Hot Predaj 10pcs Bábika Stojan Displej Držiak na Uchytenie 1/6 Bábiky Pre Kurhn Atď. Hobby HOBBY Hračky Model na Podporu Hračky Pre Dievčatá Dary
Hot Predaj 10pcs Bábika Stojan Displej Držiak na Uchytenie 1/6 Bábiky Pre Kurhn Atď. Hobby HOBBY Hračky Model na Podporu Hračky Pre Dievčatá Dary
Sku: g181659
(1 Recenzie)
Novinka

€8.40

Popis:

Vitajte Môj Milý Zákazník.

Tu je online Super Mall v Číne, Sme sa špecializujeme sa na veľkoobchodný najhorúcejšie Položiek vo všetkých diel života. S obrovské zásoby VYROBENÉ V ČÍNE produktov v dobrej kvality a lepšiu cenu.

Tam je silný tím služieb zákazníkom. Vaša spokojnosť je náš #1 priorita , Prosím, kontaktujte nás najskôr pred odchodom žiadne negatívne pripomienky. Zaručujeme, pokúste sa vyriešiť vaše problémy na vašej spokojnosti.

V súčasnosti máme bohaté skúsenosti na Rc Hračky a Cumputer/Tablet Pc dohôd, ako sme sa pustili ju na mnoho rokov. Na základe týchto conditons, máme mnoho výhod na kvalitu a cenu.

Tešíme sa na spoluprácu s vami. Prosím kontaktujte nás v prípade akýchkoľvek otázok alebo potreby.

Hot Predaj 10pcs Bábika Stojan Displej Držiak na Uchytenie 1/6 Bábiky Pre Kurhn Atď. Hobby HOBBY Hračky Model na Podporu Hračky Pre Dievčatá Dary

Stav :100% zbrusu nový Materiál :Plast Farba: ako na obrázku zobraziť Veľkosť :15.5 cm

Množstvo:10 ks stojan bábiky

Poznámka: Nie vrátane bábiky a iné doplnky!

PLATBY

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

DOPRAVA

1. Máme loď položky na celom svete. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Ponúkame EMS/DHL/UPS/Čína príspevok, atď pre doručenie čas dodania závisí od určenia. V zriedkavých prípadoch, prísne vlastnej vôle, bude dodacia doba trochu dlhšia, Prosím, buďte trpezliví.

3. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

4. Nie sme zodpovední za akékoľvek Miestne vlastné clo alebo dane.

5. Tovar bude odoslaný v priebehu 1-3 dní po obdržaní potvrdenia prijatia platby.

6. Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky.

7. Neváhajte nás Kontaktovať s akoukoľvek otázkou, ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď.

8. Dodacia Lehota:

VRÁTENIE A VRÁTENIE PEŇAZÍ

1. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. Všetky položky musia sa vrátiť v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru.

2. Kupujúci je zodpovedný za VŠETKY návrat vynaložené náklady, predávajúci je zodpovedný za VŠETKY odoslať náklady.

3. Späť bez akéhokoľvek oznámenia by nemali byť akceptované.

4. Žiadna náhrada prijaté po uplynutí 30 DNÍ od prevzatia tovaru.

ZÁRUKA

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Spätná VÄZBA

1. Spoliehame na naše Golstroj.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, vaša odozva je veľmi dôležité, Prosím zanechať dobrú spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby.

2. Ak máte akýkoľvek problém, PROSÍM, KONTAKTUJTE NÁS PRVÝ, A my BY SME CHCELI VYRIEŠIŤ PROBLÉM NA NAŠE NAJLEPŠIE ÚSILIE

Štítky: nárazník zahŕňa mix 2s, tlačidlo tlačidlo emgrand 7, tlačidlo meizu m3s m3e, tlačidlo dlho deti, tlačidlo svieti polo v, tlačidlo karcher k620m, vedierko hat veľké pole, auto kamery wifi gps, tlačidlo tlačidlo ford cmax.

  • Mfg Poradové Číslo: Móda
  • Pohlavie: Dievčatá
  • Druh: Príslušenstvo
  • Materiál: Plastové
  • Položka Druh: Bábika Príslušenstvo
  • BJD/SD Atribút: Príslušenstvo
  • Plastové Typ: PVC
  • Názov Značky: IF
  • Upozornenie: Nejedzte

Súvisiace produkty