2020 Sexy Jogy Podprsenka Čalúnená Športové Bras Krížové Popruhy Jogy Topy Shockproof Priedušná Spôsobilosť Topy Beží Telocvični Vesta Top Šport
2020 Sexy Jogy Podprsenka Čalúnená Športové Bras Krížové Popruhy Jogy Topy Shockproof Priedušná Spôsobilosť Topy Beží Telocvični Vesta Top Šport
Sku: g184511
(0 Recenzie)
Novinka

€10.25 €20.50

Popis:

Tabuľka Veľkostí

Oznámenie

1. Nájdete veľkosti grafu pred nákupom. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov.

2. Veľkosť môže mať 2-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

3. Pozrite prosím tento veľkosti grafu opatrne . Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, neváhajte a kontaktujte nás , poskytneme vám odborné poradenstvo ako náhle .

4. Nemáme žiadne plavky pre tých, pohár veľkosti AA a F vyššie . Ak je vaša podprsenka veľkosti AA alebo F vyššie , nechcem, aby to prosím . Zobraziť Detail

Platby

1)akceptujeme Viazaný, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney, bankový prevod, kreditná karta a akékoľvek môžete platiť na Golstroj.sk.

2)Escrow je najlepšie, bezpečné platby pre vás.

3)je To platba v centre pomoci: Preprava

Dodacia Lehota

DHL: 4-7 dní

EMS: 7 až 15 dní

Rusko Vzduchu: 20-25 dní

Singapur Príspevok: 15-60 dni

Láskavo upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo. Spätná väzba

1.Vaša pozitívna spätná väzba je pre nás dôležitá,Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať váš postive spätnú väzbu a 5 hviezd.

2.Ak nebudete spokojný našich produktov,pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný. Tipy

1.Drop Shipping

Podporujeme drop shipping, môžeme odoslať vašu objednávku klienta, prosím zanechať váš licent je adresa, keď si svoje miesto v poradí.

2.Cla alebo Dovozu Dane

Zoznam cena nezahŕňa žiadnu daň, kupujúci sú zodpovední za cla alebo dovozu dane vo vašej krajine.

3. Ak nie ste spokojní, keď dostanete to a chcete sa vrátiť, vráťte ho do 3 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť. (ale položka musí byť v pôvodnom stave, ako sme vám poslali)

Štítky: hojdacia sieť hodváb, dharmy, mosadz hada, dharma prívesok, dharma stratil, tetovanie tela pre zväčšenie, mat jogy, stratil mikina, dharma socha, budhistické mantra.

  • Materiál: Spandex
  • Funkcia: Stlačený
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Číslo Modelu: 6306
  • Pohlavie: ŽENY
  • Textílie Typ: JERSEY
  • Rukáv Dĺžka(cm): Bez rukávov

Súvisiace produkty