Bluetooth spínací Modul Diaľkového Ovládania internet vecí Bezdrôtového Modulu Inteligentných Domov Mobilné APLIKÁCIE, Diaľkové Ovládanie, 5V 12V
Bluetooth spínací Modul Diaľkového Ovládania internet vecí Bezdrôtového Modulu Inteligentných Domov Mobilné APLIKÁCIE, Diaľkové Ovládanie, 5V 12V
Sku: g182421
(3 Recenzie)
Novinka

€3.72 €3.92

Popis:

1 Kanálový Model:

1. Popis:

To je bluetooth smart relé modul.

2. Parameter:

Parameter

Hodnota

Na doske modulu

Na palube SPP--C sériový port Bluetooth slave modul s bezdrôtovou funkciou ovládania

Na palube relé

Na palube 12V, 10A//250V, AC, 10A//30V DC relé, život môže byť neustále priťahuje sto tisíc krát

Dióda mozgov ochrany

S dióda vypúšťanie ochrany, krátky čas odozvy

Na palube indikátor

Bluetooth indikátor stavu ( pomalé blikanie, bez spojenia, dlho bliká po pripojenie) a indikátor stavu relé (rozsvieti sa po vytiahnuť v)

Ovládanie vzdialenosť

10m(Široké a otvorené prostredie

Pracovné napätie

DC12V

DC ovládanie maximálne napätie

DC30V

AC kontrolované maximálne napätie

AC250V

3. Bluetooth relé modulu metódy aplikácie

1>. Inštalácia Bluespp sériový port Bluetooth, APLIKÁCIA

2>. Nastaviť sériový port Bluetooth APLIKÁCIU, otvorte APLIKÁCIU, spínač voľby,dlhé nastaviť podľa sivom poli pop-up menu, vyberte šestnásť hex, otvorené vyučovanie A0 01 01 A2, keď zatvoríte príkaz A0 01 00 A1,pozornosť žiadne ďalšie priestory, a formát by mal byť v súlade.

3>. Napájanie Bluetooth relé modulu, v APP bod pripojenia pre vyhľadávanie, prvé spárovanie doba bude dlhšia, vyhľadávanie viac ako niekoľko krát (tiež môžete použiť vlastné Bluetooth a vyhľadávať a spárovať). Po spárovaní môžete použiť APLIKÁCIU ovládací modul.

2 Kanálový Model:

1. Popis :

Na 5V dvojkruhové Bluetooth relé modul pozostáva z 2 5V//10A relé moduly a SPP-C sériový slave modul. Spínač relé možno ovládať zasielanie pokynov z mobilnej APLIKÁCIE.

2. Funkcie:

1>. Na palube naložené STM8S vysoký výkon MCU a SPP-C Bluetooth 2.1 slave modul

2>. Poskytujú Bluetooth ovládanie relé APP

3>. Ovládanie vzdialenosť: 10M (otvorené prostredie)

4>. Prevádzkové napätie: DC5V

5>. Na palube 2 spôsob 5V, 10A/250V AC 10A/30V DC relé, môžu byť priebežne absorbované 100 tisíc krát. S dióda očistenie ochrany, čas odozvy je krátky.

6>. Na palube Bluetooth indikátor stavu a relé indikátor

7>. Vyhradzujeme UART debug rozhranie a STM8 PLÁVAŤ program stiahnuť rozhranie

8>. Doska veľkosť: 40*64.5 mm

3. Prevádzka popis:

1>. Spojenie moci: V+ a V - z modulu sú pripojené na pozitívne a negatívne póly 5V napájanie

2>. Použitie APLIKÁCIE na ovládanie 2 spôsob relé

Bluetooth Relé Všeobecné použití APLIKÁCIE Popis:

2.1>. Android mobilný telefón inštalácia APLIKÁCIE "BlueSPP-37", sériový port Bluetooth prenos nástroj, použiť na odosielanie ovládanie relé pokyny. Kliknite na tlačidlo "zmeniť". Potom stlačte sivé námestí v interface, a potom zadajte názov a obsah 2 ovládanie relé návod (návod na formát je HEX), resp.

2.2>. Otvoriť "BlueSPP-37", APLIKÁCIU, kliknite na tlačidlo "pripojiť". Mobilný telefón je pripojený k modulu Bluetooth. Po pripojení, modré svetlo sa zmení z pomalý blesk svieti svetlo. Kliknite na sivé námestie môžete poslať návod na ovládanie spínač relé.

3>. Ďalšie funkcie (ako USB relé) pokyny:

Pripraviť USB TT sériové modul, TTL modul GND, TX, RX, resp relé modul GND, TX, RX. Na počítači, otvorte sériový port ladenia softvéru (napríklad SSCOM32, vyberte položku prenosová rýchlosť je 9600, poslať šestnásť A0 (HEX) formulár A0 0101 A2 a A0 0201 A3, môžete sa obrátiť na prvý, druhý spôsob relé samostatne. A0 0100 A1 a A0 0200 A2 sú zasielané vo forme šestnásť (HEX), a prvý, druhý cestnej relé môže byť zatvorené, resp. Vezmime si napríklad otvorenie relé ako príklad:

4>. Bluetooth meno a heslo modifikácia metódy (ako príklad 5V):

Spôsob pripojenia: na 5V, RX, TX, a GND na Bluetooth relé modul je pripojený k USB na TTL sériové modul 5V, resp. RX, TX, GND (ak sériový port pokyn nereaguje, môžete sa pokúsiť exchange TX a RX) a upraviť Bluetooth súvisiace parametre zaslaním NA pokyny.

4.1>. Zmeniť heslo:

Ak chcete zmeniť heslo na 8888, otvorte dierovanie ladenie asistent softvéru na počítači (SSCOM32, vyberte prenosová rýchlosť 9600, skontrolovať "poslať nové linky"), zadajte NA+PIN8888, kliknite na tlačidlo odoslať.

4.2>. Upraviť Bluetooth Meno:

Ak NA+NAMEBOLUTEK je zaslaná, názov môže byť upravené tak, aby BOLUTEK, a potom NA+reset je poslaný, aby meno do platnosti.

4. Package zahrnuté:

1* 5V dvojkruhové Bluetooth modul relé

Štítky: gsm, bluetooth modul 50 12v, bluetooth relé, fm modul, bluetooth spínací, dc dc mp1584en, internet vecí kompletný kit, audio bluetooth urob si sám, wifi internet vecí, rs232 ttl.

  • Strata Sily: ŽIADNE
  • Poznámka: To proste funguje pre Android,ale nie pre IOS
  • Dióda mozgov ochrany: S dióda vypúšťanie ochrany, krátky čas odozvy
  • Ovládanie Vzdialenosť: 10 m Široké a otvorené prostredie
  • stav: Nové
  • Napájacie Napätie: DC 12V
  • Číslo Modelu: bluetooth spínací
  • Druh: Logických Obvodov
  • Aplikácia: Počítač
  • Prevádzková Teplota: ŽIADNE
  • Názov Značky: IS
  • Package: SOP