FGHGF 3 in1 Pôdne PH Tester Rastlín, Záhradné Kvety Vlhkosť, Svetlo Meter Testovacích Nástrojov, vlhkomer
FGHGF 3 in1 Pôdne PH Tester Rastlín, Záhradné Kvety Vlhkosť, Svetlo Meter Testovacích Nástrojov, vlhkomer
Sku: g183089
(3 Recenzie)
Novinka

€7.19 €11.42

Popis:

FGHGF 3 in1 Pôdne PH Tester Rastlín, Záhradné Kvety Vlhkosť, Svetlo Meter Testovacích Nástrojov, vlhkomer Ideálny nástroj na testovanie pôdne podmienky ( Vlhkosť/Svetlo/PH), plody, kvety, zelenina, kríkov atď. Ideálne a nevyhnutný nástroj pre záhradkárov, zeleniny a ovocia pestovateľov, a všetkých tých, ktorí rastlín, stromov a trávy S vysokou presnosťou a jednoduché ovládanie. Môžete vziať dobrú starostlivosť o vaše rastliny. Vziať hádat prácu z vášho denne, záhrada zavlažovacie svetla a vlhkosti. Uložiť vody, energie a udržať vaše rastliny, trávnik, kvetinové v top stave. Opatrenia vlhkosti na najvyššej úrovni. Žiadna batéria vyžaduje, jednoduché a pohodlné použitie. Jednoducho vložte meter do pôdy, prepínač na nastavenie, ktoré chcete, aby meranie a prečítajte si meradle. Špecifikácia: Farba : Zelená dĺžka Sondy Celková veľkosť : Appr. 260 x 58 x 36 mm Materiál : Plasty + nerezová kovové Vlhké čítanie rozsah : 0 SUCHÉ-10 MOKRÉ Ľahké čítanie rozsah : 0 DARK-2000 LUMEN PH čítanie rozsah: 8 ALKALIN-3.5 A CIDIC Multifunkčné : Môžete vyskúšať Vlhkosti / Svetlo / pH Balík v cene: 1 x Vlhkosti/Svetlo/PH Tester Vlhké hodnotu (1-10RH): 1-3(Červená): potreba vody 4-7(Zelená): priaznivé vlhkosti 8-10(Modrá): príliš mokré hodnota pH (8-3.5): Neutrálne riešenie : =7 kyslej reakcie : 7 Alkalické reakcie : 7 Svetla hodnota (0-2000 Lux) : Vyššie hodnoty znamenajú väčšiu intenzitu svetla vám Pomôže určiť, či rastlín dostať primerané svetlo, Ako na použitie : Krok 1 : Spínač vlhkosti/pH/svetlo pozície Krok 2 : Držať sonda do pôdy cca 2-4 cm Krok 3 : Nastavenie polohy sondy, kým sa ukazovateľ na stupnici swing mierne Krok 4 : Po 10 minútach, Poznámka vlhkosti/pH/úroveň svetla v číselníku Krok 5 : Odstránenie sondy z pôdy a čistite po každom použití teplej tip: Bez dotyku kameňa, nie je príliš ťažké, ľahké poškodenie sondy Po použití, je potrebné čistiť a utrite sondou (nemôže test vody) nie je vložená v pôde na dlhý čas pre používanie Dizajnu pre testovanie pôdy, nepoužívajte ho na testovanie čistej vody alebo príliš pevné zem

platby

1) akceptujeme Alipay, Western Union, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú hosťované cez bezpečné platobné procesor.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednávke.

3) Ak sa nemôžete pozrite sa ihneď po dražbe, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova

zásielky

1) Global prepravu. (s výnimkou niektorých krajín, a apo / francúzskej polynézie)

2) Po zaplatení potvrdenie, objednávka bude spracovaná v čase.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. Pred objednávke, prosím skontrolujte vaše skutočné meno, telefónne číslo a podrobné adresu. Po odoslaní nemôže byť zmenená.

4) výrobok je znázornené na obrázku môžu mať farbu rozdiel vzhľadom k rozdielu medzi fotografické zariadenia a displej zariadenia. Veľkosť produktu je väčšinou merané ručne, čo môže mať mierne chyba s reálnym predmetom. Nájdete konkrétny produkt.

5) doba prepravy je poskytovaná dopravcu, s výnimkou víkendov a sviatkov. Doprava lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6), Ak nechcete dostávať tovaru do 60 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať, tovar vám odpovedať čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) Sme sa dodať tovar, čo najskôr po zadaní objednávky. Prosím, byť istí. Trpezlivo čakať.

Vrátenie a vrátenie peňazí

1) Ak zistíte, že je niečo v neporiadku s tovarom po ich prijatí, prosím, kontaktujte nás čo najskôr. A spolu s balení fotografie a fotografie produktov. Od dátumu prijatia, máte 7 dní, kontaktujte nás, a vrátiť ho do 60 dní. Ak položka je vo vašich rukách viac ako 7 dní, bude sa za to, že bol používaný. Nebudeme vrátiť alebo vymeniť, bez výnimky!

2) Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení, a musíte nám poskytnúť sledovacie číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat a vašej objednávky.

záruka

Všetky výrobky boli kontrolované pred dodanie a balenie je v dobrom stave.

Ak výrobok je chybný, prosím, informujte nás, hneď ako ho dostanete, a bude nás zodpovedný za to.

spätná väzba

Udržujeme vysokú úroveň dokonalosti a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá, a žiadame vás, aby ste nás kontaktovať, pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli vyriešiť váš problém uspokojivo.

Štítky: pôdne test, phmetro, svetlo meter rastliny app, muži vlhkomer, merač ph pôdy, rastliny vlhkosti meter, pôdy moister metrov, jedlo ph meter, pôdy moistur meter, vlhkosť meter sója.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • S Podsvietením Alebo Nie: No
  • Typ Displeja: ANALÓGOVÝ
  • Názov Značky: FGHGF
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

Súvisiace produkty