Brandon Meče Nové Leštené Japonský Katana Battel Pripravený Ostré Samuraj Meč Hliny Tvrdeného Full Tang Krásny Meč Prítomný
Brandon Meče Nové Leštené Japonský Katana Battel Pripravený Ostré Samuraj Meč Hliny Tvrdeného Full Tang Krásny Meč Prítomný
Sku: g180785
(1 Recenzie)
Novinka

€288.83 €328.22

Popis:

Celková dĺžka : 103cm/40.6 palcový Čepeľ materiál : Vysoko Uhlíkovej Ocele Hliny Tvrdené

ručne leštené

Čepeľ dĺžka : 70 cm/27.6 palcový Tsubou : Mosadz

Rukoväť dĺžka : 26 cm/10.24 palcový Habaki : Mosadz

Čepeľ šírka : 3.2 cm/1.25 palcový Seppa : Vysoký Stupeň Mosadz

Hrúbka čepeľ : 0.7 cm/0.28 palcový Menuki: Mosadz

Príchuť : Full tang Fuchi&Kashira : Mosadz

Krvný groove : Dlhé ahoj na každej strane Ito : Syntetický hodváb

Ostrosť: Veľmi Ostrý Sageo: Syntetický hrubé hodváb

Rayskin: Skutočné rayskin Saya: Tvrdé drevo , pol zabalené s reálnymi rayskin

ČEPEĽ: To je 1095 uhlíkovej ocele hliny tvrdeného čepeľ. Čepeľ bol ručne leštené tým, že Japonský spôsob. Hliny temperament postup je naozaj zložité, a spôsob, akým používame je staroveký hliny temperament plavidlá. čepeľ bude oddelený ako 2, jeden na zadnej strane kotúča a druhý je rezané hrany strane. na zadnej strane sa bude držať s hlinou a na druhej strane bude, na ktoré sa vzťahuje prach a iné zmesi, ktorá je chránená ako tajný recept. co rôzne hrúbky zadného stierača a cut okraja strany,a rôzne hliny blato a zmesi, keď chladenie kotúča byť rovnaké nízke teploty v rovnakom čase po vykurovacej vysoká teplota, ktorá je dôvod, prečo čepeľ má rad, a tam je hliny temperament vlna linky. Shitaji togi leštenie proces je rozdelený do dvoch etáp: Shitaji togi (Nadácie, leštenie) a Shiage togi (Dokončiť leštenie). Shitaji togi nastavuje geometria čepele. Shiage togi je fáza, ktorá kladie mirrorlike dokončiť na žiletky; najvýraznejšie rozdiely medzi tejto a predchádzajúcej etape sa, že kamene majú podstatne menšiu veľkosť, a že nôž zostane stáť, namiesto toho, brúsnych a nástroje presťahoval sa nad to. V tejto fáze, kotúč je starostlivo pracoval na časť, oddiel, pomocou oblátka-tenké plátky narezané z hlavných kameňov. Po nedeje, čepeľ je pozrieť sa byť stále mierne nevyvážený, a je opravené, s osobitným nugui zmesi, ktoré upravuje ho. Táto fáza je aj tam, kde yokote linka je vystúpi; môže to byť buď umelé alebo v nadväznosti na existujúce linky (viac často ako ne sú však zvyčajne stratia počas predchádzajúceho leštenie fáze). Konečné významný krok zahŕňa plne hladenie vzadu a po stranách. Dokončovacie proces prináša a zlepšuje všetky detaily kotúča tak, aby boli ľahko viditeľné na pozorovanie a analýza, ktorá zahŕňa výsledky, ktoré musia byť bez akýchkoľvek vizuálne nedostatky . Táto čepeľ prichádza s plnú dĺžku Tang, ktorá výrazne zvyšuje silu meča. tento meč je dosť silný, aby išla cez hrubé bambusu strom s jedným štrajk ešte dostatočne ostré na plátok papier.

CUKA: Na Cuka (rukoväť) je vyrobené z pevného dreva(širšie na 2 končí a tenšie v strede rukoväte), dobre zabalené v priebehu Skutočné Samegawa (Ray kože) s syntetických s branže Ito. Na Fuchi (rukáv) a Kashira (buttcap) sú vyrobené z mosadze. Príchuťou meča je zabezpečená dvoma Mekugi (kolíky). Dve Menuki (ozdoby) sú na každej strane Cuka.

TSUBOU: tsubou sa používa na ochranu vašich rúk od posuvné do kotúča počas krýh.

HABAKI(blade golier): je jeden kus výstavba mosadz. hlavným bodom habaki je, aby saya pevne do stierače,tak je normálne, ak je škrabanec na.

SEPPAS(dištančné): Dve Seppas bezpečné Tsubou( ak tsubou nie je tak tesne po dlhú dobu,môžete rozobrať meč a dať viac seppas tam.

SAYA: Na saya (plášť) meča je vyrobené z pevného dreva, zviazaný s hrúbkou Sageo a pol zabalené s rayskin.

Teplé Riadku 1. Vzhľadom na monitore počítača a samotná streľba jas a iných dôvodov, bude existovať určitý farebný rozdiel. Konečné farby nájdete na našej skutočnej tovaru. Prosím, vedeli to skôr, než si ho kúpiť. Ďakujeme ! 2. Obrázky sme sa ukázať, sú 100% Reálne Objekt na Fotografovanie . 3. Ako všetky naše meče sú plne ručné, 1`2 cm líši môže byť existoval. *Balenie obsahuje: 1.montované meč s saya 2.meč taška (farba je odoslaný náhodné,zdarma ako darček, žiadna záruka, vrátenie alebo výmenu) 3.meč stojan 4.meč box

Môžete navrhnúť svoju vlastnú meč tu. Len prosím zanechajte nám poznámka o vaše príslušenstvo požiadavky a my vám pripravíme meče podľa vašich potrieb.

Zadarmo Mosadz Tsubou pre Výber

Zadarmo Ito pre Výber

Zadarmo Hrubé Sageo pre Výber

Zadarmo Rayskin pre Výber

1. Príprava Čas: potrebujeme 2`5 pracovných dní na prípravu meč, ak tam nie je prispôsobenie sa o to. Viac času bude potrebné, ak meč je prispôsobený.

Štítky: meč, podpora držiaka katana, skutočný meč, katana, samuraj meč hračka, han jian meč, veľké nezávislá, kirito meč, démon vrah kimetsu č yaiba cosplay meč, japonský tanto.

  • kovanie techonology: Plné ruky leštené
  • Ostrosť: Veľmi ostré (bitka pripravený)
  • Režim Číslo: SHIJIAN180503
  • Regionálne Funkcie: JAPONSKO
  • Cuka materiál (rukoväť): syntetický hodváb ito+skutočné rayskin+mosadz
  • Materiál: Kov
  • Typ Kotúča: full tang čepeľ
  • Meč typu: Japonský samuraj meč katana
  • Štýl: Ľudové Umenie
  • Názov Značky: Brandon Meče
  • Tému: Športové
  • Tsubou materiálu (stráže): vysoko kvalitnej mosadze tsubou
  • Použitie: Iaito/rezanie praxe/zobrazenie/cospaly/domáce dekorácie
  • Čepeľ Materiál: 1095 uhlíkovej ocele hliny tvrdené

Súvisiace produkty