové batérie šetrí batériu, práce a úspora času-dokáže znížiť mäkkého a tvrdého dreva v o 28mm/1.10 palcov v priemere.

Špecifikácie:

Pracovné napätie: DC 16.8 V

Menovitý príkon: 300 (W)

Nabíjacie napätie: AC110-220V 50/60Hz

Hlavný materiál: PVC, kov

Pracovný čas: 6-8 hodín

Rezanie priemer: cca 28mm /1.10 palec

Kapacita batérie: 2AH nabíjateľná lítiová batéria

Veľkosť: o Dĺžke 31*Šírka 12 cm/12.20*4.72 palec

Maximálne otvorenie: o 3 cm/1.18 palec

Nožnice váha: cca 0.88 kg

Package hmotnosť: 1,7 kg

Balenie Zoznam:

1 x Akumulátorový Zastrihávač

2 x Náhradné Batérie

3 x Kľúč Nástroj

1 x Whetstone

1 x Nabíjací Adaptér

1 x Úložný Box

1 x Návod

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: bonsai, záhrada pruner, secateur bahco, umelé pobočky, l elektrický záhradnícke nožnice, prezervatívy záhradnícke nožnice, RASTLINA, nákova kováč, batéria záhradnícke nožnice, sportster xl883.

  • Dokončovacie: Poťahovaných
  • Číslo Modelu: akumulátorové elektrické pruner
  • Názov Značky: VAHIGCY
  • Hlavný Materiál: PVC, Kov
  • Funkcia: Anti-Slip Grip
  • Certifikácia: CE
  • Materiál: Kov
  • Prerezávanie Nástroj Typu: Rezné
  • Nabíjacie Napätie:
  • Pruner Typ: NÁKOVA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • WorkiWorking času:

Súvisiace produkty