Kovové Super Svorka Nastaviteľné Trenie Formuloval Magic Arm pre Flash LCD Monitor LED Video Svetlo SLR Fotoaparátu DSLR Príslušenstvo
Kovové Super Svorka Nastaviteľné Trenie Formuloval Magic Arm pre Flash LCD Monitor LED Video Svetlo SLR Fotoaparátu DSLR Príslušenstvo
Sku: g185537
(2 Recenzie)
Novinka

€7.66 €9.57

Popis:

Kovové Super Klip Krab Svorka Nastaviteľné Trenie Formuloval Magic Arm pre Flash LCD Monitor LED Video Svetlo DSLR SLR Fotoaparát, Príslušenstvo

Popis:

ROBUSTNÉ A ODOLNÉ-To je dobre opracované, kov, ktorý je vyrobený z pevného anodizovaného - hliníkovej zliatiny, nebude to ľahké trpieť korózii alebo poškodeniu.

MAGIC ARM - na Jednej strane má 1/4" skrutky pripojenie na Monitor, LED svetlo, alebo iné príslušenstvo. Druhá strana je hot shoe námestie mount, ktoré možno jednoducho namontovať do vášho Fotoaparátu DSLR. A tento hot shoe mount je odnímateľná, aby sa stala ďalšou 1/4" skrutky, takže oboch koncoch sú 1/4" skrutky, ktoré môžete pripojiť rôzne zariadenia.

JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE-magické rameno s zamknutie ovládacích tlačidiel na vydanie alebo zväčšenie napätia, ktoré môže dať všetky pozície pohybu.To formuloval magic rameno s Dvoma 360° hladké guľkové hlavy zjednodušuje montáž, umiestnenie a nastavenie akékoľvek fotoaparát svietidiel a iných doplnkov.

ŠIROKO POUŽITIE - Magic Arm Formuloval Trenie Rameno s Hot Shoe Pripojí je ideálny pre DSLR Fotoaparát Plošinu, LCD Monitor, DV Monitor, LED Svetlá, Flash Svetlá, Mikrofóny, Smartphone a Viac.

SUPER SVORKA - magic arm svorka má žena 1/4-20 a 3/8-16, obe štandardná montáž veľkostí v fotografického priemyslu na hlavy a statívy môžu byť použité pre rôzne prílohy. ako fotoaparáty,15mm, prúty, led svetlá, dáždniky, háčiky, police, tabuľové sklo, kríž, bary, atď.

JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE - Toto presné a trvalé navrhnuté super svorka s blokovania ovládacích tlačidiel na vydanie alebo zväčšenie napätia, ktoré môže dať všetky pozície pohyb,veľký chuck ľahko a rýchlo chytiť objektov.

Špecifikácia:

Farba: Čierna

Materiál: Kov+ABS

Svorka Rozsah: cca. 48 mm/1.89 palec

Magic Arm Dĺžka: cca. 185mm/7.28 palec

Poznámka:

Fotoaparát a ostatné doplnky nie sú súčasťou balenia;

Prosím vyberte správnu možnosť pred objednaním.

Package Zahrnuté:

Nastavenie: 1* 7" Magic Arm

Súbor B: 1* 7" Magic Arm, 1* Super Svorka

Súbor C: 1* Super Svorka

Štítky: ulanzi video svetlo, led viltrox l116t, profesionálny fotoaparát rameno, arm sleev, 10 zrkadlovky, farebné led video svetlo, braidbox, flash studio, trx fit, svorka super.

  • Svorka rozsah: cca. 48 mm/1.89 palec
  • farba: čierna
  • Názov Značky: FILMTU
  • Číslo Modelu: QD1030
  • Package: No
  • Magic Arm Dĺžka: cca. 185mm/7.28 palec
  • Materiál: Kov+ABS
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty