Carusos Havajské Astaxanthin Silný Antioxidant Oko Starnutia Pokožky Srdce Kardiovaskulárne Zdravie Zotavenie po cvičení
Carusos Havajské Astaxanthin Silný Antioxidant Oko Starnutia Pokožky Srdce Kardiovaskulárne Zdravie Zotavenie po cvičení
Sku: g184294
(0 Recenzie)
Novinka

€34.85 €69.71

Popis:

Havajská Astaxanthin 30capsules

Astaxanthin má jedinečnú štruktúru v porovnaní s inými antioxidantmi a funguje inak vo vašom tele. Ponúka ochranu pred voľnými radikálmi na oboch dovnútra a von z buniek, čím umožňuje pre podporu mnohých buniek a systémov tela.

Astaxanthin je prirodzene sa vyskytujúce karotenoid pigment, ktorý prepožičiava svoje žiarivé červená-oranžová farba na potraviny, ako krill, riasy, losos a homáre. Astaxanthin je silný antioxidant, ktorý neutralizuje voľné radikály, pomáhajú chrániť naše telo pred oxidatívnym stresom.

Astaxanthin bolo preukázané, na podporu zdravej kože pomáha tvorbe kolagénu a chráni pokožku elastínu od členenie, tak Astaxanthin môže zlepšiť pokožky, pevnosť a pružnosť pokožky a tiež zachovanie integrity kože. Astaxanthin môže tiež pomôcť pri podpore obnovy post cvičenia a pomoc na podporu vytrvalosti a vytrvalosti. Astaxanthin má tiež preukázané, údržba kardiovaskulárne zdravie podpora srdca, tepny, a kapilárnej krvi zdravie a funkciu. To tiež pomáha udržiavať zdravé tuky v krvi a podporujú zdravú hladinu cholesterolu v krvi. Astaxanthin môže tiež pomôcť k podpore zdravia macula a sietnice, a pomôcť zmierniť oko nepohodlie, únavu a eyestrain, poskytuje výhody pre zdravie očí a funkciu. Caruso je Havajská Astaxanthin je prirodzene pochádzajú z Červených Morských Rias pestované na Havaji.

Caruso je Havajská Astaxanthin pozitívne účinky na Zdravie: Srdce a kardiovaskulárne zdravie zdravie Očí zdravie Pokožky, vrátane starnutia pokožky Zotavenie po cvičení

Otázka: môžem brať Caruso je Havajská Astaxanthin, ak som tehotná alebo dojčíte?

A. Nie, neodporúčame použitie Caruso je Havajská Astaxanthin počas tehotenstva a dojčenia.

Otázka: Môžu deti vziať Caruso je Havajská Astaxanthin?

A. Caruso je Havajská Astaxanthin nie je vhodný na použitie u detí mladších ako 18 rokov. Pre ďalšie informácie, prosím, poraďte sa s vaším lekárom.

Otázka: Môže Caruso je Havajská Astaxanthin užívať s inými liekmi?

A. venujte, Prosím, všetky prírodná medicína aspoň 2 hodiny jazdy od farmaceutických liekov.

Otázka: Ako dlho môžem zostať na Caruso je Havajská Astaxanthin?

A. Caruso je Havajská Astaxanthin môže byť prijaté na tak dlho, ako bude potrebné, pokiaľ ste zdravotnícky pracovník bol upozornený o akékoľvek iné lieky, ktoré vám môžu užívať.

Štítky: astaxanthin sérum, box kvet, vzduchový filter honda, jersey nba, box dar srdca, prášok kyseliny kojico, latic kyselinu, prášok, priateľ denim, krill, jersey laker.

  • Čas Použiteľnosti: 2022
  • Pohlavie: Unisex
  • Certifikácia: TGA
  • Poplatok Jednotky: Boxy
  • Názov Značky: swisse
  • Balenie: darčekové balenie
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Hmotnosť: 0.2

Súvisiace produkty