Mini Electric Rias Curler Curling Mascara Long Lasting Vyhrievané Očné Riasy Aplikátor
Mini Electric Rias Curler Curling Mascara Long Lasting Vyhrievané Očné Riasy Aplikátor
Sku: g182305
(0 Recenzie)
Novinka

€7.69 €12.01

Popis:

Rias Curler Mini Electric Rias Curling Mascara Long Lasting Vyhrievané Očné Riasy Aplikátor

Elektrické Rias Curler prijíma silikónové vedenie, ktoré môžu rýchly ohrev na curl rohu, nahor a nadol mihalnicami, a udržať hore celú dobu. S hrebeňom zuby na hladké mihalnice a urobiť z nich prirodzenejšie. pre použitie na dátum, v práci, stretávať sa s priateľmi, na nákupy alebo na cestovanie.

Funkcie: Silikónové vedenie, styling mihalnice, bezpečné a nie ublížiť viečka. Dlhotrvajúci účinok, vedenie mihalnice smerom nahor, zobraziť vaše osobné očarujúce kedykoľvek a kdekoľvek. Obe strany zaoblený dizajn, môžete curl rias úplne slobodne, na rohu, up & down mihalnice. S hrebeňom zuby na hladké mihalnice a urobiť z nich prirodzenejšie. LED indikátor, top silikónové a červené pruhy budú biele uvedením curler je v úplnom kúrenie štátu, tak, že môžete začať kulmy na vlasy, mihalnice. pre použitie na dátum, v práci, stretávať sa s priateľmi, na nákupy alebo na cestovanie.

Špecifikácia:

Materiál: + Silikónové

Typ batérie: 1 * AAA batéria(Nie je Súčasťou)

Farba: Čierna, Biela(Voliteľné)

Curler Veľkosť: Cca. 12.5 * 2.3 cm / 4.9 * 0.9 palec

Hmotnosť Balenia: Cca. 126g

Typ Položky: Rias Curler

Zoznam balíkov:

1 x Rias Curler

Štítky: okamžité vyhrievané rias curler, vyhrievané rias curler recenziu, amazon vyhrievané rias curler, profesionálne vyhrievané rias curler, nabíjateľná vyhrievané rias curler, mirenesse vyhrievané rias curler, silikónové vyhrievané rias curler, acare rias curler, kompaktný rias curler, vrúbľované rias curler.

  • Materiál: ABS + silikónové
  • Číslo Modelu: Rias Curler
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Zdroj Napájania: Nabíjateľná Batéria

Súvisiace produkty