Pre land rover brániť 90 Blatníka Predné, Zadné Kolieska Čierne Plastové Blato Klapky Mud Guards Auto Blatník
Pre land rover brániť 90 Blatníka Predné, Zadné Kolieska Čierne Plastové Blato Klapky Mud Guards Auto Blatník
Sku: g182036
(0 Recenzie)
Novinka

€59.51 €85.02

Popis:

Pre land rover brániť 90 Blatníka Predné, Zadné Kolieska Čierne Plastové Blato Klapky Mud Guards Auto Blatník

Hmotnosť:6 KG Vhodné pre LAND ROVER BRÁNIŤ 90 Poskytuje ochranu pre vaše auto je telo tým, že blokuje nečistoty a skaly. Priame skrutka inštalácie. farba:čierna Materiál:plast Obsah Balenia: 4* blatník Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Platby 1) akceptujeme Qiwi, Mastercard, Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 7 dní. Shippment 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po spracovanie platieb hotovo. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky .Sú pre vaše referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr s odpovedať. Záruka 1. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. 3. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

FAQ

Štítky: poháre lyžice mačky, teplé ponožky disney, teplé ponožky, pyžamá, šálky, hrnčeky milovníkov, displej bokia 81, auto apple displej, horúce silikónové pohár, fendi päty topánky, šálky, hrnčeky vnútri.

  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Špeciálne Funkcie: Pre land rover brániť 90 Blatníka
  • Položka Druh: Blatníky