Bосстанавливающая podstate poškodené vlasy CP-1 ESTETICKÉHO DOM, 150 ml
Bосстанавливающая podstate poškodené vlasy CP-1 ESTETICKÉHO DOM, 150 ml
Sku: g185211
(2 Recenzie)
Novinka

€11.94 €12.57

Popis:

Obnova podstate poškodené a suché vlasy, zlepšuje textúru kučery, eliminuje achy prejavy, склеивает štiepeniu a zlepšuje celkový stav vlasov.

Produkt zloženie: Hydrolyzovaný kolagén. Tento komponent je aktívne absorbujú molekuly vody, a preto pomáha obnoviť гидробаланс vlasmi a vlasovú pokožku. Posilňuje vlasy, vráti ich prirodzený efekt, zdravia a energie. Hydrolyzovaného keratínu. Tento prírodný proteín nasýtené mastné kyseliny buniek пептидами, полипептидами a aminokyselín. Obnoví повреждённые časti vlasov, склеивает повреждённые vločky, eliminuje спутанность, uľahčuje tvarovanie a расчёсывание. Hydrolyzovaný elastín. Tento komponent obnoviť jemnosť a pružnosť vlasov, zlepšujú ich štruktúru, zabrániť ломкость a strát. Vráti sa kučery prirodzený lesk a придаёт im zdravý vzhľad. Hydrolyzovaný hodváb. Tento komponent obnovuje повреждённые kučery, zvýšiť hrúbku vlasov, chráni pred mechanickým a tepelným poškodením.

Agent využíva veľmi poškodené a suché vlasy, smoothens a zjemňujú ich, nasýtené mastné kyseliny vlhkosti, дарит ich žiary. Efekt je viditeľný po prvom použití, vizuálne poškodenie sa zmenšuje. Vykonáva funkciu термозащиты keď укладке sušič na vlasy, плойкой, утюжком. Konzistencia pripomína olej. Vhodný pre každodenné použitie.

Spôsob užívania: Выдавите málo esencie a vzťahujú sa na unavený a повреждённые sekcie vlasy. Nech средству suché. Srvátka je vhodný na časté použitie.

Štítky: crimper a curler, 5g mobilný telefón, cp 1 vlasové sérum cp 1, estetické dom, model železničnej n rozsahu, estetic dom, 1 sr, n rozsahu vlak, vivo nex 3s, estetické dom cp 1 šampón.

  • Názov Značky: CP-1
  • Položka Druh: Vlasové A Vlasovej Pokožky

Súvisiace produkty