Logitech K380 Multi-Zariadenia Bluetooth Bezdrôtová Klávesnica Logitech Kamienkové Bezdrôtová Myš Pre Windows Pad Android IOS
Logitech K380 Multi-Zariadenia Bluetooth Bezdrôtová Klávesnica Logitech Kamienkové Bezdrôtová Myš Pre Windows Pad Android IOS
Sku: g183112
(0 Recenzie)
Novinka

€17.91 €29.85

Popis:

TYP NA ČOKOĽVEK

Vychutnajte si komfort a pohodlie ploche písanie na vašom smartphone a tablet s týmto mobile keyboard.

K380 Multi-Prístroj je bezdrôtová klávesnica, ktorá spája všetky Bluetooth ® wireless zariadení, ktoré podporujú externej klávesnice.

- Bezdrôtová

- Multi-platforme/cross-platform

- Windows ® , Mac ® , systém OS Chrome ™ , Android ™ , iOS ®

SA-NA-TYP ŠTÝL

Prijať tento kompaktný, ľahký, Bluetooth klávesnice kdekoľvek vo vašej domácnosti. Zadajte nech sa vám páči, na kompatibilný počítač, telefón alebo tabliet.

EASY-SWITCH

Pripojiť až tri zariadenia súčasne, napríklad počítač so systémom Windows, iPhone ® a Android tablet. Stačí stlačiť tlačidlo, aby ste mohli začať písať na inom zariadení.

ZNÁME ROZLOŽENIE

K380 Multi-Prístroj rozpozná jednotlivé zariadenia a automaticky mapy klávesov vám známe rozloženie s vaše obľúbené odkazy.

Tým, že zachytí vaše konkrétne zariadenie—napríklad Apple ® alebo Windows počítača—táto univerzálna klávesnica bude posielať správne tlačidlo kódy.

2-ROČNÁ ŽIVOTNOSŤ BATÉRIE

Na K380 Multi-Zariadenia dostane dlhý život mimo dve AAA alkalické batérie, ktoré boli vopred nainštalované. Môžete dokonca zabudnúť na klávesnici využíva batérie.

Klávesnica, výdrž batérie sa vypočíta na základe odhadovanej dvoch miliónov úderov za rok v kancelárskom prostredí. Skúsenosti používateľa sa môže líšiť.

ROZMERY Výška: 4.9 (124 mm) Šírka: 10.9 v (279 mm) Hĺbka: o 0,6 v (16) vrátane stôp > Hmotnosť: 14.92 oz (423 g) vrátane batterie SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKY

Bezdrôtová počítačov alebo iných zariadení, ktoré podporujú externej klávesnice (HID profil). Pre viac informácií, obráťte sa na výrobcu zariadenia. PC: Windows ® 7, Windows 8, Windows 10 alebo novší Mac: Mac OS ® 10.10 alebo novší OS Chrome ™ Android ™ tablet alebo smartphone: Android 3.2, alebo neskôr. iPad ® alebo iPhone ® : iOS ® 5 alebo novší Apple TV ® 2. alebo 3. generatio pripojenie na internet (za voliteľný softvér na stiahnutie TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Typ Pripojenia: Bluetooth Classic (3.0)

Bezdrôtový dosah: 10 m 1

1 dosahu Bezdrôtového pripojenia sa môže líšiť v závislosti životného prostredia a výpočtovej podmienky softvérová Podpora: Logitech Možnosti pre systém Windows (Windows 7, Windows 8, Windows 10 alebo neskôr) Logitech Možnosti pre Mac (mac OS X 10.8 alebo neskôr) Logitech Prietok

Batérie: 2 x AAA

Životnosť batérie: 24 mesiacov

Svieti indikátor (LED): Batérie LED, 3 Bluetooth kanál Led

Špeciálne Klávesy: Klávesové skratky (Domov, Späť, App-prepínač, Kontextové Menu), Easy-Switch ™

Pripojenie / Výkon: On/Off Vypínač

Logitech Kamienkové M350

Špecifikácia:

Požiadavky na systém: Windows 7/8/10, pre MacOS X 10.10 a vyššie, google Chrome OS, Linux Kernel 2.6 a vyššie (k dispozícii USB port)

Bluetooth: Windows 7/8/10, pre MacOS X 10.10 a vyššie, google Chrome OS, Android 5.0 a vyššie (Bluetooth low power led)

Sensor Technológia: Vysoká Presnosť Optického Sledovania

Sensor rozlíšenie: 1000 DPI

Počet kľúčov: 3

Valček: Mechanický Valček,

Roller kľúč: stredné tlačidlo

Myš podporuje Zjednotenie: Áno

Prijímač Podporuje Zjednotenie Pripojenia: Nie

Typ batérie: 1XAA Batériu (Bez Batérie)

Bezdrôtové Prevádzková Vzdialenosť: 10m

Bezdrôtová Technológia: Logitech Prijímač alebo Bluetooth Low Power led

Farba: Biela, Ružová, Čierna

Veľkosť:

Myš: 107x59x26.5mm/4.21x2.32x1.04"

Prijímač: 18.7x14.4x6.1 mm/0.73x0.56x0.24"

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky.

*Sladké Tipy

1.Poplatky sa logitech produkt často aktualizácie produktu štýl, sme prijať konečné štýl výrobku dostanete, ak máte námietky s výrobkom, môžete si pozrieť váš nákup výrobku S / N, URL je: https://support.logitech.com.cn/zh_cn/home

2.Z dôvodu potreby výrobkov a obalov, resp, riadenie, kontrola a sledovanie dôvodov,Logitech produkt S / N a P/ N na obale, S/ N a P / N je obvykle nie sú rovnaké, je normálny jav

*Balík bol otvorený, pretože vybratím batérie,ale poľa a myš je 100% nové,ak máte myseľ,buďte, prosím, opatrní kúpiť,ďakujem.

*Každý myši musí byť testované pred tým, než opustí továreň. Niektoré myši zanechá test marka (za predpokladu, že tento nie je súčasťou zákazníka názor, že je to používa). Ak máte myseľ, buďte, prosím, opatrní kúpiť, nebudeme súhlasiť s týmto druh Sporu, ďakujem!

Štítky: myš, herné podložka pod myš, klávesnica mechan, klávesnica bezdrôtová, bluetooth klávesnica, logitech, myš logitech, klávesnica mat, klávesnica rk61, teclados mecanicos.

  • Funkcia: bluetooth klávesnica
  • Jazyk: angličtina
  • Typ Rozhrania: Bluetooth
  • Aplikácia: Tablet
  • Štýl: Slim
  • Package: Áno
  • Druh: Bezdrôtové Pripojenie Bluetooth
  • Funkcia 2: pre ipad klávesnice
  • Zápästie Podporu: No
  • Názov Značky: logitech
  • Číslo Modelu: K380 multi zariadenia Bluetooth Klávesnice
  • Prevádzka Štýl: Mechanické
  • Klávesnica Štandardná: 78 Kľúče
  • Funkcia 3: Klávesnica pre Notebook
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov: logitech Klávesnice k380
  • Klávesnica plnej Veľkosti: Áno
  • meno 2: logitech Myši Kamienkové