Cnc stroj olejovej hmly oddeľovač priemyselné olejovej hmly zberateľ olejovej hmly čistička olejovej hmly filter
Cnc stroj olejovej hmly oddeľovač priemyselné olejovej hmly zberateľ olejovej hmly čistička olejovej hmly filter
Sku: g181701
(0 Recenzie)
Novinka

€612.22

Popis:

popis produktu

Úloha FC-500 olejovej hmly čistička

Olejovej hmly čistička môže absorbovať a očistiť o 99% škodlivých látok v obrábané prostredia, ktoré môžu ochranu zdravia pracovníkov a predĺženie životnosti zariadenia.

Olejová hmla čistička vlastnosti produktu

Olejovej hmly zber je vysoká, prachu zber účinnosť hmly je 98%, údržby je jednoduché a pohodlné, plug-in inštalácia je prijaté, zariadenia, prevádzky zvuk je nízka, menej ako 65dB(a), prevádzka je bezpečná a spoľahlivá, má zariadenie nie je vystavená napájanie a prevádzku je v porovnaní. Bezpečnosť. Širokú škálu aplikácií, používanie rôznych rozpustné vo vode, olejové výpary čistenie, zariadenia a chladiacej kvapaliny je možné recyklovať a znovu použiť, zníženie výrobných nákladov podnikov.

Ako sa FC-500 olejovej hmly čistička práce?

1, filtrované kvapalnej fázy snímania

Kužeľová filter pomáha usmerňovať vzduchu v prívode vzduchu rovnomerne kontakt pre-filter. V rovnakom čase, zúžený štruktúra sám môžu taktiež olejovej hmly generujú malé množstvo odstredivej sily, čím sa filtruje časť olejovej hmly častíc, čo výrazne znižuje tlak na back-end multi-stage filtrácie.

2, sekundárna filtrácia plynnej fáze odposluch

V prúdenia vzduchu, mediálnych objektov, zbierajú rôzne pracovné kusov, a v rôznych médiách prijať najvhodnejší filtrovanie štruktúra a materiál. Osobnosti filter zachytí aerosolové častice: Zlepšuje prirodzenú štruktúru štruktúra prúdenia vzduchu pre zníženie trenia a zvýšenie efektívnosti.

3, trikrát filtrácie vysávače prevzdušňovanie

Po olejovej hmly obsahujúce jemné prachové je získané od tretej etape oddelenie, post-aktivovaný filter uhlíkom môže účinne odstrániť zápach a škodlivým plynom a čistý vzduch je priamo vypúšťané do vzduchu pomocou ventilátora pri pôsobení podtlaku ventilátor.

Rozsah použitia FC-500 olejovej hmly čistička

Olejovej hmly čistička je použitá olejová hmla a vo vode rozpustné, výpary vznikajúce pri spracovaní rezacieho oleja, nafty, oleja a chladiacej kvapaliny. Napríklad: Toto zariadenie je vhodné pre CNC integrované frézy, CNC obrábacie stroje, práčky, zahraničné kruhy, povrch, brúsky, hobbing, frézovacie stroje a zariadenia stroje na tvarovanie, vákuové čerpadlá, striekacie testovanie komory, EDM, CNC obrábacie centrá. Zariadenie, ktoré generuje ropy a plynu a vody, plyn, hmlu, recovery v uzavretom pracovnom priestore. Vhodný najmä pre ložisko výrobného priemyslu, plne uzavreté obrábacie stroje (najmä brúsky), uzavreté klimatizácia termostat workshop.

Štítky: olej, tuk oddeľovač, reťazová píla na drevo, cnc hmly, bmw odlučovač oleja, odlučovač, chladiaca hmly, plynového oleja, odlučovač, veľké ozubené koleso, reťazová píla podporu, olejová hmla oddeľovač princíp, chladiaca sústruh.

  • Názov Značky: WZVAC
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Filter

Súvisiace produkty