WIFI Termostat Regulátor Teploty Vlhkosti Regulátor Teploty Zásuvky Dual Relé Pymeter inkubátor Vlhkosť radič
WIFI Termostat Regulátor Teploty Vlhkosti Regulátor Teploty Zásuvky Dual Relé Pymeter inkubátor Vlhkosť radič
Sku: g181782
(1 Recenzie)
Novinka

€57.82

Popis:

Prehľad

S Wi-Fi, funkcie, teplota a vlhkosť vzdialené monitorovanie a ovládanie môže byť realizované prostredníctvom APLIKÁCIE, ako aj diaľkové nízka/vysoká vlhkosť alarm APLIKÁCIE push. Je tiež možné spustiť nezávisle od siete Wi-Fi po inštalácii.Vybavené integrovaným teplota-vlhkosť senzor je schopný ovládať oba vykurovacie/chladiace zariadenie a zvlhčovač/ odvlhčovač medzitým, alebo samostatne. To je široko používaný v rozvodné skrine, vulkanizáciu stodola, sýpka, skladu, skleníku, stroj izba, plemeno, a textilného priemyslu atď.

Hlavné Funkcie APLIKÁCIE vzdialené sledovanie a zobrazenie aktuálnej Teploty a Vlhkosti, ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ Teplota a Vlhkosť, Nízka/Vysoká Vlhkosť Limit, Môže spustiť nezávisle od siete Wi-Fi, ovládanie off-line; Môže diaľku alebo na mieste, ručné Vypnutie/Zapnutie výstupu(ak sa nedosiahne nastavená hodnota); Duálny výstup, jeden ovládanie teploty, ostatné kontroly vlhkosti; Každý výstup môže ovládať zariadenia na vykurovanie alebo chladenie, zvlhčovanie alebo je pripojený priamo na bubon; Diaľkový alarm pre Nízka/Vysoká Vlhkosť prostredníctvom APLIKÁCIE push; Nastavenie sa zachová aj po vypnutí napájania.

Špecifikácia

Teplotný Rozsah: -40°C~85°C

Vlhkosť Rozsah: 0 Až 99.9%

Teplota Rozlíšenie: 0.1°C

Teploty Presnosť: ±1°C

Vlhkosť Rozlíšenie: 0.1%

Vlhkosť Presnosť: ±3%

Príkon: 220VAC, 50/60Hz

Výstupný Výkon: 220VAC, MAX 10A

Radič Rozmer: 210x55x40 mm

Snímač Kábla: 2 m / 6.56 ft

Vstupný Napájací Kábel: 1.35 m / 4.5 ft

Funkcie

Je pripojený priamo na bubon(Chladiaci Režim): Ak NA Vlhkosť(Teplota) > OFF Vlhkosť vzduchu(Teplota), je na pripojený priamo na bubon(Chladiaci Režim), socket1(2) výkon pri aktuálnej Vlhkosti(Teploty) >= O Vlhkosť vzduchu(Teplota), je napájanie vypnuté, keď aktuálnu Vlhkosť vzduchu(Teplota) Zvlhčovanie(Vykurovací Režim): Ak NA Vlhkosť(Teplota) = OFF Vlhkosti(Teploty).

Manuálne Zapnutie/Vypnutie:

Príručka Na: keď socket1(2) nemá moc, a nie MIMO dosahu Vlhkosti(Teploty), stlačte WIFI(M) tlačidlo pre zapnutie a bude vypnite, keď MIMO dosahu Vlhkosti(Teploty).

Manuálne Vyp: keď socket1(2) má moc, a nie MIMO dosahu Vlhkosti(Teploty), stlačte WIFI(M) tlačidlo na vypnutie a vôle, ak dosahu Vlhkosti(Teploty).

Pokyny na Nastavenie WIFI

Pridať Zariadenie Smart App Život

1. Vyhľadať a nainštalovať "Inteligentný Život" cez APP Store.

2. Spustiť "Inteligentný Život" app a zaregistrovať účet s telefónne číslo alebo e-mailovú adresu, prihlásiť a aplikácie.

3. Po regulátor napájania na prvýkrát, je pod WI-FI, nastavenie režimu ako predvolené. Indikátor 1 bliká rýchlo.

Poznámka: Ak potrebujete znova-config prístroja, stlačte a podržte tlačidlo "WIFI" kľúč pred silu na pedál, kým obaja Indikátor 1 a Indikátor 2 bliká rýchlo. Ak sa nepodarí pridať zariadenie, skúste Režime Kompatibility: stlačte a podržte tlačidlo "M" kľúčom pred napájania, kým obaja Indikátor 1 a Indikátor 2 blikať pomaly, a vyberte položku Režim Kompatibility ak chcete pridať zariadenie v APLIKÁCII.

4. V APLIKÁCII, kliknite na ikonu"+", vyberte "Switch(Wi-Fi)",

kliknite na tlačidlo "Potvrdiť kontrolka rýchlo bliká".

5. Zvoľte položku Wi-Fi a zadajte správne Wi-Fi heslo a kliknite na "Potvrdiť".

6. Pripojenie Teraz! Počkajte min a uistite sa, že telefón a zariadenie tak blízko k routeru, ako je to možné.

7. Po úspešnom pridať, môžete premenovať zariadenie a nastavenie spustenia regulátora.

Štítky: inteligentný termostat, ovládanie teploty, termostat wifi, vlhkomer wifi, nálepka na stenu, thermomet, mraznička teplota wifi, INKBIRD, stc3028, teplota vlhkosť controll.

  • Typ Displeja: Digitálne
  • Dĺžka Kábla: 2M
  • Názov Značky: Pymeter
  • Typ Napájania: Nabíjačka
  • Druh: K
  • Teória: Regulátor Teploty
  • Číslo Modelu: PY-W19TH
  • Veľkosť Displeja: 2.0 - 3.9 Cm
  • Max. Meranie Teploty: 70°C - 99°C
  • Štýl: Na podlahu a Stenu Zavesenie
  • Použitie: Priemyselná