SEXYWG Späť Podporuje Pás Pás Tréner Mužov Orgán Obrážačka chudnutie Športové Top Neoprénová saunou, f Vyhovovali Popruh, Pás Cincher Shapewear
SEXYWG Späť Podporuje Pás Pás Tréner Mužov Orgán Obrážačka chudnutie Športové Top Neoprénová saunou, f Vyhovovali Popruh, Pás Cincher Shapewear
Sku: g18082
(1 Recenzie)
Novinka

€9.94 €22.08

Popis:

náš obchod podporuje DROPSHIPPING a VEĽKOOBCHODNÉ služby

Žiadne faktúry ,značky ,propagačný materiál v obale

Vrátenie peňazí alebo odoslať na problém, aby

SEXYWG Späť Podporuje Pás Pás Tréner Mužov Orgán Obrážačka chudnutie Športové Top Neoprénová saunou, f Vyhovovali Popruh, Pás Cincher Shapewear

1.Nové špeciálne návrhu, aby pás viac flexibilné a páse viac lepkavé. Dať si perfektný fit . FARBA : čierna+šedá---vo vnútri žltá ; sivá+ čierna---vo vnútri čierna . Pás Zastrihávač + Pás tréner. MATERIÁL: 80%neoprénová latex+20%nylon,pohodlné a ponúka skvelý výkon na napálenie sa svojho tuku.

2. POT 3 KRÁT VIAC AKO ZVYČAJNE: Pomáha eliminovať toxíny, urýchliť spaľovanie kalórií procesu, a udržať svaly v teple a podporované, prevencia post-cvičenie únava a zranenia.2 mm jednovrstvové neoprénová textílie kompresie odev. Nízka hmotnosť a Vysoké kvality neoprénovej gumy.

3. Zips + Hák ---2 Stranách Ťahanie Pásik : vo vnútri 3 riadky háku & eyeclosure a zips disign , Magis nálepky na 2 stranách na zápästie , a to môže zlepšiť brucho kompresie a môžete nastaviť ľubovoľne . Tento ľahko použiteľný pás zastrihávač zábaly okolo žalúdka a zachováva silný stres v brušnej oblasti, zvýšenie kompresie a zároveň ju nosiť .

4. KOMFORT, PODPORU, ÚĽAVA od BOLESTI: NINGMI pás na živé ploty sú vyrobené z pohodlné ľahké materiály, ktoré bude vyhovovať vám a zároveň podporovať brucha a dolnej časti chrbta/bedrové svaly, zlepšenie držania tela a vytvorenie terapeutické teplo, ktoré sa uvoľňuje drobné bolesti.

1 Kus Neoprénová Latex bedrový Pás ( s Ťahom Popruh ).

Ak máte akékoľvek požiadavky ,ako je napríklad farba alebo veľkosť problémy ,kontaktujte nás prosím najprv sa budeme snažiť vyhovieť vám ,vďaka !!!

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

VEĽKOSŤ

Vhodné pre Pasu

Výška čela

späť Výška

palec

cm

palec

cm

palec

cm

XS

26.8-28.7

68-73

11.8

30

11.0

28

S

28.7-30.7

73-78

11.8

30

11.0

28

M

30.7-32.7

78-83

11.8

30

11.0

28

L

32.7-34.6

83-88

11.8

30

11.0

28

XL

34.6-36.6

88-93

11.8

30

11.0

28

XXL

36.6-38.6

93-98

11.8

30

11.0

28

ak ste v medzi veľkosťou , odporúčam Väčšiu veľkosť pre vás , vďaka !

Poznámka : Ručné meranie sa má 2-3 cm v rozdielu , a 1 palec = 2.54 cm .

1. C e robíte drop shipping?

by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás. Ale mali by ste zanechajte nám Prosím na vedomie, že nezahŕňajú príjmy. To je pre Pokles Lodnej dopravy! a potom sme sa podľa vašu požiadavku na odoslanie zásielky.

2. Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en ( skopírovať do prehliadača otvoriť ).

3. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás najprv ,potom môžeme vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše zásielky sú chránené Golstroj.sk

1.Prijímame Paypal, Viazaný, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney, bankový prevod, kreditná karta a akékoľvek môžete platiť na Golstroj.sk.

2.Escrow je najlepšie, bezpečné platby pre vás.

3.Je to platba v centre pomoci : http://help.Golstroj.sk/categories_Payment.html.(Skopírovať do prehliadača otvoriť)

4.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

1.Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle systém potvrdí kupujúci platby. 2.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. 3.Položky sú dodávané podľa Golstroj.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní. 4.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: DHL, EMS, Fedex.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní. Láskavo upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo.

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Štítky: latexový kaučuk oblek, mens shapewear nohavičky, pánske obleky šatku, oblek ženy, muži nastaviť, ružová športové oblečenie, bathrob mužov, šport vyhovovali ženy, parný tela, Latex.

  • Bedrový Pás Funkcia: HORÚCE KÚPELE,Potu Sauna,chudnutie,brucho, pás, tréner,chudnutie,tuk spáliť
  • bedrový pás, Materiál: 20%Nylon+80%Neoprénová Latex,mäkké priedušné vysoko elastické, odolné thermo
  • Bedrový Pás Meno: muž Chudnutie Šport Nastaviteľné Zips & háčik Ťahanie popruh, bedrový pás
  • Bedrový pás vhodné pre Skupiny: muž mužov mužský Šport, Cvičenie Orgán Obrážačka Bruško Korzet Slim shapewear
  • Bedrový Pás, Typ Položky: Oblečenie & Doplnky-pánske Odevy-spodná Bielizeň-Frézovanie
  • Číslo Modelu: SF037
  • Veľkosť opasku: S,M,L,XL,2XL,3XL Šport Beh Orgán Obrážačka Sauna Hot Pot bedrový Pás
  • Platné Ľudí: Dospelý
  • pás vhodný pre Occassion: Ženské fitness cvičenie jogy tanec cyklistické beží telocvični športy, behanie
  • Materiál: 20%Nylon+80%Neoprénová Latex
  • Bedrový pás Miesto Pôvodu: Shenzhen,Čína(Pevnina),100% nový príchod,vysoká kvalita,super elastický
  • bedrový pás, Číslo Modelu: muži, Slim Body Shaper Neoprénová Nastaviteľné Horúce Termálne Pás SF037
  • Názov Značky: sexywg
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • bedrový pás funkcia: 2 ťahá pás,široký pás,magic nálepky,3 riadky háčik ,kamufláž sivá

Súvisiace produkty