Kemei Profesionálny Zastrihávač Vlasov Hair Clipper Elektrický Holiaci strojček Holiaci strojček Fúzy Vlasy Rezací Stroj AC 220-240V Starostlivosti Účes
Kemei Profesionálny Zastrihávač Vlasov Hair Clipper Elektrický Holiaci strojček Holiaci strojček Fúzy Vlasy Rezací Stroj AC 220-240V Starostlivosti Účes
Sku: g181779
(2 Recenzie)
Novinka

€13.52 €13.94

Popis:

Kemei Profesionálny Zastrihávač Vlasov Hair Clipper Elektrický Holiaci strojček Holiaci strojček Fúzy Vlasy Rezací Stroj AC 220-240V Starostlivosti Účes

Popis:

Tento produkt je elektrický zastrihávač chĺpkov. V zliatiny titánu čepeľ udržiavajte ostré dlhú dobu, holenie rýchlo, aby sa zabezpečilo najlepšie orezávanie účinok. V rovnakom čase, na čepele a na živé ploty sú veľmi odolné a ľahko sa čistí a udržiava. Je vhodný pre strihanie vlasov, brady, bokombrady a tiež pre profesionálne kaderníctvo použitie alebo na osobnú starostlivosť použitie. Vyrobené z kvalitného materiálu, to nie je žiadne poškodenia na koži a so super motor a výkon, to môže urobiť stierače pracujú pri vysokej rýchlosti. Tak na čo ešte čakáte? Toto je absolútne pre vás dobrá voľba.

Vlastnosti: vysoko kvalitné čepeľ bude mať ostré dlhú dobu, holenie rýchlo, aby sa zabezpečilo najlepšie orezávanie efekt, ktorý je veľmi trvanlivé a ľahko sa čistí a udržiava. Flexibilné a jednoduché prepínanie dizajn robí tento clipper byť viac, jednoduché a pohodlné použitie. Vhodný pre strihanie vlasov, medveďa a tiež bokombrady a tiež pre profesionálne kaderníctvo použitie alebo na osobnú starostlivosť použitie. Dizajn s 3 dĺžky limit hrebene vrátane 3 mm, 6 mm a 9 mm, ktoré možno ľahko ovládať dĺžka vlasy a holiť ideálny účes pre vás. To nie je žiadne poškodenia na koži a so super motor a výkon, to môže urobiť stierače pracujú pri vysokej rýchlosti.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu nový

Typ Položky: Elektrické Hair Clipper

Funkcie: Dajú sa použiť na holenie pre dospelých, deti, starcov

Použitie: Pre nabíjanie pomocou

Materiál: ABS + Titanium + Nehrdzavejúcej Ocele

Napätie: 220-240V(EÚ Zástrčky)

Výkon: 3W

Čas nabíjania: 8H

Pomocou Čase: 45Mins

Frekvencia: 50-60HZ

Farba: Biela, Čierna(Voliteľné)

Hair Clipper Veľkosť: Cca. 15 * 3.4 cm / 5.9 * 1.3 palec

Nabíjací Dok Veľkosť: Cca. 7.8 * 6 * 2.1 cm / 3.1 * 2.4 * 0.8 palec

Hmotnosť balenia: 335~338g

Balík Obsahuje:

1 x Elektrické Hair Clipper

1 x Adaptér

1 x Nabíjací Dok

1 x Čistiaca Kefka

3 x Limit Hrebene

1 x Olej

1 x užívateľská Príručka

Poznámka:

1. Vážený zákazník, Prosím, uisťujeme vás, kúpiť bez obáv o plug adaptácia. Poskytneme adaptér pre vás podľa inej krajine štandard a zabezpečiť jeho normálnom používaní.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

3. Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Štítky: hair clipper gard, fúzy clipper, slin linka pro li, zlato matné farba nerez, elektrický holiaci strojček ženy, kemei holiaci strojček, clipper vlasy kemei, clipper, kemei britva, zastrihávač chĺpkov kemei.

  • Napätie: 220-240V(EU Plug)
  • Uvedenie na trh: 2016
  • Číslo Modelu: Elektrické Hair Clipper
  • S orezávanie zariadenia: Áno
  • Čas Používania: 45mins
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Frekvencia: 50-60HZ
  • Čas Nabíjania: 8h
  • Položka Druh: Elektrický Holiaci Strojček
  • Názov Značky: kemei
  • Moc: 3W
  • Veľkosť: 3.1 * 2.4 * 0.8inch
  • Typ Napájania: Nabíjateľná
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pohlavie: Muž
  • Funkcia: Jeden Kotúč
  • Materiál: ABS + Titanium + Nehrdzavejúcej Ocele
  • Umývanie Režim: Nie umývanie
  • Použitie: Tvár

Súvisiace produkty