Niucom rýchle nabíjanie nabíjačky pre Qualcomm 3 univerzálny mobilný telefón. 0 36W dual USB typu C PD + rýchle nabíjanie 4.0 typ C kábel
Niucom rýchle nabíjanie nabíjačky pre Qualcomm 3 univerzálny mobilný telefón. 0 36W dual USB typu C PD + rýchle nabíjanie 4.0 typ C kábel
Sku: g180874
(2 Recenzie)
Novinka

€19.81

Popis:

NIUCOM®: 36W QUALCOMM 3.0 nabíjačku (18 + 18) DUAL USB Typ-C PD + USB

- Niucom® je určený tento silný 36W nabíjačku S úmyslom, aby spĺňali súčasné požiadavky aj tých najnáročnejších smartphone užívateľov, ktorý stále vyžadujú rýchlejšie nabíjanie na vašom zariadení. Niucom® wall nabíjačka umožňuje Zaťaženie až o 80% rýchlejšie ako tradičné Nabíjačky . To je dosiahnuté vďaka Rýchle Nabíjanie protokoly 3.0 sprevádzané Typ C PD spojenia , Ktoré zabezpečuje maximálnu rýchlosť optimalizované nabíjanie všetkých zariadení so Typu C port.

-Vďaka jeho Dva porty (štandard USB + USB typu C PD), Budete mať možnosť načítania všetky druhy prístrojov, dokonca je schopný plniť súčasné zaťaženie.

-Kábel V balení ponúka USB Typ-C vstupné a výstupné pripojenie PD , A cieľom je dosiahnuť maximálny zápas 18W napájanie z USB Typ-C port nabíjačky. Okrem toho, jeho dĺžka 1 meter Umožňuje Optimalizovať tak rýchlo načíta vaše mobilné telefóny, tablety alebo notebooky, ako aj prenos dát pri maximálnej rýchlosti.

-Niucom® pracoval na návrhu nabíjačku dostať Hotové elegantne avant-garde , do veľkých predstaviteľov v smartphone dizajn. Nabíjačka je kompaktný, ľahký a funkcie linky, ktoré casan dokonale s vašou Xiao mobile, samsung, Huawei, Oppo, Realme, iPhone alebo iné značky na trhu.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

-Qualcomm 3.0 Rýchle Nabíjanie

-Dual USB: Typ C PD 18W + USB 18W

-Príkon: AC100-240V,50-60Hz0.5A

-USB Výstup: DC 3.6 V / 6.5 V/3A / DC 6.5 V-9V 2A DC9V-12V/1.5A

-USB-C výstup: DC 3.6 V-6.5 V/3A / DC 6.5 V-9V 2A

-DC9V-12V/1.5A / DC12V-15V/1.2

Všetky naše zásielky sú vyrobené z Londýna (Španielsko), v ten istý deň (pracovný), na ktorých kúpu, tak dlho, ako to prebieha pred 13:00 hodine. Preto, pred nákupom je dôležité, aby si skontrolujte dodaciu adresu, ak je správny, pretože po spracovaní vášho balíka, bude možné robiť žiadne zmeny.

Dodacie lehoty sú približný. Tieto časy sa neberú do úvahy rôzne faktory, ktoré by mohli stave odhadované časy doručenia na prvom mieste.

-Ak máte akýkoľvek problém s prepravou alebo položky, boli by sme radi, ak by ste sa mohli obrátiť priamo na nás, ako sme sa vždy dá nájsť riešenie. Naším cieľom je spokojnosť všetkých našich zákazníkov, a záporné oceňovacie nebude riešiť vaše prekážka.

Našou snahou je spokojnosť všetkých našich zákazníkov, Naše záruky, tisíc krát sme už dosiahli. Neváhajte a kontaktujte nás na akýkoľvek typ výskyt.

Ak sa potrebujete obrátiť na nás tak urobiť prostredníctvom Vnútornej správy . Ak chcete, môžete tiež zavolať nám na: 91 231 82 27 , V čase L-V, 9:00h-14:00 hodine. Budeme sa snažiť, aby vám najlepšie riešenie, tak, že môžete byť súčasťou nášho dlhý zoznam spokojných zákazníkov.

Všetky naše zásielky sú vyrobené z Londýna (Španielsko), v ten istý deň (pracovný), na ktorých kúpu, tak dlho, ako to prebieha pred 13:00 hodine. Preto, pred nákupom je dôležité, aby si skontrolujte dodaciu adresu na svoje Ebay profil je správny, pretože po spracovaní vášho balíka, bude možné robiť žiadne zmeny.

Ebay je to self-vypočítaná dodacie lehoty sú iba aproximáciu. Tieto časy sa neberú do úvahy rôzne faktory, ktoré by mohli stave odhadované časy doručenia na prvom mieste.

Doprava typy:

* Post : Obyčajné písmená (2-6 pracovných dní). Zadarmo a platí len pre polostrov (s výnimkou Kanárske Ostrovy, Baleárske Ostrovy, Ceuta a Melilla)

* Štandardná doprava na Kanárske Ostrovy (3-7 pracovných dní). To musí byť vybraný v každom prípade, ak má byť poslaná na Kanárske Ostrovy, Baleárske Ostrovy, Ceutu alebo Melillu).

* Iný 48 hodín Corriere (Od 1 do 2 pracovných dní) ** LEN POLOSTROVE ** dodáva sa na 1 pracovný deň v 99% prípadov, v prípade, že nie je vzdialený obyvateľstva. (Neplatí pre Kanárske Ostrovy, Baleárske Ostrovy, Ceutu alebo Melillu)

DÔLEŽITÉ

Pre viac informácií o zásielkach, na Kanárske Ostrovy, Baleárske Ostrovy, Ceuta a Melilla, nájdete v spodnej časti výpovede informujte sa o podmienkach.

-Ak máte akýkoľvek problém s prepravou alebo položky, pred uvedením neutrálny alebo negatívny hlas, boli by sme radi, ak by ste sa mohli obrátiť priamo na nás, ako sme sa vždy dá nájsť riešenie. Naším cieľom je spokojnosť všetkých našich zákazníkov, a negatívny hlas nebude riešiť vaše prekážka.

Našou snahou je spokojnosť všetkých našich zákazníkov, Naše záruky, tisíc krát sme už dosiahli. Neváhajte a kontaktujte nás na akýkoľvek typ výskyt.

Štítky: 12v 36w napájanie, 12v napájanie suppli, mcdodo nás, podložka pod myš s usb, snapdragon, tdt usb 3, nabíjačka batérií okruhu, nabíjačka batérií skok starter, 18 watt nabíjačky, nabíjačka huawei y9 2019.

  • Max. Výstupný Výkon: 36W
  • Vstup: 12V/5A
  • Názov Značky: Niucom
  • Uplatňovať Rýchle Nabitie Protokolov: Qualcomm Rýchle Nabíjanie 3.0
  • Pôvod: ES(Pôvodu)
  • Zdroj Napájania: A. C. Zdroj
  • Výstupné Rozhrania: 1 C Port
  • Certifikácie Kvality: FCC
  • Druh: Nabíjačka & Napájanie
  • GaN: No

Súvisiace produkty