Kôš s Vekom Pod Umývadlo Zelená Koši Plastové Odpadového Koša Visí odpadkovom Koši pre Kúpeľňa/Office,Odpad, Kompost Bin (K)
Kôš s Vekom Pod Umývadlo Zelená Koši Plastové Odpadového Koša Visí odpadkovom Koši pre Kúpeľňa/Office,Odpad, Kompost Bin (K)
Sku: g182332
(0 Recenzie)
Novinka

€8.14 €9.92

Popis:

ŠETRITE SVOJ ČAS A PRIESTOR:Malá koša s vekom, je možné ľahko zavesiť na dvere, kuchyne, skrine / office skrinky / spálňa zásuvky,Žiadne diery a nechtov. Nemusíte ohýbať dole a hádzať veci.

MULTI-ÚČEL: dizajn ručné, háčik a prilepenie doske umožňuje naše zelené odpadkové koše na použitie s opakovane nákupné tašky.Na prilepenie rada dizajn umožňuje malé odpadkové bin byť pozastavené na akýkoľvek hladký povrch vhodný pre kancelárie, kuchyňa, kúpeľňa, spálňa, príves, práčovňa,atď.

DOBRÉ TESNENIE: Tam je hák na veko, ktoré môžu byť zavesené nad koša keď ho otvoríte. Uzavretý dizajn účinne zabraňuje zápachu z úteku, ktorý je dobrá anti-pes kôš na odpadky.

TRVANLIVÉ A ĽAHKO SA ČISTÍ: Vyrobené zo silnej netoxického plastu, odpadky bin je trvanlivé a ľahko sa čistí mydlom a vodou. Žiadne praskliny, nečistoty alebo kvapalné uväznení v ňom

Odpadkovom Koši Hlavné Body Materiál:PP(Polypropylén plastové. To je semi-kryštalické termoplastické. S vysoká odolnosť voči nárazu, silné mechanické vlastnosti, odolnosť voči rôzne organické rozpúšťadlá a kyselinám a zásadám korózii, pevnosť, odolnosť proti vlhkosti, korózii, mesiac odpor)

Typ: Odpad, Kompost Kôš pre Kuchyňa

Pod umývadlo Koša Visel Metódy:typ Chapača/Vložiť typ/Ručné pozastavenie

Farba:Zelená

Kapacita:0.8 Galón / 3 Litrov

veľkosť:20.5x16cm

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x Koša

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: vedierko kompost, skimmer riadu, môže koša, tortu kryt, kompost, bin kompost, kuchynský drez koša, Veko Stojan, kompost kuchyňa, ružová koša.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)