2ks 2.5 D Tvrdené Sklo Pre BlackBerry Pohybu Ochranný Film 9H LCD Screen Protector) Pre BlackBerry Pohybu Krypton Stráže
2ks 2.5 D Tvrdené Sklo Pre BlackBerry Pohybu Ochranný Film 9H LCD Screen Protector) Pre BlackBerry Pohybu Krypton Stráže
Sku: g183831
(4 Recenzie)
Novinka

€1.65 €3.67

Popis:

2ks 2.5 D Tvrdené Sklo Pre BlackBerry Pohybu Ochranný Film 9H LCD Screen Protector) Pre BlackBerry Pohybu Krypton Stráže

Vlastnosti: Povrch je anti-spracovanie ropy (Oleophobic povlak), tak odtlačky prstov a olej nie je ľahké zostať povrch, ľahko sa čistí. Plné väzby, automatické adsorpcie sa môže opakovať lepené Plne transparentné: veľmi tenké, chemicky ošetrené transparentné, tvrdené sklo. Povrchovú tvrdosť: povrch má tvrdosť 8-9h,To je 9-krát pevnejší ako bežné okuliare. Nástroje a klávesy nie sú rezy, Jemná na dotyk: chrbát silný lepidlá, jednoduchá inštalácia, v blízkosti obrazovky, a preto nemá vplyv na citlivosť na dotyk dotykovej obrazovky. V nevýbušnom, nerozbitné sklo rozbije na malé nebezpečenstvo časti, bezpečnejšie ako iné výrobky zo skla. To je životného prostredia, žiadne lepidlo s Vysokým rozlíšením, 9H tvrdosť vody, odolné proti Poškriabaniu, proti Výbuchu, anti-odtlačkov prstov Obsah balenia: 2 X Sklo screen protector Imporrtant 1/ruská priatelia, nezabudnite použiť úplný názov. 2/ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, potrebujú pomoc od nás, prosím don\ \ 't neváhajte a kontaktujte nás on-line, budeme vám pomôžu vyriešiť to, prosím, don\ \ 't open spor do 60days. Všetci potrebujú dve kus tvrdeného skla screen protector na ochranu vášho telefónu, jeden pre hneď teraz pomocou, druhý, aby sa zabránilo úrazu.

Upozornenie:

1/Prosím, prečítajte si návod pred objednávky, ak existuje akékoľvek otázky ,prosím, zanechajte nám odkaz, odpovieme vám čo najskôr.

2 /uistite sa, že vaše meno kontaktnej osoby, adresa, psč a tel číslo je správne pred objednávky.najmä pre ruský priateľ, by mali používať celé meno alebo ste vyhrali\ \ 't dostanete balíček.

Doprava:

1/Budeme loď tovaru v lehote 24-72hours po vašu platbu za kontrolu rizika podľa Golstroj.sk.

2/zverejníme doprava sledovacie číslo potom, čo zásielky. Doprava v Číne post registra air mail možno sledovať celú cestu. Zvyčajne trvať 15~39 pracovných dní , Niektoré vzduchu môže trvať dlhšie, ako je Brazília.

Návrat & Záruka:

1/Sme sa uistite, že všetky tovaru v zbrusu nový a bol testovaný v dobrom stave pred odoslaním, Keď dostanete balík, pozrite si prosím balíček na prvom mieste. Ak existuje akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte.

Spätná väzba:

1/Priateľ, pozitívna spätná väzba (5 hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. My vám pomôžeme vyriešiť akýkoľvek problém. Viete, že bez ohľadu na to, whick časť si dať 3 hviezdy, bude to vyzerať ako záporná spätná väzba pre nás, to je veľmi škodlivé.

Štítky: blackberry q20 panal, atv statorového, plyn neon, blackberry q10, blackberry mobilný telefón mobilný telefón, blackberry mobilné obrazovky stráže, aqua m4, blackberry prípade key2, silikónové blackberry q10, batéria blackberry kúpeľňou.

  • Materiál: Tvrdené sklo
  • Funkcie: Scratch Dôkaz
  • Kompatibilný Telefón Značky: BlackBerry
  • Package: No
  • Použitie: mobilný telefón
  • Druh: Predné Film
  • Názov Značky: Armoureagle
  • S Maloobchodných Balíkov: No
  • So Silným box balík: Áno
  • Edge-to-edge Pokrytie: No

Súvisiace produkty