DFRobot Pôvodný Hliníkový Chladič Chladiaci Ventilátor, 5V 0.14 A 7500RPM pre LattePanda
DFRobot Pôvodný Hliníkový Chladič Chladiaci Ventilátor, 5V 0.14 A 7500RPM pre LattePanda
Sku: g182176
(1 Recenzie)
Novinka

€10.25

Popis:

DFRobot Pôvodný Hliníkový Chladič Chladiaci Ventilátor, 5V 0.14 A 7500RPM pre LattePanda Úvod nízky profil ultra low noise ventilátor udržuje vaše LattePanda beží na stabilnú teplotu. 2-kolíkovú prepojku konektor umožňuje ľahko spájať s CN2 hlavičky na palube. Hliníkový chladič obsahuje lepidlo tepelnej podložky na zadnej strane, ktoré môžete nalepiť na kovový štít na palube. S jeho hliníkové puzdro, tepla z CPU sa rýchlo vstrebáva, dáva vám najlepší výkon. Toto je jednoduchý a účinný spôsob, ako udržať váš Lattepanda(win10 mini pc) cool!

Poznámka: venujte Prosím pozornosť drôt polarity, Červená -> 5V Black -> GND

Čo je LattePanda? A LattePanda je kompletný systém Windows 10 jednom palubný počítač! To zahŕňa všetko pravidelné PC má a môže robiť čokoľvek, že pravidelné PC nemá. Je kompatibilný s takmer každý gadget viete: tlačiarne, joystick, fotoaparáty a ďalšie. Všetky periférne zariadenia, ktoré fungujú v POČÍTAČI bude fungovať na LattePanda. A LattePanda sa dodáva predinštalovaný s full, vopred aktivované verziu systému Windows, 10,, kde si môžete nainštalovať výkonné nástroje, napríklad Visual Studio, NodeJS, Java, Spracovanie, a ďalšie. Pomocou existujúcich rozhraní Api, môžete rozvinúť svoje vlastné softvérové a hardvérové projekty na LattePanda, ako by ste si na normálnych PC - C#, Javascript, Ruby, a tak ďalej. Rozlúčte sa s svoje objemné notebook! Fotografie Špecifikácia Prevádzkové Napätie: 5v Prevádzkový Prúd: 0.14 A Menovité Otáčky: 7500 ot. / MIN Dĺžka Kábla: 18 cm Typ Rozhrania: 2.54 mm 2-Pin DuPont Samica Konektor Rozmery: 35 x 35 x 10 mm/1.38 x 1.38 x 0.39" Ventilátor Rozmery: 30 x 30 x 7 mm/1.18 1.18 x x 0.28" Hmotnosť: 14g Poštovné Zoznam Hliníkové Prípade, Chladiaci Ventilátor x1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Spracujeme najviac, aby do 48 hodín po platbe na overenie a ponúknuť sledovanie č. s každým sa Zaoberajú(Golstroj.sk len môže naplniť sledovanie Nie po 24 hodín). Podporu po celom SVETE DOPRAVA. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). DHL/Fedex Sledovania No Možno Zmeniť po položka prísť Hongkong(napr.sme dodaní položky v piatok a vyplniť sledovanie Nie,ale sledovania Č môžu byť Zmena v pondelok, ak Zásielku prísť Hongkong). SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku v primeranom dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás prvý(pls nechcem dať negatívnu spätnú väzbu pred obráťte sa na nás!). Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Ak je celková suma objednávky sú menej ako $2, Môžeme len dodaný Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité ,prosíme, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Pre ruský kupujúci,pls ponúkajú meno a priezvisko ako politika vyžaduje. Pre Kupujúceho z ruskej Federácie,Argentína,Ukrajina,Položka môže loď cez Čína Príspevok Registrované Air Mail, Singapur, Pošta, EMS, ak sa rozhodnete DHL/Fedex ako komplexná colná deklarácia procesu. Pre Kupujúceho Z Brazílie, pls ponúkajú Dane Nie je chcete loď cez DHL/Fedex,alebo položiek bude loď cez EMS keď sa rozhodnete DHL.

Štítky: prípade jetson nano, rasbbery pi 4, dfrobot senzor, analógový raspberry pi, hra klobúk raspberry pi, df robot, arduino dfrobot, arduino vody, lattepanda, 4gb pi.

  • Názov Značky: DFRobot
  • Package: Áno
  • farba: čierna
  • Číslo Modelu: LattePanda Ventilátor
  • Druh: Priemyselné Príslušenstvo K Počítačom