2020 Inovované 150PSI Auto, Motocykel, Bicykel Kompresor LCD Digitálny Bezdrôtový Prenosné Nafukovacie Čerpadlo Vzduch Pneumatiky Nafukovacím
2020 Inovované 150PSI Auto, Motocykel, Bicykel Kompresor LCD Digitálny Bezdrôtový Prenosné Nafukovacie Čerpadlo Vzduch Pneumatiky Nafukovacím
Sku: g182076
(1 Recenzie)
Novinka

€22.18 €27.39

Popis:

2020 Inovované 150PSI Auto, Motocykel, Bicykel Kompresor LCD Digitálny Bezdrôtový Prenosné Nafukovacie Čerpadlo Vzduch Pneumatiky Nafukovacím

Odrážky: 1、2020 inovovaná verzia čerpadla, vstavaná 6000mAh lítiová batéria: mini telo, super veľkú kapacitu, 6000mAh. Nabíjateľné kompresor môže byť účtovaná v prípade núdze. Nabíjanie prostredníctvom nakonfigurovaný Micro USB (poznámka: prosím, spustite čerpadlo, keď USB nabíjačka na nabíjanie štáte), nabíjačka do auta môže byť napájaný priamo, a nie nafúknuť pri nabíjaní.

2、LED digitálny tlakomer s podsvietenie: štyri jednotky prepínač PSI / BAR / KPA / KG / CM. Môžete predvoliť tlaku v pneumatikách podľa pneumatika potrebuje, a test tlaku v pneumatikách kedykoľvek. Keď inflácia dosiahne prednastavenú hodnotu, čerpadlo vzduch sa automaticky zastaví inflácie, ktorý môže zabrániť nadmernému-inflácia.

3、Super jasné LED baterka: Šesť vysokým leskom korálky V tmavej núdze, vzduchové čerpadlo je vybavené KLAS s vysokým leskom splniť vaše naliehavé potreby. LCD digitálny displej nemá podsvietenie, ktoré je vhodné pre čítanie čísel, na noc.

4、Low voltage protection: zabudované batérie ochranu prístroja. Keď napätie je príliš nízke, bude automaticky preruší napájanie a batéria nie je vybitá na dlhú dobu. Maximálny tlak je 150psi, vhodné na auto, bicykle, motocykle, gule, plavecké krúžky, nafukovacie hračky a ďalšie nafukovacie hračky.

5、Miniatúr, zaberajú málo miesta: Mini je kompaktný,ľahko prijať,je možné dať všade,cestovanie a vykonávať pohodlnejšie.

Popis výrobku:

2020 inovovaná verzia čerpadla, vstavaná 6000mAh lítiová batéria: mini telo, super veľkú kapacitu, 6000mAh. Nabíjateľné kompresor môže byť účtovaná v prípade núdze. Nabíjanie prostredníctvom nakonfigurovaný Micro USB (poznámka: prosím, spustite čerpadlo, keď USB nabíjačka na nabíjanie štáte), nabíjačka do auta môže byť napájaný priamo, a nie nafúknuť pri nabíjaní.

LED digitálny tlakomer s podsvietenie: štyri jednotky prepínač PSI / BAR / KPA / KG / CM. Môžete predvoliť tlaku v pneumatikách podľa pneumatika potrebuje, a test tlaku v pneumatikách kedykoľvek. Keď inflácia dosiahne prednastavenú hodnotu, čerpadlo vzduch sa automaticky zastaví inflácie, ktorý môže zabrániť nadmernému-inflácia.

Super jasné LED baterka: Šesť vysokým leskom korálky V tmavej núdze, vzduchové čerpadlo je vybavené KLAS s vysokým leskom splniť vaše naliehavé potreby. LCD digitálny displej nemá podsvietenie, ktoré je vhodné pre čítanie čísel, na noc.

Low voltage protection: zabudované batérie ochranu prístroja. Keď napätie je príliš nízke, bude automaticky preruší napájanie a batéria nie je vybitá na dlhú dobu. Maximálny tlak je 150psi, vhodné na auto, bicykle, motocykle, gule, plavecké krúžky, nafukovacie hračky a ďalšie nafukovacie hračky.

Miniatúr, zaberajú málo miesta: Mini je kompaktný, ľahko prijať, je možné dať všade, cestovné a vykonávať pohodlnejšie.

Tipy: Prosím, prečítajte si návod pred použitím!

Špecifikácie:

1.Auto príkon: 12V 3A

2.Vstupné napätie: nabíjačka 5V / 2A

3.Pracovný prúd: 1-5A,

4.Maximumcurrent: ≤5A

5.No-zaťažovací prúd: ≤2A

6.Vzduch účinnosť: Poplatok 1.95 horských pneumatiky pre 2 minút

7.Kapacita batérie: 6000Am 12.4 V

8.Núdzové osvetlenie: 8 hodín 10 hodín

9.Pracovná teplota: -20 ° C ~ 70 ° C

10.Nabíjanie metóda: Micro USB

11.Čas nabíjania: približne 2 hodiny

12.Dosiahnuteľný tlak: 150PSI / 10.3 BAR / 990KPA / 10,5 KG / CM

13.Veľkosť produktu: 250 * 56 * 47mm

14.Net hmotnosť / hrubá hmotnosť: 670 / 810g

Bezpečnostné opatrenia

1. Deti 's zakázané používať tento čerpadla! Uchovávajte mimo dosahu detí! Nikdy vložte thetrachea do úst z analmal zvierat oror v očiach z annear.

2. Nepoužívajte tieto čerpadlá v miestach, v blízkosti horľavých a výbušných kvapalín a gass (napr. čerpacie stanice)!

3.Nenechávajte keď inflácia je v pokrok. Stroj musí byť umožnené zvyšok 8 minút po 8 minút. Nepretržitého používania.

4.Keď je abnormálne hluk, nadmerné teploty, inflácia, prosím, vypnite, intermediately, a umožňujú, to,, cool,, na, aspoň 15 minút, Rozoberať, na Distra, na Dische, starostlivosť, a horúce ruky

5.Výrobok je chránený pred dažďom a vodu a je odolný voči nárazu a vplyv.

6.Ak čerpadlo nie je dlho používaná, musí byť uložené, suché a na uzavretom mieste. Ak si budete ukladať na dlhú dobu, odporúča sa, a poplatok je účtovaný mesiacov.

Štítky: pre meizu u10, kompresor časti 220 v, 600 psi kompresora, batéria kompresora, auto kompresora, kompresor valec piest, kondicionér kompresor 12v, kompresor 12v auto, bezdrôtové pneumatiky nafukovacím kovov, kompresor auto 220v.

  • Druh Materiálu: Auto Nafukovacie Čerpadla
  • Položka Druh: Čerpadlá
  • Názov Značky: Goxfaca
  • Feature1: Bezdrôtové Auto Nafukovacie Čerpadla
  • Názov Modelu: Bezdrôtové Auto Nafukovacie Čerpadla
  • Položka Hmotnosť: 820g
  • Feature4: Pneumatiky Nafukovacím Čerpadla
  • Feature2: Nabíjateľná
  • Položka Výška: 25cm
  • Druh: Auto Nafukovacie Čerpadla
  • Feature3: Auto Hustilky
  • Napätie: 12V
  • Položka Priemer: 0.0mm
  • Položka Šírka: 55cm
  • Položka Dĺžka: 25cm

Súvisiace produkty