Weimostar 2 Ks Cyklistické Športové MTB Jazdenie Beží hlavový most Muži Ženy Hlavu Elastická Čelenka HairBand
Weimostar 2 Ks Cyklistické Športové MTB Jazdenie Beží hlavový most Muži Ženy Hlavu Elastická Čelenka HairBand
Sku: g183813
(0 Recenzie)
Novinka

€3.82 €4.24

Popis:

Detail Obrázka:

Špecifikácie: Táto čelenka bolo navrhnuté s pohodlie a funkcie v mysli. no-sklzu a poskytuje lepšie pohodlie a fit. Zaručujeme, tieto šport čelenky bude pobyt v mieste, bez nervov cvičenie. Ideálne pre beh, zdvíhacie, jóga, baseball,tenis a iné cvičenia. Po hrách, alebo pracovať, len ručné umývanie hlavový most a suchý vzduch je. Jedna veľkosť vyhovuje najviac... Ideálny pre cvičenie - Od upokojujúci jóga na intenzívnejšie kolektívnych športov, ako softball, volejbal, futbal, basketbal, cheerleading a tenis. Vlhkosti Wicking - Pomáha udržať vaše telo chladiča, ako pot a vaše vlasy z očí, ideálny pre tých, ktorí s ofinou alebo vrstvené účesy. Vlastnosti: Farba :2 farby Veľkosť:jedna veľkosť(pružné) Materiál:Polyester balenie Obsahuje: 2Pc hlavový most

Platbu Prosím uhradiť do 3 dní od objednávky.

Prípad a spätná Väzba zaviazali Sme sa k vašej 100% spokojnosti. Akékoľvek problémy,prosím, kontaktujte nás na prvý krát pred OTVORIŤ PRÍPAD, alebo nechajte Neutrálny / Negatívny spätnú Väzbu s menej ako 4 hviezdičky hodnotenie , vždy sa snažiť vyriešiť to pre vás!

Návrat Za chybný alebo nesprávny položky prijaté : Kupujúci musí oznámiť Predávajúcemu najneskôr do 7 dní po prijaté tovaru. Za chybné položky, Kupujúci sa musí poslať e-mail fotografií s uvedením oblasti a stav vady. Po potvrdení Predávajúcim, tovar musí byť vrátený v lehote 7 dní ods. Skutočné poštovné poplatok za vrátenie, ako aj náklady na opätovné zaslanie náhradný tovar hradí Predávajúci. Pre výmenu veľkosti : Môžeme prijať výmenu veľkosti predmetom našich zásob dostupnosti. Ak je prijímané, je Kupujúci povinný vrátiť vec na vlastné náklady. Kupujúci je potrebné uhradiť poštovné a manipulačný poplatok, ako inzeroval v našej záznam pre opätovné odoslanie nové položky. Pre dopravu zdarma položky, Predávajúci bude účtovať skutočné prepravné tarify pre opätovné odoslanie. Tovar musí byť vrátený nepoškodený, bez nosiť alebo používať, a s jeho pôvodnej značky a balenie. Žiadna výmena alebo vrátenie tovaru bude akceptované pre všetkých iných dôvodov ako vyššie. Prosím kontaktujte nás ohľadom podrobností po prvé pred akcia!

Zásielky Štandardnej Služby: Čína Príspevok Air Mail na celom svete, USPS do USA, obe sledovať. Urýchlené Služby: Čína príspevok EMS,sledovať na web of China Post EMS. Vyplňte, prosím, vaše dodávky adresu, kontaktné telefónne číslo,obzvlášť v Rusku kupujúceho,potvrďte prosím vaše celé meno. Dodacia lehota: doprava čas počas prázdnin bude dlhšie, než je obvyklé.

Štítky: legíny pre fitness ružová, vkar, alfa romeo 156 spojler, headdress spustiť, čelenka muž, nízky pás krátke, šport top, čelenka šport, čelenka spustiť, telocvični oblečenie set.

  • Názov Značky: UFOBIKE
  • Šport Typ: Jazda na bicykli
  • Veľkosť: One Size
  • Materiál: Polyester
  • Položka Druh: Čelenky