Arašidové Masážne Loptu Nastaviť Arašidové Loptu S Masážne Loptu Spike Masážne Loptu Pre Mužov, Ženy, Cvičenie, Tréning Vybavenie
Arašidové Masážne Loptu Nastaviť Arašidové Loptu S Masážne Loptu Spike Masážne Loptu Pre Mužov, Ženy, Cvičenie, Tréning Vybavenie
Sku: g185568
(0 Recenzie)
Novinka

€4.47 €5.81

Popis:

Odrážky:

1、Praktické Použitie: masážne gule, set je vhodný pre self-masáže, ťahá, svalov uzol, bolesť, uvoľňuje a fitness cvičenie. Súbor môže zmierniť bolesť a relaxovať svaly okamžite cítiť lepšie, obnoviť rýchlejšie, prevenciu úrazov, a nastaviť môžete zlepšiť svoju kondíciu a flexibilitu.

2、Praktický Dizajn: masážne gule, set môžu pracovať ako pena valec, ktorý je ľahké a kompaktné. Arašidové tvar masážna lopta je vynikajúci pre pohodlne kolísanie pri vyvaliť spúšť miesta na nohy, paže, nohy, bok, a chrbtice.

3、Vynikajúce Použitie: Tieto prémie masážne gule poskytnúť jednoduchú a rýchlu úľavu od bolesti, a oni sú ideálnym gadgets, aby sa vaše telo cítiť sa lepšie a kdekoľvek! Bez ohľadu na to, či ste doma alebo na cestách.

4、prvotriednej Kvality: masážne gule nastavenie môže uvoľniť stuhnuté svaly a zmierniť bolesti spojené s posedením pri stole celý deň, stres, športové úrazy atď. A set je vyrobený z prémiových materiálov a môže poskytnúť zameraním na trvanlivosť a komfort.

5、Viaceré Účely: S masážne gule nastaviť, môžete roll a natiahnuť svaly a robiť fyzické cvičenia, a nastaviť je ideálny pre pilates, jóga, Crossfit, ktoré môžu byť použité v posilňovni, kancelária, domov a podobne.

Funkcie:

Masážne loptu súbor sa používa pre self-masáž, strečing, uvoľňuje svalové nehy a vykonáva fitness cvičenie.

Môže byť používané na úľavu od bolesti a uvoľňujú svaly.

Špecifikácie:

Názov: Arašidové Masážne Loptu Nastaviť

Materiál: PVC + EPP

Rozmery(približne):

Arašidové loptu - 16,5 cm/6.50 v dĺžke 8 cm/3.15 v priemere

Spike ball - priemer - 8 cm/3.15

Okolo lopta - priemer - 8 cm/3.15 v

Balenie Zoznam:

1 Nastavte Orieškov Masážne Gule

1*Látkové Taška

Štítky: Fit, arašidové loptu masáž, masáž arašidové, loptu arašidové, drevené arašidové loptu, chlpaté dúha, arašidové tričko, cvičenie vybaviť, Arašidové Loptu, hračka dreva.

  • Štýl: Bod Masáž
  • Materiál:
  • Číslo Modelu: -
  • Veľkosť: Other

Súvisiace produkty