BJD Bábiky Oblečenie Démon Vrah Kamado Nezuko Cosplay Vyhovovali Parochňu Dreváky Flauta 1/3 1/4 DDM/DDL/MSD Akceptovať Vlastnú Bábiku Príslušenstvo
BJD Bábiky Oblečenie Démon Vrah Kamado Nezuko Cosplay Vyhovovali Parochňu Dreváky Flauta 1/3 1/4 DDM/DDL/MSD Akceptovať Vlastnú Bábiku Príslušenstvo
Sku: g181840
(4 Recenzie)
Novinka

€13.66 €16.07

Popis:

BJD Bábiky Oblečenie Démon Vrah Kamado Nezuko Cosplay Vyhovovali Parochňu Dreváky Flauta 1/3 1/4 DDM/DDL/MSD Akceptovať Vlastné Bábiky, Príslušenstvo sada obsahuje: headdress luk + kimono + opasok + nohu kryt. Rekvizity: dreváky, oči a flauta nie sú predávané samostatne a môžu byť zakúpené vyhovuje. Výroba obdobie je 30-60 dní . Po zadaní objednávky, výstavby obdobie je dohodnuté v predvolenom nastavení. Prosím predĺžení dodacej lehoty včas . Prijať vlastné: uveďte podrobné veľkosť.

Popis Produktu

1.Veľkosť:priľnavosť na 1/3 1/4 bábiku veľkosti

Akceptovať prispôsobenie:

Prosím, povedzte mi, podrobné veľkosť bábiky (výška, prsia, obvod pása, obvod bokov)

2.Modelovanie kategória: doll oblečenie

3.Farba:Ako na obrázku

4.Produkty vrátane :headdress luk + kimono + opasok + nohu kryt

neobsahujú bábiky a Ďalšie príslušenstvo

Upozornenie: tento materiál je mierne elastický. Aby bolo krajšie, sme, aby sa veľkosť mierne napätá. Možno budete potrebovať viac pacient nosiť to pre bábiku.

Problémy kvality :

Ak sa zobrazí výrobky majú problémy s kvalitou,prosím kontaktujte nás a produkt obrázky poslal k nám, keď sme skontrolujte fotografie,ak ho máte problémy s kvalitou,budeme s vami komunikovať.

Chromatické rozdiel:

Všetky výrobky, ktoré máme predáva sa fotografoval v druhu,ale to nie je nevyhnutné, že tam bude mierne farba ,rozdiel vzhľadom na svetlo alebo zobrazenie a farbu výrobku, je všetko v naturáliách.

O zásielke: 1. Budeme loď vašej objednávky (za položka na sklade) do 7 dní po obdržaní vašej erified platby! S výnimkou položiek, ktoré je potrebné osobitné prispôsobenia .Objednávky bude dodaný prostredníctvom Čína príspevok letecky! Poskytujeme tiež medzinárodné Vyjadrené dodanie napríklad EMS, DHL, extra expedičný poplatok je potrebné, Prosím, vyberte ho a kontaktujte nás. 2. Možno účtovať dovozného cla, daní a poplatkov. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad pred kúpou. Spokojnosť zákazníka spätnú väzbu: Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Ďakujeme & Šťastný Nakupovanie!!!

Štítky: msd oblečenie set, 12 diera ocarina, muži bjd oblečenie, démon vrah oblečenie pre mačky, kagaya, bjd 10 cm, Bambusová Flauta, cosplay nezuko, bjd foto, kučeravé bábika parochňu.

  • Druh: Príslušenstvo
  • Číslo Modelu: hscj002190
  • Mfg Poradové Číslo: Móda
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Bábika Príslušenstvo
  • Rozmery: 1/3
  • Materiál: Handričku
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Upozornenie: Tmavé oblečenie, prosím, nemám nosiť na dlho.
  • Pohlavie: Dievčatá
  • Formulár: 1/3
  • BJD/SD Atribút: Západný štýl Šaty

Súvisiace produkty