Pôvodný Pre iPhone 6s Doska s Dotykovým ID Odtlačkov prstov 16GB 32GB 64GB 128GB Odomknutý iCloud Pre iPhone 6S Logika základná doska
Pôvodný Pre iPhone 6s Doska s Dotykovým ID Odtlačkov prstov 16GB 32GB 64GB 128GB Odomknutý iCloud Pre iPhone 6S Logika základná doska
Sku: g185172
(2 Recenzie)
Novinka

€42.52

Popis:

Vitajte v našom obchode! Venujte prosím pozornosť k našej dôležité tipy 1.Ak sa rozhodnete poskytnúť nám poradí, Prečítajte si, prosím, všetky is zavedené,v prípade pochybností nás môžete kontaktovať. Inak Sme ako ste si prečítali všetky zavedené,a pochopiť informácie o výrobku. 2. Ak chcete veľké množstvo, obráťte sa na nás, vám to najlepšie, predajná cena. Kvalitné a pohodlné cena 100% Perfektný ,bezpečnosť,jednoduchá inštalácia Testované po jednej pred odoslaním ponúkame tiež zrekonštruovaný celý mobilný telefón a iné príslušenstvo diely pre iphone,Dobrá Kvalita a Najlepšia Cena. ak ich potrebujete ,pls kontaktujte ma.

1. je to Unlock ?

Áno ,to je odomknúť úplne .Č. ID.Zadarmo iCloud

Bez ohľadu na to, kde ste vo svete ,môžete použiť našu základnú dosku len môžu využívať WCDMA alebo GSM siete.

2.By som si mal kúpiť doska s Dotykovým id tlačidlo Domov?

Ak vyberiete základnú dosku s príslušnými farebný dotykový id tlačidlo, telefón bude fungovať dokonale 100% ,vrátane odtlačkov prstov odomknúť.

Ale ak donot kúpiť zodpovedajúce tlačidlo domov spolu nemožno použiť digitálny odtlačok na odomknutie,ale iné functin bude ok .

(Každý Doske majú len jeden zodpovedajúce tlačidlo domov pre iPhone )

3.Na základnej doske je použitý alebo nový?

to sa Používa. Ale majú dobrý Vzhľad a Funkciu.

4.Ak nejaký problém prísť ,čo by som mal robiť ?

Po prvé,každá doska bude bested dvoch Skúsených odborníkov .

Po druhé,ak máte problém potom, čo dostanete to ,somtimes to možno problém vášho telefónu v iných častiach.

prosím, neváhajte nás kontaktovať ,my vám pomôcť vyriešiť problém .

Napokon,ak to naozaj doske problém ,vráťte ho späť.

V základnej doske ,to majú ukladať štítok a professianl štítok,tak p prenájmu donot odtrhnite/earse známky na základnej doske.

Milý priateľ,

1.Normálne základnej doske je USA verzii, to je originál a odomknutý , môže použiť v jednej krajine , ale to nie je nič nové ,ako viete ,všetky pôvodný dosky nemá nové ,všetky použité a starý,pred expedíciou ,otestujeme ho znova a znova ,aby ste ho mohli 100% dobré pracovné ,vítajte ho objednať .nemáme accpet akýkoľvek spor o doska sa používa, alebo starý, alebo druhej strane,vďaka

2.Je to naozaj nie je jednoduché pracovať na inštaláciu základnej dosky, i f neviete, ako nainštalovať, postupujte,prosím, montáž b y odborníkom, Pretože vaše nesprávna inštalácia doska nefunguje, sme nebude mať žiadnu zodpovednosť, vďaka!

3.Vás,d lepšie vybrať DHL/EMS/FEDEX poštovné,základná doska musí byť zaslané bezpečnosti a rýchlo.

pls vedomie správu:

Pls venovať pozornosť : toto prepojenie sa patrí doska s dotykovým id a bez dotyk id,keď u poradie, pls výber vaše potreby,v addtion,pre Č Dotyk ID doske,keď u nainštalovaný,nie je Možné použiť snímač odtlačkov identifikácia a home button function,tlačidlo domov bez reakcie, keď u stlačené to,u len mohol použiť Pomocné tlačidlo na prevádzku,pls poznámka: tento,vďaka !

Dôležité Tipy:

1.Všetky Odomknuté doske sú všetky použité a starý,nie je nové.Otestujeme ju znovu a znovu, aby sa zabezpečilo, že môže byť 100% funkčnom pred zásielky.Neakceptujeme žiadne spor o doska sa používa,starý alebo druhej strane,vďaka.

2.Ak neviete, ako nainštalovať, postupujte,prosím, montáž, odbornú osoba.Ako kupujúci aktualizácie alebo upgrady systému,vedúce k základnej doske mimo prevádzky, nie sme zodpovední, prosím, kupujúci pochopiť ho,ďakujeme.

3.Ak chcete doske rýchlejšie,mali by ste sa lepšie vybrať DHL/EMS/FEDEX pre prepravu;každý z nás má doske musí byť dodaný bezpečne a rýchlo.

4.Ak máte väčšinu dopytu,prosím, neváhajte ma kontaktovať a ja vám ponúka najlepšie wholesales cenu.Vezmite prosím na vedomie, že predávame tiež telefón,hdd alebo iných častí pre väčšinu značiek so vysokú kvalitu a najlepšiu cenu.

O Zásielke: 1: Vaša objednávka bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po vaša platba potvrdená .

2: uistite sa Prosím na dovolenky správnu adresu doručenia a k dispozícii telefónne Číslo vašej objednávky , to je veľmi dôležité pre parcely Hladké Dodať.

3: čas potrebný na získanie vašej objednávky je závislá od 2 faktorov: spôsob doručenia si vyberiete a objednávky plnenia obdobie.Vezmite prosím na vedomie, že robíme maximum, aby sme uistite, že ste dostať vašu objednávku načas.

4: Všetky zásielky sú odoslané do a z krajiny alebo regiónu musí prejednanie prvý.Zákazník je zodpovedný za všetky clá a dovozné dane,vrátane (ale nie limitied k )vedieť dovozné zákony a riešenie dane,sadzby,a položku záchvaty.Zákazník ciel a daní, sa líšia v každej krajine,Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane.

Štítky: uv iphone doska, icloud nástroj, základná doska iphone 6s p, iphone logic board, 6s rada, telefón iphone 6 doske, iphon doska, 6s doska, apple hodinky rada, icloud odomknúť.

  • Číslo Modelu: pre iphone 6S doska
  • Použitie: základná doska
  • Názov Značky: LISFG
  • Systém: ios
  • ROM: 16GB 32GB 64GB 128 GB
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • S Dotyk ID: Áno
  • Frekvenčný Rozsah: pre iphone 6S doska
  • Stav: Rozoberať a Odomknutý
  • Skladom: Na Sklade
  • farba: Čierne Biele Zlato, Ružové
  • Druh: Interné
  • QC: Plný QC Testované
  • Kompatibilné Značky: Apple iPhone

Súvisiace produkty