счетчик воды
счетчик воды
Sku: g185334
(2 Recenzie)
Novinka

€39.17

Popis:

Prenosovej sústavy na čítanie a ochranu pred протечек Saures R1 je Radič pre diaľkový zber displej, ovládanie rôznych senzorov a kontroly шаровыми электроприводами. Podporuje až 4 zariadenia: metrov vody, plynu, tepla a kompatibilných senzorov. Funguje od 3-х AA batérií pre 3-х a viac rokov. Nevyžaduje v. Nainštalovaný v blízkosti počítadlá zdrojov alebo senzory, vzdialenosť až 50 m (s použitím twisted pair). Kontrolór 4 kanál pre pripojenie zariadení v ľubovoľnej kombinácii: -Pulz metrov voda /Plyn/teplo -Teplotné snímače-Snímače úniku do 3x kusy jeden vstup -Электрошаровые kohútiky gidrolock až 4x kusy jeden vstup -Všetky senzory a relé typ suchý kontakt no/N

Nástroj zhromažďuje údaje od počítadlá a senzory a заданному plán prenáša ich do vášho osobného štúdia. Na штатном režim údaje sú zaslané raz denne s hodinové podrobne. Môžete sledovať Stav snímačov, indikácie a grafikou na váš mobilný telefón, pomocou prehliadača alebo v mobilnej aplikácii pre iOS a Android.

Ak zistený Núdzové Situácie (отключился vodomeru, vznikol протечка atď. D.) nástroj vyjde na dlhopisov okamžite a informuje o tejto vlastník pomocou push alebo e-mailovej notifikácie. Pomocou ťuknutia môže tesnenie mimo prietok vody na zabránenie povodní a dať si čas na odstránenie problémov.

Osobný úrad si môžete prispôsobiť v aký deň a hodinu mesačne automaticky poslať čítania vo vašom управляющую spoločnosti. Hodnoty môžu byť týmito spôsobmi: ako push oznámenia, vo forme e-mail, priamo na portáli MOS. Ru

Zabudnite na рутине súvisiace ежемесячным odobratie a prenos hodnoty ručne!

Zahrnuté len radič-guľové kohúty a snímače sú zakúpiť samostatne na vyžiadanie na nás.

Štítky: spálňa kostýmy, spálňa umelecké diela, spálňa regál, spálňa swing, mosquito net na lôžko, spálňa gauča, nechty pečiatka sexy, nechty sady svetiel, nechty macko, nechty tabuľka desm.

  • Číslo Modelu: Saures R1

Súvisiace produkty