USB Nohy Teplejšie Roztomilý Kreslený Elektrické Vyhrievacie Papuče Obuvi pre Domáce Cestovné Kancelárie Elektrické Ručné Teplejšie Ohrievača
USB Nohy Teplejšie Roztomilý Kreslený Elektrické Vyhrievacie Papuče Obuvi pre Domáce Cestovné Kancelárie Elektrické Ručné Teplejšie Ohrievača
Sku: g180399
(1 Recenzie)
Novinka

€10.71 €21.43

Popis:

USB Nohy Teplejšie Módne Cartoon Elektrické Vyhrievacie Papuče Obuvi pre Domáce Cestovné Kancelárie

Vlastnosti: Vyrobené z prémiového materiálu, mäkké, teplé a komfortné na nosenie. Cartoon vzor je tak roztomilý a legrační, aj skvelý darček pre rodiny s deťmi. Tento kúrenie obuvi je odnímateľný a ľahko sa čistí.

Plug and play, môže byť pripojený k moci banka, napájací adaptér, počítač a ďalšie zariadenia USB. Vhodný pre domácnosti, kancelárie a cestovné použitie, vedenie vaše nohy v teple na chladné zimné.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Luxusný, Dacron Jediným Voliteľné Farby: Žltá, Sivá

Napätie: 5V 2A Veľkosť: cca. 33*26*10 cm/12.99*10.24*3.94 v

Hmotnosť balenia: cca. 340g/11.99 oz

Zoznam Balíkov: 1 * Elektrický Ohrievač Nôh

1 * USB Kábel

Poznámka :

1. Prosím, dovoľte 0~1 palec chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Štítky: usb ruky teplejšie, krivka vlasy rezanie, elektrické nohy teplejšie, nohy teplejšie, nohy ohrievača, arm teplejšie, veľký vyhrievaný koberec, kúrenie, vyhrievané usb šatku, teplo usb.

  • farba: Šedá
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Elektrický Ohrievač Nôh
  • Materiál: Plyšové, Dacron Jediným
  • Produkt: nohy teplejšie

Súvisiace produkty