12pcs/veľa outer space party láskavosti pre deti narodeniny dieťa sprcha láskavosti Náramok Svetelná Guľa Vianočná Pančucha Stromček
12pcs/veľa outer space party láskavosti pre deti narodeniny dieťa sprcha láskavosti Náramok Svetelná Guľa Vianočná Pančucha Stromček
Sku: g180716
(0 Recenzie)
Novinka

€3.37 €4.68

Popis:

CHROMATICKÉ ABERRATION

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok môže odrážať skutočný farbu položky, garantujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

VEĽKOOBCHOD

Pre veľkoobchod, sa môžete skontaktovať s nami a budeme ponúkať najlepšie zľavy alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

PO ZAPLATENÍ

Skontrolujte adresu

Skontrolujte prosím vašu adresu po vašej platby, budeme poslať ju ako vašu objednávku adresu. Takže uistite sa, že je to správne.

Trpezlivo čakať

Prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas, a kontaktu s nami, aby sme vám môže pomôcť sledovať.

VRÁTENIE A VÝMENA

1. Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

2. Mali by ste si nájsť nejaký problém s našimi položky, prosím, neváhajte kontaktovať náš tím služby zákazníkom do 7 dní od prijatia tovaru. budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a aby ste spokojný.

3. Ak nie ste úplne spokojní s nákupom, môžete vrátiť na nás, alebo výmenu. Všetky výnosy položka nesmie byť použitý alebo zobraziť akékoľvek znamenie úmyselné poškodenie a musí byť v pôvodnom obale.( Kupujúcich by mal byť nákladné a späť, ak nie sú problémy s kvalitou výrobku.)

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2. Ak nebudete spokojný našich produktov, prosím, kontaktujte nás v čase. Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

Štítky: náramok hračka, náramok slap, outer space party láskavosti príbeh hračiek, outer space party láskavosti valentines day, babi sprcha, vonkajší priestor strany teen, náramok deti, narodeniny náramok, flamingo suvenír, žiara space party láskavosti.

  • Materiál: Kožené
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Príležitosti: Strana
  • Súbor Typ: No
  • vzor: Loptu
  • Počet Pc: 12pcs
  • Číslo Modelu: sp-0

Súvisiace produkty