DJI Mavic Pro Batéria Inteligentné Let (3830mAh/11.4 V) Osobitne Navrhnuté Pre kolesá Mavic Drone NOVÉ
DJI Mavic Pro Batéria Inteligentné Let (3830mAh/11.4 V) Osobitne Navrhnuté Pre kolesá Mavic Drone NOVÉ
Sku: g181828
(1 Recenzie)
Novinka

€52.97 €75.67

Popis:

Funkcie:

1.V reálnom čase: s najnovšou technológiou, tento inteligentný batérie zabezpečili, že systém riadenia letu môžete okamžite získať v reálnom čase stav batérie, ako zostávajúci čas letu, teplota , počet slučky, atď. 2.Dlhý Čas Letu: poskytuje 27 minút lietania čas, ktorý vám umožní vychutnať letu pre viac času. 3. Vhodné pre: špeciálne pre DJI Mavic Pro/Platinum. 4.Vysoká Kvalita: odolný a dobrý výkon. 5.Led Svetlo: priamo povedať, je jej zostávajúca energia batérie keď sa nabíjanie.

Popis:

1.Tento 11.4 V 3830mAh lipo batérie je špeciálne pre DJI Mavic Pro/Platinum. 2.S kapacitou 3830mAh a napätie 11.4 V, poskytuje 27 minút lietania čas, ktorý vám umožní vychutnať letu pre viac času. 3. S najnovšou technológiou, tento inteligentný batérie zabezpečili, že systém riadenia letu môžete okamžite získať v reálnom čase stav batérie, ako zostávajúci čas letu, teplota,atď.

Balík Obsahuje:

1 x 3830mAh Batérie pre kolesá Mavic Pro

Vlastnosti Produktu:

Ľahko sa Pripojte a uzavrieť -- Nové konektory, aby nabíjania batérie a vytiahnite ho von super jednoduché. Nie je potrebné ťahať alebo pripojte všetky káble.

Integrovaná Batéria Úroveň Pravopisu:

-- 4 svetlé LED zabudované batérie modul zobrazenie úrovne nabitia batérie môžete pozrieť a monitoruje počas blízkosti lietania.

Bezpečnejšie a Životnosť Batérie dlhšie:

-- Vo Väčšine, ak batéria spadne, môže prestať fungovať. Na DJI Inteligentné Letu Batérie je rám chráni bunky, udržiavanie batérie v bezpečí. Na pôvodnej Phantom, ak batéria nie je prerušené, bude scedíme a stane sa nepoužiteľným. Na DJI Inteligentné Letu Batéria má tiež ochrany nízkeho napätia. Krátke ochrany a veľký prúd ochranu, sú všetky začlenené do batérie.Akonáhle dosiahne určitý limit, to bude zase sám nevypne. Naším cieľom je vám byť úplne spokojní s našimi produkt(y) a služby. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou. Všetky výrobky sú v dobrom stave. Ponúkame správne a dôkladné obaloch pre každú položku. Sme starostlivo a vhodne package každý výrobok pred odoslaním. Chceme zabezpečiť vašej plnej spokojnosti a bude robiť všetko, čo môžeme, aby sme uistite sa, že každá transakcia je úspešný. Prosím, kontaktujte nás a dajte nám vedieť, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy

Jednoduché Dobíjanie:

-- Všetky vyrovnávanie a ochranné obvody sú integrované vo vnútri batérie, takže nabíjanie tak jednoduché, ako je pripojenie na batériu do nabíjačky. Batérie indikátor svieti, bude vás informovať o poplatok pokrok.

O Zásielke

1. Normálne, Budeme posielať položky do 1 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Ak je podpora deň, budeme odoslanie tovaru v rámci 2-3days. 2. Zvyčajne, keď sme odoslanie expresné systému trvá 1-3 pracovných dní aktualizovať on-line. 3. Normálne, zdarma parciel môže byť dodaný do 3 týždňov. Ak nie ste dostali váš pozemok v čase, prosím, láskavo radí nám, budeme sledovať zásielku.

Štítky: dji mavic pro, e120, batérie dji phantom 4, gifi, batéria acer 3830, 18 špeciálnych batérie, batéria mavic, 3.8 v batéria, dji phantom 1, eneloop.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Pre Kolesá Mavic Pro Batéria
  • Menovitá Kapacita: 3830mAh
  • Kapacita: 3830mAh
  • Súbor Typ: Batérie Iba
  • Napätie: 11.4V
  • Názov Značky: gifi moc
  • Kompatibilné Drone Značky: DJI
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Po predaji záruka: 12 Mesiacov
  • Druh: Li-ion

Súvisiace produkty