Správu káblov, Okno Drevené Kábel Organizátor Box pre Predlžovací Kábel Napájania Prúžok prepäťovú ochranu Drôtu (Drevo Farba)
Správu káblov, Okno Drevené Kábel Organizátor Box pre Predlžovací Kábel Napájania Prúžok prepäťovú ochranu Drôtu (Drevo Farba)
Sku: g185668
(1 Recenzie)
Novinka

€25.62 €36.60

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný. Podporujeme dropshipping a veľkoobchod . Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

ŽIADNE ĎALŠIE ŠKAREDÉ & MESSY KÁBLE - Jumbled káble sú škaredé, stresujúce, a nebezpečné. káblový manažment box je ideálny domov pre až 2 nevzhľadné sily pásov a všetky káble, ktoré idú s ním. Pomocou nabíjacej stanice na vašom počítači stôl alebo priniesť nejaký pokoj a mier do vašej obývačky. Tak ako tak, že budete udržiavať vaše kábel chaos pod kontrolu.

ČO VAŠI HOSTIA BY SI MYSLEL? - Že neporiadok káblov nemá presne dopĺňať svoj state-of-the-art TV a zvukovým systémom, to je ťažko pomocník, keď príde na produktivitu práce. Použite náš rozvodky organizátor box doma alebo v kancelárii, aby káble zastrčený, takže si môžete dať všetky svoje zameranie na sn - nie to, čo sa deje v zákulisí.

Ochráňte vaše DETI - Deti sú vypracované na zástrčky a elektrických zásuviek, ako mory plameň, takže uistite sa, že používate, pričom na každom kroku, aby sa udržali v bezpečí! Pomocou našich Prírodných farba bamboo kábel hitler box, môžete mať trochu prsty preč od všetkých vašich káblov.

MODERNÝ príťažlivý DIZAJN - navrhli Sme naše napájací kábel, kryt na podobajú kus oko-lov domova. Posledná vec, ktorú potrebujete je nevzhľadný box prerušenia toku miestnosti, a, s , to je presne to, čo nebudete mať.

NAŠA ZÁRUKA - Sme vytvorili dokonalú kábel úložný box a viete, že budete milovať elegantný drevo, dizajn a bezpečnostné prvky, rovnako ako my! A aby sa to všetko ešte lepšie,

Je to jemne vytvorený box vyrobený z paulownia, veľmi ľahký, pevný a stabilný dreva, skryť otravné káble.

Jedinečný dlho otvorení je viac univerzálna, a to aj v prípade, ak nemáte používať ho výhradne pre drôt riadenia, existuje veľa vecí, aby si s ním.

To môže byť použitý v spálni, kuchyni, obývacej izbe, kancelárii, alebo akejkoľvek miestnosti vo vašom dome.

Veľkosť: 37 * 12.5 cm

Farba: Drevo farba

Materiál: drevo

Obsah Balenia:

1 * Kábel Okno Správa

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Milí priatelia,ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty

Ak si zrušiť objednávku alebo iného dôvodu, všetky vrátenie sa späť na váš účet do 7 -10 dní prostredníctvom Golstroj.sk.

O Dopravu

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

★ Ak ste z Ruska, Prosím, nechajte vaše celé meno a správne telefónne číslo. To je veľmi dôležité!!!

Dropship a Distribúcia

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

O spätnú väzbu

★ Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ak ste spokojní s našimi výrobkami, úprimne dúfame, že ste nám môže dať 5 hviezd.

Štítky: drevené tag organizátor, ese na ochranu pred bleskom, 10m audio kábel, šperky storag, vlákno okno správa, electr skúter, drevené okno, rozšírenie doska jednosmerná, box tanix, kus drevené šperky.

  • Použitie: Šperky
  • Materiál: Drevo
  • Technics: Lesklý
  • Špecifikácia: Other
  • Funkcia: Skladom
  • Číslo Modelu: Kábel okno správa
  • Produkt: Šperky Box
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Zaťaženie: 100 kg
  • Štýl: Európa
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Lattice Množstvo: 1

Súvisiace produkty