Kniha: Mitsubishi Pajero (b) z 2006G. V. REM, exple, TA, Ser. PROF. | Légie-Aвтодата
Kniha: Mitsubishi Pajero (b) z 2006G. V. REM, exple, TA, Ser. PROF. | Légie-Aвтодата
Sku: g185224
(0 Recenzie)
Novinka

€19.64

Popis:

Uvedené v tejto príručke, auto je pýchou slávnej Japonskej firmy a vlajkovou loďou celý rad modelov, z histórie, ktorá sa začala v roku 1976 a bol vo víťazstvo pre štyri generácie týchto modelov. Viac víťaz Medzinárodnej Cross Country Rally, vytrvalosť a nenáročný, toto vozidlo má tiež odvážne nezabudnuteľný dizajn. Samozrejme, vlastníkov takýchto železa partnera sú veľmi šťastný, ale tak, že stroj spĺňa očakávania ovládač pre všetkých sto, on potrebuje vysporiadať sa s ňou správne, nezabudnite o pravidelnú údržbu a včas vykonať akúkoľvek opravu, ak je to potrebné. Pomôcť vodiča pri výkone jeho každodenné úlohy súvisiace s stroj, nový opravy manuál pre Mitsubishi Pajero 4, prevádzku a údržbu týchto slávnych automobilov príde, vydané od roku 2006. Takáto kniha je zaujímavé pre automechanici práca s áut tohto typu, pretože obsahuje najlepšie riešenia pre rôzne opravy problémov, ktoré nie vždy ukáže naraz aj skúsených majstrov. V príručke, modely vybavené benzínovým motorom 6G72, alebo benzínový motor 6g75.

Predložený manuál obsahuje najpresnejší a žiadané informácie, ktoré je do značnej miery založený na bohaté praktické skúsenosti autorov knihy-odborníci v oblasti auto mechaniky. Prísne výber informácií a vedecký prístup nepredstavuje prekážku, aby v prospech byť schopný úspešne využiť aj noví milovníkov automobilov. Faktom je, že návod je napísaný jasne a nie je preťažená, konkrétne podmienky, obsah knihy je úspešne podobné, tam je aj zoznam použitých kusy a predmet index, takže je veľmi ľahké sa orientovať v texte. Tento návod na obsluhu je vybavený veľa exkluzívnych, najmä pre neho robil kresby vynikajúcej kvality, takže akákoľvek téma knihy je prezentované úplne jasne. To je veril, že aj malá praxe náklady veľké teórie. Skutočne, bez základných informácií, môžete to urobiť s tými, ktorí chcú úspešne zvládnuť a servis auto. V prvých kapitol a odsekov príručky, prístroj stroj zo všetkých strán, vrátane popisy hlavných celkov, uzlov a zariadení, auto-ich umiestnenie, funkčnosť, komponentov (ak sú), control Techniques. Dozvedieť sa o tom, ako používať počítač, bez nebezpečenstva poškodenia technológie a prijímanie maximálny výsledok za akýchkoľvek podmienok, auto pomôže návod na obsluhu Mitsubishi Pajero. Po preštudovaní tejto časti manuálu sa čitateľ bude môcť dozvedieť sa o všeobecné zásady stroj starostlivosti, bezpečnosti, a tiež zistiť, ako a s akou pravidelnosťou, je potrebné vykonávať preventívne prehliadky vozidla.

Toto je odlišný v tom, že je prispôsobená na všetky cesty, ale to je tiež, bohužiaľ, možno je to neočakávané rozdeliť na poschodí...

Štítky: lancer hračka, 1 64 tomica, mitsubishi hračka, diecast mitsubishi, auto mitsubishi eclipse, mitsubishi fto, jada hračka, mitsubishi eclipse model, Mitsubishi Model, takara tomy tomica premium.

  • Názov Značky: ŽIADNE

Súvisiace produkty