2 V 1, Kúrenie Hrnček Pohár Teplejšie Elektrické Bezdrôtová Nabíjačka pre Domáce Kancelárie Kávy Mlieko NK-Nakupovanie
2 V 1, Kúrenie Hrnček Pohár Teplejšie Elektrické Bezdrôtová Nabíjačka pre Domáce Kancelárie Kávy Mlieko NK-Nakupovanie
Sku: g182885
(1 Recenzie)
Novinka

€13.99 €18.65

Popis:

2 V 1, Kúrenie Hrnček Pohár Teplejšie Elektrické Bezdrôtová Nabíjačka pre Domáce Kancelárie Kávy Mlieko NK-Nakupovanie Popis: Funkcia:

Inteligentné Rozpoznávanie: Na dno pohára má zabudované bezdrôtové nabíjanie prijímanie modul a vykurovacej dosky, ktoré môžu byť umiestnené na vykurovanie. Pluging v a dal na pohár, tam je na zelené svetlo, udržať nápoj v 55 degC

Bezdrôtová Nabíjačka Telefónu: Rýchle Nabíjanie a širokú kompatibilitu,bezdrôtová nabíjačka pre mobilné telefóny, ktoré je možné bezdrôtovo nabiť.

Super bezpečná: Inteligentný temperatur,e kontroly snímač, teploty ovládací čip, prehriatiu ochrana. Auto-shut off kúrenie, chráni batériu z prebíjanie, Inteligentný identifikácia iných vecí na zastavenie práce,vodotesný povrch.

Použite vhodný hrnčeky: môže To byť fit väčšina poháre, ako sklenený pohár,z nehrdzavejúcej ocele pohár, Keramické šálky atď. pre lepšie výsledky odporúčame použiť ploché dno sklenený pohár alebo nehrdzavejúcej ocele pohár. Umiestnenie vekom nad hrnček tiež pomôže udržať teplo.

Najlepší Darček, aký Výber: Krásne a kompaktný dizajn, udržať teplé nápoje po celý deň.je to skvelý darček vašej rodiny,milenec alebo priateľov, na Valentína,deň Vďakyvzdania,Vianoce, alebo iné špeciálne príležitosti.

Pokyny:

1. Pripojte napájanie: napájací kábel Zapojte konektor tepelný blok do zásuvky napájania.

2. Vyberte režim: režim Nabíjania - prepínač na strane panel sa otvára doľava, indikátor svieti červený indikátor a telefón je umiestnený priamo, ktoré môžu byť priamo účtované; Izolácia režim - prepínač na strane panel sa otvorí vpravo, svieti zelená kontrolka, je miesto na šálku kávy alebo teacup na izolované držiteľa. To udržuje teplotu vášho nápoja na okolo 55C.

Balenie Obsahuje: 1 x Bezdrôtová Nabíjačka Hrnček Teplejšie

Štítky: pohár teplejšie, pohár ohrievača, handričkou káva, ohrievač hrnček, káva v pohode, teplo hrnček usb, hrnček teplejšie bezdrôtové, hrnček teplejšie, vták pohár, riad čaj.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Displej: No
  • Výstupné Rozhrania: USB Výstup
  • Druh: elektrické
  • Rýchle nabíjanie: No
  • Číslo Modelu: N/A
  • Názov Značky: CableDeconn
  • Package: No
  • Inteligentné Nabíjanie: No

Súvisiace produkty