4 Farebné 4 Stanice Hodváb sieťotlač Stroj T-Shirt Tlačiareň Stlačením SKVELÉ sieťotlač
4 Farebné 4 Stanice Hodváb sieťotlač Stroj T-Shirt Tlačiareň Stlačením SKVELÉ sieťotlač
Sku: g180784
(1 Recenzie)
Novinka

€196.68 €218.53

Popis:

4 Farebné 4 Stanice Hodváb Skríning Screenprint Stlačte Sieťotlač Stroj

ÚVOD:

Tento návod hodváb sieťotlač stlačte tlačidlo umožňuje vám získať najlepšiu hodnotu z obmedzeného projektových rozpočtov. Určený pre malé a tlač obchody, či je pre multi-farebný alebo objem tlače, toto zariadenie môže slúžiť ako ideálny záložné riešenie pre väčšie spoločnosti. Pre tých, ktorí sa práve dostáva do tlače podnikania, môže to byť ich najlepší východiskový bod. Vyrobené s vysoko odolné materiály, toto zariadenie je navrhnuté tak, aby vydržali. Nie je tam žiadna údržba potrebné raz zmontované. Naše 4 Farby 4 Stanice Jeden Rotačný Obrazovku Stlačte tlačidlo môžete súčasne nainštalovať štyri obrazovky dosky. Krycie vrstvy je schopný otáčať nezávisle na inštaláciu, potom je k dispozícii pre štyri farby: "predtlače a robiť progresívne prvky.

Aplikácie

Tlač na oblečenie (najmä pre T-shirts), tkané textílie, kov, papier, copybook, plast, doska, drevo, sklo, keramické dlaždice, kože a iných obyčajný tlačové podklady. Vďaka tomu je vhodná najmä pre malé a stredné podniky, ako aj jednotlivé tlač obchodov.

Poznámka: obrazovky rámy nie sú zahrnuté do 4 farieb 4 stanice obrazovku stlačte tlačidlo.

VLASTNOSTI : Jednoduché, ale racionálne a ďalšie praktické stavieb Tabuľka typ a combinatorial dizajn šetrí miesto a pohodlnú prepravu. Nastaviteľné dvojité-jar zariadenia sú k dispozícii na obrazovke rámy rôznych hmotnosti. Veľká podpora zariadenie udržuje stabilný stroj a v rovnováhe. Všetky-kovová konštrukcia, rozšírené elektrostatické rozprašovanie a galvanické pokovovanie, trvanlivé, ľahko jasné a bez hrdze. Vybavený kompletnou súpravou inštalácia nástroje, ručné pokyny, montáž a prevádzku videá. Výborné balenie: Všetky naše zariadenia areperfectly zabaliť do vysokej pevnosti päť-vrstva vlnitý kartón, vo vnútri so štandardnými mäkkej a tvrdej peny a tri-ply dosky, všetky kovové časti sú samostatne zabalené, ktorý zaručuje bezpečnosť výrobku počas prepravy. 2 Yeas Bezplatnú Záručnú

TECHNICKÉ: Farby:4 farby Stanica: 4 stanice Stroj veľkosť: 56*56*7" (142cm*142cm*16,8 cm ) Stôl veľkosť: 17.7"x21.7" (45x55cm) Prepravná Hmotnosť: 103.2 Lb (46.8 kg) Balík veľkostí: 28"*24"*20"(70 cm*60 cm*50.5 cm)

PACKAGE: 1 sada 4 farieb, 4 stanice obrazovku stlačte tlačidlo (Len obrazovke stlačte bez rámov v cene.) Hardwares pre installtion

INFORMÁCIE O FIRME

VEVOR strojných Zariadení Co., S.R.O. predovšetkým zaoberá cezhraničného podnikania na 10 rokov. V súčasnosti spoločnosť prevádzkuje viac ako 10000 druhov výrobkov s viac ako 200 zamestnancami. Venujeme vám ponúknuť bezkonkurenčnú výber produktov s najnižšiu cenu a najlepšiu kvalitu.

Viac dôležité, máme vlastné desať viac skladov vo svete, ktorý sa nachádza na 3 kontinentoch.Tam sú logistické sklady v Los Angeles, Nemecka, atď.

Naše výrobné nachádzala v 215417,Taicang, Jiangsu v Číne. A naše obchodné pobočky spoločnosť nachádzala v Šanghaji. Vitajte na návštevu našej spoločnosti.

Štítky: stlačte machin, cricut ľahko stlačte, sieťotlač stanice automatické, dátum razenie stroj, silkscreen vzorkovníka, stlačte tepelnej, starožitný kníhtlače stroj, Horúce Stlačte Stroj, 8 v 1 tepla stlačte stroj, heatpress stroj domov.

  • Druh: horúce stlačte
  • Číslo Modelu: NS404-ESUSYJ00001V0-1
  • stav: Nové

Súvisiace produkty