Tvar kameňa dekor tvár
Tvar kameňa dekor tvár
Sku: g185622
(1 Recenzie)
Novinka

€25.82

Popis:

Niekedy, na prvý pohľad nie významný detail môže radikálne zmeniť celkový obraz. Toto sa vzťahuje na dekor prvky. Dekor v štýle Provence je panel, svietniky, figúrky, vázy, zrkadlá, atď. D. tieto drobné prvky môžu dýchať do každého, vrátane moderný interiér, teplo, pohodlie a romantiku. Veľkosť hotového výrobku je približne 25 29 do 3 cm., hmotnosť 1 kg. Náklady na hotové panel v on-line obchode, bez dodania. Cena výroby zo sadry nepresiahne 15 (!) rubľov. Ekonomika je zrejmé.

Pozornosť, vzhľadom na zložitosť reliéf tvar, výroba dekoratívny panel "Lik" je žiaduce pri použití vysokej pevnosti sadrovca, alebo pridaním kalenie prísady-, Ktorú máme na predaj. Všetky úspechu pri výrobe panel!

Forma je vyrobená z vysoko kvalitných polyuretánových-umožní vykonať viacero odliatky, tak zo sadry a betónu. Čas doručenia objednávky v Rusku je 5-7 dní.

Štítky: formy dlaždice, tehlový tvar, plesne kameň, tvar dlaždíc, formulár pre kameňa, formy kameň, formy pre concret, formy pre dlaždice z betónu, forma kameňa, mydlo kameň.

  • Formy veľkosť: 26*30 cm.
  • Materiál: Pu
  • Pôvod: RU(Pôvodu)
  • Čas dodania v Rusku: 5-7 dní
  • Veľkosť panelov: 25 29 do 3 cm.

Súvisiace produkty