30ml Nano Hmla Postrekovač Tela Zvlhčovača Tváre Parník Hydratačná Starostlivosť o Pleť Mini Tváre Sprej Krásy Nástroje Hmly Chladiace Zariadenie
30ml Nano Hmla Postrekovač Tela Zvlhčovača Tváre Parník Hydratačná Starostlivosť o Pleť Mini Tváre Sprej Krásy Nástroje Hmly Chladiace Zariadenie
Sku: g185608
(0 Recenzie)
Novinka

€3.33 €6.79

Popis:

Odrážky:

1、USB Nabíjanie: USB Nabíjanie, tváre parník môžu pomôcť si môžete vychutnať čerstvé hmly kedykoľvek a kdekoľvek.

2、Osviežujúci a Cool: tváre parník môžete oddýchnuť si v horúcom počasí a udržať vašu pleť hydratovaná aj v zime. Chladiaca funkcia môže zmenšovať póry a utiahnite pokožky.

3、Široko Používa: tváre parník môže byť tiež použitý ako moc banka pre núdzové nabíjanie inteligentných telefónov. Je kompaktný, môže byť uvedený do peňaženky, veľmi prenosný.

4、Jemné Hmlu: tváre parník, vytvára jemnú hmlu, ktoré prenikajú hlboko do kože, hydratáciu kože bez poškodenia kozmetiky. Prostredníctvom high-tech atomizáciu a vysokú rýchlosť kmitania proces, molekulárnej môžu byť rozpustené do nanočastice, a rýchlo prenikajú hlboko do pokožky.

5、Mnoho Výhod: Deep moisturizing, znižujú jemné linky, účinne vyhladzuje pokožku. Nano atomizáciu technológie, vrstva po vrstve prieniku. Vynikajúci dizajn, priehľadná fľaša, a kvapalina edge je jasne viditeľné. ABS materiál, silikónové, neškodné a ochrany životného prostredia.

Popis:

1. Dlhotrvajúci make-up: aby ste svieži make-up po celý deň.

2. Mladistvá pleť: Chladenie funkcia môže zmenšovať póry a utiahnite kožu.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Kapacita batérie: 550mAh

Nádrž na vodu, kapacita: 30 ml

Čas nabíjania: 2 hodiny

Rozmery: o 9 x 4cm/3.54 * 1.57 v

Typ konektora: USB

Balenie Zoznam:

1 x Tvár Postrekovač

1 x USB Nabíjací Kábel

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: arduino zvlhčovač, telo sprej victoria secret, tváre parník, hmla nano postrekovač, nano sprej, telo pary, hmla nano, postrekovač, Face Spray, nano meter striekajúcej vode.

  • Číslo Modelu: tváre parník
  • Zdroj Napájania: elektrické
  • Certifikácia: CE
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Názov Značky: Lanthome
  • Druh: tvár postrekovač
  • Pôvod: CN(Pôvodu)