Vertikálne Prenosný Stojan Pre Macbook Air Pro 13 15 Ploche Hliníkový Stojan S Nastaviteľným Dock Veľkosť Povrchu Chromebook
Vertikálne Prenosný Stojan Pre Macbook Air Pro 13 15 Ploche Hliníkový Stojan S Nastaviteľným Dock Veľkosť Povrchu Chromebook
Sku: g182887
(0 Recenzie)
Novinka

€4.46 €6.11

Popis:

Funkcie:

1. Krásne: jemné sandblasting hliníkovej zliatiny materiálu je jednoduché, krásne, stabilné a pevné, vytvárať rôzne estetické cítenie.

2. Dobrá kvalita: profesionálny výrobca z hliníkovej zliatiny zahraničného obchodu výrobkov, poskytovanie celý proces volne lisovanie, CNC spracovanie, povrchová úprava, kvalita je veľmi pevné a odolné.

3. Úspora miesta: táto konzola nie je iba skladovanie a ochranu priestoru, ale tiež ploche umenia s dobrým dekorácie účinok.

4. Stabilné a pevné: tento držiak prijíma 3D zakrivené plochy, aby sa zabránilo poškriabaniu a troch stranách silica gel kontakt ochranu.

5. Nastaviteľné: nastaviteľný rozsah jeden slot je 1.4-6,5 cm, ktorý môže byť aplikovaný na prenosných počítačoch, napríklad pre MAC book, pre ThinkPad, pre Huawei, pre Dell a iných obchodných kníh.

Popis:

Tento počítač konzola je vyrobená z odolného materiálu a flexibilné nastavenie, ktoré je veľmi vhodné na umiestnenie notebooku.

Špecifikácie:

Materiál:Hliníková Zliatina Silica Gel

Veľkosť:150x95x48mm

Držiteľ Šírka:11-68mm

Hmotnosť:425g

Package Zahrnuté:

1*držiak počítača

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: mäkké notebook tabuľka, notebook stojan drevený, mac notebook stojan vertikálne, macbook air, chromebook notebook, chromebook, hliníkový stojan, macbook nálepky, stolný stojan monitora klem, hp notebook.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)