10pcs/Veľa Telefón, Tablet pc Foto rámček Auto Tabuli opierky hlavy Domácej Kuchyni Stenu Všemohúci Námestie Transparentné Lepidlo Gél Pad Nálepky
10pcs/Veľa Telefón, Tablet pc Foto rámček Auto Tabuli opierky hlavy Domácej Kuchyni Stenu Všemohúci Námestie Transparentné Lepidlo Gél Pad Nálepky
Sku: g180861
(0 Recenzie)
Novinka

€12.75

Popis:

10pcs/Veľa Mobilný Telefón, GPS Tablet pc Foto rámček Auto Tabuli opierky hlavy Domácej Kuchyni Stenu Všemohúci Transparentný Gél Pad Nálepky!

Je to dobrý pomocník pre váš život.Takmer všade na použitie-- Ideálny Festival Propagačné Darčeky!!!

Wahsable & Opakovane použiteľné,Nie opustiť žiadne Zvyšky na aute alebo na stenu, atď...

Veľkosť: 76*63*3 mm(L*W*Hrúbka)

Balík obsahuje: 10pcs samolepky na Balenie Box

Hlavné Funkcie: * Nový dizajn Darček: PU Gél Pad Nálepky * Umývateľný a Opakovane použiteľné * nenechá žiadnu zvyškov na Povrchu * Môže byť ľahko odstránená bez poškodenia čokoľvek, * Vnútorné alebo Vonkajšie Použitie * Odnímateľná obojstranná super grip! * Ľahko Pripojiť Akýkoľvek Objekt,Kdekoľvek...Len Kôra,Palicu a Uchopenie! * Udržuje v mieste...Až ho odstrániť * Obojstranný Grip Podložky-Tak Silná, že Drží až 5lbs! * Ideálny pre Kuchyňa,Auto a Viac! * Má všetko: Okuliare,Ez Pass/Mobilný Telefón,Háčiky,iPad v Kuchyni,Nástroje,Memo Podložky na Chladnička, * Podržte Koberce,Vaňa Príslušenstvo *Podložky bude visieť a podržte objekty kdekoľvek len otázkou sekúnd. Na Zavesenie Podložky sú tiež opakovane a Umývateľný. Jednoducho opláchnite a sú pripravené na použitie znova – až 1.000 krát! *Rýchle Podložku pracuje na kovové dlaždice sa udržiava veci po ruke, a palice na drevo a sklo ako nič iného môže. Uchovávajte všetky vaše diaľkových ovládačov šikovný vytvoriť viac tabuľka priestor, alebo ho použiť, aby, že dvere mat na mieste. *Super lepivými Podložky sú veľmi podobné ostatné produkty, ktoré sú k dispozícii na zavesenie veci okolo domu. Hlavný rozdiel medzi Gripeez a súťaž sa, že lepiaca podložka funguje na akomkoľvek povrchu ! S lepivé doštičky , si môžete zavesiť na objekty na všetky suface, vrátane drevo, dlaždice, tehly a mnoho ďalších. Tento rozdiel robí Gripeez univerzálnejšie. Keď si vyberáte, ktoré chcete kúpiť, mal by to byť veľká pozornosť. *Super Lepivými Podložky sú skvelý darček pre každého v tejto sezóne. Super lepivými pad je úžasný nový produkt, ktorý robil to rýchle a jednoduché pripojiť akýkoľvek objekt, bez použitia klincov alebo iné lepidlá, že tomu vážne poškodenie stien a iných povrchov. Ako Môžem Použiť Super Lepivými Pad ? 1.) Super lepivými podložky sú super jednoduché použitie a aby visí akýkoľvek objekt oveľa jednoduchšie. 2.) Jednoducho odlúpnite podklad z Gripeez Pad a držať., a podložky bude držať objekt tesné. Ak sa vám nepáči, jednoducho odstrániť a premiestniť. Oni tiež prísť off tak ľahko, ako idú po odchode č stick alebo chaotický rezíduí za sebou. 3.) Každý pad drží až 5 kíl, takže si budete môcť zavesiť všetky predmety, ktoré máte radi, ako plátna, plagáty, police, a tak oveľa viac. 4.) Nezabudnite, Super lepivými pad môže byť rez, aby bez ohľadu na veľkosť, ktorú potrebujete !

Teplé Tipy: *Väčšina položiek sa vyžaduje dve alebo viac Gélové Podložky, aby sa zavesiť správne pracujú. *Nemôže držať veľmi ťažkých predmetov. Našiel som niektoré z mojich ťažšie obrazy začne sklzu po určitom čase. To však veľmi zriedkavé a takmer všetko, čo som sa snažil, aby zostal visieť na mieste v pohode.

Štítky: panel predný panel pc, špajzou polica, auto krčný vankúš, šišku sedadla, grip klop, eagle nôž, zmrzlina nastaviť, stickable stenu foto rámček, stielka transparentné, home decor.

  • Inštalácia na: Auto dosky a Okolo domu office
  • Materiál: PU
  • Jedinečný Dizajn: Skvelé pre drží akýkoľvek objekt na palubnej doske stola steny atď.
  • farba: Transparentné
  • Magnetické: No
  • Názov Značky: szsmilin
  • Číslo Modelu: SM-GP1
  • Výhodou: Nenechá žiadnu lepkavé alebo mastné zvyšky za sebou a Opakovane Umývateľný
  • Prečo populárne: Takmer všade na použitie
  • Package: Farba Darčeka(Môže byť užitočné Darčeky pre Rodiny a Priateľov)
  • Použitie: Auto
  • Vhodné pre: Mobilný Telefón,GPS,Tablet,rám Obrazu,Auto Kľúčom,Slnečné okuliare, Pero,Koberec
  • Má Reproduktor: No
  • Položka: Umývateľný a Opakovane použiteľné Gél Pad Nálepka pre Domáce Kancelárie Auto
  • Nabíjačka: No
  • Kompatibilné Značky: Univerzálny

Súvisiace produkty