D3 Profesionálne Permanentného make-upu Perá, Perá Na Obočie, pery tetovanie stroj a tetovanie krém dodávky
D3 Profesionálne Permanentného make-upu Perá, Perá Na Obočie, pery tetovanie stroj a tetovanie krém dodávky
Sku: g181323
(0 Recenzie)
Novinka

€5.69

Popis:

VLASTNOSTI: 1)Sterilné a zdravý 2)jednoduché ovládanie, 3)nastavenie Rýchlosti,dĺžka ihly môže ovládať 4) Okamžité nabíjanie, okamžite k dispozícii. 5)použitie pre malé vzor tetovanie,obočie a pery

UPOZORNENIE:

1, Voľnobehu, asi 10 sekúnd, aby sa uistite sa, že elektrické vedenie, je dobré pred použitím. 2, Prosím skrutka drží tip a uvidíte, ihly trubice. 3, Aby sa zabránilo pero je prehriaty, prosím, prestaňte asi 10 minút po kompletnej tetovanie obočia.

ŠPECIFIKÁCIE:

1. rotačnú stabilitu. 2. vynikajúce elektrické kvality. 3. vynikajúci dizajn a prácu. 4. rocess formovania napájania,napájanie dosiahnuť normy EÚ,medzinárodne(100v - 240v) 5. opravu sadzby sa o 1%. 6. rýchlosť môže byť upravená na pero, môžete to urobiť so svojím zlozvykom. 7. malý hluk, hluk bol musela vyrovnávať s menej ako 15 db, 8. vhodné pre obočie, očné viečka a pery,aj pre malé tetovanie design. 9. všetky časti zariadenia používané EOGAS aseptické balenie sterilizácia, dosiahla svetová zdravotnícka štandard. 10. stroj trupu použitie jednorazových sterilných dizajn, pigment, aby sa zabránilo návratu účinne izolovať vírus, aby sa zabránilo krížovej infekcie baktériami.

Štítky: mini pero tetovanie, machin rotačné tetovanie, stožiar pero, pero rotačné tetovanie, machin tetovanie, zbraň tetovanie, tetovanie bezdrôtové, rocket tetovanie, cnc stroj tetovanie, pero tetovanie.

  • Číslo Modelu: D3
  • Zbraň Typ: elektrické
  • Materiál: ZLIATINY
  • Konektor Typu: EU
  • Komoditné Certifikácie Kvality: 3C
  • Druh: Tetovanie Zbraň