Gandhanra Tibetskej Spev Misa s Lingam Symbol Pre riadne Liečenie,Meditácia,Joga,Relaxačné,Čakra Rovnováhu,Ručne v Nepále
Gandhanra Tibetskej Spev Misa s Lingam Symbol Pre riadne Liečenie,Meditácia,Joga,Relaxačné,Čakra Rovnováhu,Ručne v Nepále
Sku: g182145
(2 Recenzie)
Novinka

€23.80

Popis:

7612743633852685 Gandhanra HandForged Spev Misa Z Nepálu USA $ 39.99 / USA $ 16.99 / USA $ 29.99 /

RUČNE KOVANÉ SO LINGAM SYMBOL

Na lingam (Sanskrit: लिङ्ग IAST: liṅga, lit. "znamienko, symbol alebo označiť"), niekedy označované ako linga alebo Shiva linga, je abstraktné alebo aniconic zastúpenie Hinduistický boh Shiva v Shaivism.Podľa Sivaya Subramuniyaswami, na lingam znamená tri perfections z Shiva. Horná oválne časť Shivalingam predstavujú Parashiva a spodná časť Shivalingam nazýva pitha predstavuje Parashakti.V Parashiva dokonalosti, Shiva je absolútna realita, nadčasový, formless a spaceless. V Parashakti dokonalosti, Shiva je all-všadeprítomné, čistého vedomia, sily a primal podstate všetko, čo existuje a má formu na rozdiel od Parashiva, ktoré je formless. Podľa Rohit Dasgupta, na lingam symbolizuje Shiva v Hinduizme, a to je tiež phallic symbol. Od 19. storočia, štáty Dasgupta, populárna literatúra má zastúpenie lingam ako mužského pohlavného orgánu. Tento názor je v rozpore s tradičným abstraktné hodnoty predstavujú v Shaivism pričom lingam-yoni connote mužské a ženské zásady v celom stvorení, a všetky existencie.

NÁDHERNÉ REMESELNÉ

Gandhanra ručné misky sú jedinečné v kráse a kvalite. Vo vnútri je vyryté s Buhhda Socha/ Cross Vajra, krásne dekoratívne vzory a šesť znakov mantra Tibetského Buddhizmu na vonkajšej, poskytovanie energie pre vaše meditácie.

VYSOKÁ KVALITA

V súlade s starých Tibetských vzorec,každú misku je dôkladne ručne remeselne s Himalájske kovov (Sanskrit-panchaloga) skúseným Tibetskej remeselníkov pomocou tradičných techník. Boli dôkladne testované, aby sa zabezpečilo, že spĺňajú naše najvyššie štandardy kontroly kvality. čo znamená, že boli určené na magisterské kvality.

ČISTÝ ZVUK

Naše misy vytvoriť neuveriteľný zvuk s bohatými, teplé a sýte podtext. A, dual surface palička je povrch dreva prináša vysoké tóny v čase, keď kožené vonkajšie vytvára nízke tóny, ktoré okamžite obnoviť mier a harmóniu vo vnútri mysle a tela. Ako výsledok, Tieto misky sú medzi finestfor estetická kvalita, bohatosť zvuku, udržateľnosť tón, a jednoduchosť a plynulosť prehrávania.

PRÍNOSY PRE ZDRAVIE

Vibrácie vytvorený spevu misy prospech tele tým, zníženie stresu, priaznivo ovplyvňujú nervový a imunitný systém v boji proti depresii, a vyrovnávanie čakier.Vo veľkej miere používajú na liečenie čakier, crystal zúčtovania, všímavosti, tvorivé myslenie, upokojujúce hudba a dobre-bytosť.

ŠPECIFIKÁCIE

Materiál: Meď Telo & Drevené Kladivo

Výrobný proces: ručné kovanie a rytie

Vzor:Náhodný vzor s mantra, alebo jednu z buddhovskej oko

Veľkosť: nájdete na výrobku veľkosti grafu obrázok

Výška: 8 cm-10 cm

Priemer: 5 cm-6 cm

Hmotnosť: 200 g-400 g

Package Zahrnuté:

1 x Spevu Misy

1 x Ovčej Ruke Palička

1 x Miska Mat

1 x Miska Taška

POPIS

Full moon Spev Miske, aj druh jogy, je druh low-prenikavý zvuk, ktorý je ako zvon, ktorý môžu ľudia rýchlo uvoľniť do pokoja.

Spln je veľmi vzácne, iba na celý mesiac každý mesiac, a to je na celý mesiac bez silný vietor a tmavé mraky.

Existuje sedem remeselníkov viac ako 40 rokov, ktorí sa striedajú v siedmich smeroch a kladivo nich v poradí.

Tam musí byť žiadna postupnosť chyby v strede. Inak budú zrušené a musí opakovať.

Materiál je sedem kovov (zlato, striebro, meď, železo, cín, olovo, ortuť), a tento pomer je tajné.

Udrel misy sú používané v niektorých Budhistické náboženské praktiky sprevádzať obdobia, meditácie a spevy.

Zasiahlo a misky sú široko používané pre hudobnej tvorby, meditáciu a relax, ako aj osobné spirituality.

Oni sa stali populárne s hudbou terapeuti, zvuk liečiteľov a jóga lekárov.

Okrem toho, že ich tradičné použitie pre meditáciu, Tibetské misky sú použité pre hlbokú relaxáciu, zníženiu stresu, holistického liečenia, Reiki, čakra vyvažovanie, a World music.

Mnohí ľudia zisťujú, že bohatá zmes harmonické podtext, ktorý zvony produkty majú priamy vplyv na ich čakier.

Snažíme sa poskytovať presné informácie o misky ponúkame na predaj. Môžete nájsť presné obrázky a popisy.

Tieto špeciálne vyladené, Tibetské misky produkovať zvuky, ktoré vyvolať hlboké stavu relaxácie, ktoré prirodzene pomáha jeden pri vstupe do meditácie.

AKO HRAŤ MISY

Oni sú často hral zarážajúce, ale niektoré známe ako misky-môže byť tiež hral otáčaním paličkou okolo ráfika na výrobu dlhšej noty.

Štítky: čakra kameň, šperky nepál, mini cooper, príslušenstvo jogy, buddha statu, veľké zvuk misy, nepál doprava hodinky, massag, šperky tibetskej, misku ryže.

  • Priemer: 8 cm-10 cm (3.2 v-4.0 v)
  • Pôvod: NP(Pôvodu)
  • Balík Obsahuje: 1 * Spev Misa
  • Materiál: 7 Kovov
  • Zadarmo Darček 3: 1 * Misa Taška
  • Zadarmo Darček 1: 1 * Ovčej Ruke Palička
  • Tému: Budhizmus
  • Regionálne Funkcie: India
  • Hmotnosť: 300g-500g (10.6oz - 17.6oz)
  • Výrobný proces: Ručné kovanie a Rytie
  • Zdarma Darček 2: 1 * Misa Vankúš (Náhodné Farby)

Súvisiace produkty