2 ks Bezdrôtový Snímač Pohybu, Alarm s Zabezpečenia Klávesnica PIR Proti Vlámaniu Domov Garáž Bezpečnosť Blokovanie Vzdialené Infračervené Detektory
2 ks Bezdrôtový Snímač Pohybu, Alarm s Zabezpečenia Klávesnica PIR Proti Vlámaniu Domov Garáž Bezpečnosť Blokovanie Vzdialené Infračervené Detektory
Sku: g181710
(3 Recenzie)
Novinka

€6.35 €10.08

Popis:

Funkcie:

-- PIR infračervený senzor dokáže rozpoznať infračervené svetlo emitované pri ľudského tela sa pohybuje

-- 110° široký uhol detekcie, a 3-5m detekčná vzdialenosť, nikdy chýbať nič, sa stalo v oblasti detekcie.

- Ak sa nesprávne heslo je prijaté, budík bude zvoniť, jasne a hlasno, ktorý upozorní susedov vniknutiu, a môže plašiť zlodej.

-- PIR senzor detekcie má vysokú citlivosť a bude aktivovať, ak akýkoľvek pohyb je detekovaný.

-- Jednoduchý na nosenie, žiadne káble potrebné, stačí dať požadované batérie, opravy, vhodný povrch.

- Keď PIR snímač detekuje ľudského pohybu, alarm zaznie upozornenie na prípadný útok na domácej alebo votrelec.

-- Široko používané na predné dvere, zadné dvere, garáž, prístrešok, outbuilding atď.

Špecifikácia:

Farba: Biela

Materiál: ABSPlastic

Výkonu: 3 * AA Batéria (NIE je súčasťou)

Pracovné Napätie: DC 4.5 V

Zvuk budíka Úroveň: 105dB

Rozsah detekcie: 3-5 m, uhol 110°

Pracovný režim: ZVONKOHRY, INSTANT, DELAY

Veľkosť produktu: 105*136*27mm/4.1*5.3*1.1 palec

Balenie Obsahuje :

1 x Bezdrôtový Snímač Pohybu, Alarm(Batéria NIE je súčasťou balenia)

Návod Na Použitie:

ON / OFF:

Po batéria je nainštalovaná, keď heslo je zapísaná, a jej "#" je stlačené, LED sa rozsvieti s 10-sekundové oneskorenie. Počas tohto obdobia, infračervený senzor a alarm sa nebude kontrolovať na 10 sekúnd a potom zadajte pohotovosti štátu. Ak sme zadajte heslo a stlačte tlačidlo "#" na konci, LED bude blikať na niekoľko sekúnd a potom vypnúť. V tomto čase pohotovosti štátu, je zrušená.

Zvuk budíka:

● ZVONENIE -------- Keď je prepínač v ZVONKOHRY štátu, keď infračervený senzor hlavu zmysly, že infračervené svetlo zmeny v dôsledku ľudského tela, pohybu, poplašný prístroj nebude emitovať 2 zvuky "dingdong, dingdong", keď 2 Po zvuku "Ding Dong", ak infračervený senzor hlavu zmysly vykurovanie objektu alebo ľudské telo opäť vyššie uvedený postup sa bude opakovať. Ak infračervený senzor hlava nie je cítil, celý stroj je v pohotovosti štátu. Ak potrebujete zrušiť upozornenie stav, zadajte heslo + "#" pre dokončenie upozornenie po 2 pípnutia a ding dong zvuky.

● INSTANT ----- spínač v INSTAN štátu, keď infračervený senzor hlavu zmysly, že infračervené svetlo zmeny v dôsledku pohybu ľudského tela, okamžite upozorňuje na 1 minútu. Vyššie uvedený postup sa bude opakovať. Počas alarm proces, môžete zadať heslo, ak chcete zrušiť budenie, ale to nie je na zrušenie hlásenia. Ak potrebujete zrušiť strehu, budete musieť zadať heslo + "#" znova, alebo zadajte heslo + "#" po ukončení budenia.

● MEŠKANIE --------- Keď je prepínač v ODKLADU štátu, keď infračervený senzor hlavu zmysly zmena infračervené lúče z dôvodu ľudského tela, pohybu, vstupuje do upozornenie štátu a vydáva varovný zvuk "DIDI" 20 sekúnd, a potom alarmy. Počas tohto obdobia, môžete zadať heslo, ak chcete zrušiť budenie, ale nie na zrušenie hlásenia. Ak potrebujete zrušiť strehu, budete musieť zadať heslo + "#" znova, alebo zadajte heslo + "#" po ukončení budenia.

C hange Heslo:

Po počiatočnom zapnutí, počiatočné heslo je "0000". Potom môžete zadať staré heslo "0000 *" a budete počuť dlhé pípnutie naznačuje, že ste zadali správne staré heslo. Teraz, môžete zadať nové heslo, dĺžka môže byť 1-12 číslic + "*", budete počuť dlhé zvuk, čo znamená, že ste úspešne zmenené nové heslo.

Poplachový:

Keď v tiesni, môžeme stlačte červené tlačidlo "PANIKA", bude okamžite alarm, pre 1 minútu. Môžeme zadať heslo, + " # " ak chcete zrušiť budenie, ale to nie je na zrušenie hlásenia. Ak potrebujete zrušiť strehu, musíte zadajte iné heslo, + " # " pre dokončenie.

Bezpečnostné opatrenia:

● Nainštalovaný vo výške 1,5 m od zeme. Pri inštalácii dbajte na inštaláciu zabezpečovacieho vo viac skryté miesto a dať ho na chladnom a suchom mieste

● Zabráňte poškriabaniu objektívu a reproduktor

● Nemôže byť inštalovaný v mieste, kde svieti priame slnečné svetlo.

● Nemôžu byť inštalované do vysokej teploty, objekty a miesta, kde teplota a vlhkosť výrazne zmeniť

● Vyhnúť sa pádu z výšky a násilné zrážky s pevného objekty

● Keď je prach na šošovke a v prípade, opatrne ju utrite vlhkou handričkou. Nie utrite prípade s prchavé a žieravé rozpúšťadlá ako benzín a alkoholu.

● Zvuk budíka tohto produktu je vysoká. Pre vašu bezpečnosť, prosím, dávajte pozor, aby vzdialenosť medzi uchu a stroj musí byť viac než 30 cm, počas testu.

Štítky: alarm kerui, 433mhz klávesnica, alarm systém, wofea 433, cerradura seguridad, snímač pohybu pir alarma, Alarm, alarm domácej wifi, discar sms alarm, alarm gsm systém.

  • Detekčný rozsah: 3-5 m, uhol 110°
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Zvuk budíka úrovni: 105dB
  • Pracovné Napätie: DC 4.5 V
  • Názov Značky: Safurance
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty