5x Rias Rozšírenie Šampón 50 ml Lash Pena Foaming Cleanser pre Salón Domov
5x Rias Rozšírenie Šampón 50 ml Lash Pena Foaming Cleanser pre Salón Domov
Sku: g184683
(1 Recenzie)
Novinka

€20.14 €39.51

Popis:

Popis:

1. Veľmi jemný, ľahký a olej zadarmo vzorec, ktorý účinne odstrániť očí a viečok make-up a nie oslabiť lash extension . Naše premium auta patrí penový lash kúpeľ/ lash šampón, a riasenky kefou a čistenie kefkou.

2. Ideálny pre každodenné použitie a udržať vaše viečka zdravé, čisté a svieže. Pena sa odstrániť všetky olej, bielkoviny, očný make-up a nečistoty z vášho riasy a zároveň posilniť vaše prirodzené riasy.

3.Profesionálny test: Rias šampón testované profesionálnymi rias a milenci nepoškodia mihalnice a nie oslabiť adhézie rias rozšírenie gél, a každá kefka riasenky budú dodané zákazníkom po prísnom výbere, sú zárukou kvality výrobkov zákazníkom poskytuje najlepší zážitok z nakupovania.

4.Bezpečné použitie: Rias Šampón prijíma nové technológie produktov, ktoré možno udržať pena trvalé a nie roztrúsené, môže sa účinne brániť peny z prúdiacej do očí, a zaistiť bezpečnosť vás a vašich zákazníkov počas čistenia a vrúbľovanie procesu.

5.Net obsah: 50ml

Balenie Obsahuje:

5x Čistenie mousse

5x Čistiaca kefka

5x Rias kefa

Štítky: lash šampón, kus mobil home, rias šampón, falošné lash lepidlo, lash lepidlo čistiaci prípravok, jednorazové lash cleaner, čierne lepidlo lash, false lash cleaner, rias penový šampón, čistiaci lash.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Falošné Mihalnice Druh: Predĺženie Rias
  • False Eyelashe Dĺžka: pod 0,5 cm
  • Falošných Rias Materiál: Plastové Bavlna Stonky