Kruh pozadie Fantastické Lesa dom kolo Fotografie Pozadí Divov Stromov, Rastlín photo studio rekvizity candy tabuľka banner
Kruh pozadie Fantastické Lesa dom kolo Fotografie Pozadí Divov Stromov, Rastlín photo studio rekvizity candy tabuľka banner
Sku: g185958
(0 Recenzie)
Novinka

€9.57 €12.75

Popis:

Tenké-Vinyl(Čl Textílie)

Tenké (aj trvalé),mäkký,ľahký,Ľahko Zložiť & Carry,Nízka teplota žehlenia,lacnejšie a svetla ako Polyesterovej tkaniny, ale je stále tearproof,Takže je vhodný pre Jedno-time nás (narodeninovej party),rodinné fotografov, keď si nájsť stopy na pozadí, môžete skúsiť použiť mierne vlhké navlhčenou handričkou skúste utrite ju. Hmotnosť 120 g / m2.

Textúra: Anti-Glare

Vysoko-elastický polyester textílie 1 banner poly panel - POLYESTEROVÉ tkaniny. Poli banner: V Poli banner je syntetické tkaniny,má určitú pružnosť, možno zložiť pre jednoduchú manipuláciu a prepravu. Ak nie je zložiť známky je možné ho rozšíriť na slnku, alebo použite sušič vlasov na horúci vzduch na zadnej strane panelu.Tkanina je zvýšený v okrúhly tvar, s elastické dokončiť na uľahčenie inštalácie na panely z rôznych materiálov (MDF, KOVOVÝ OBLÚK, atď.)To nie je deformačné ľahko a môže byť ľahko nasadiť na panel. Je to, akoby ste pokrýva obrie sousplat! Inštalácia na elastické panel môže byť vykonané len jedna osoba, a to je natiahnuté.

Hmotnosť - 200 g / m2.

Textúra: Anti-Glare

PRAKTICKOSŤ:

-Môžete umyť, žehlička a nie zmiznúť.

-Môže byť použitý viackrát.

-Neodráža svetlo z blesku.

- Ľahkú prepravu a jednoduché skladovanie.

Výroba Termín: 5-6 pracovných dní (Po zaplatení potvrdenie)

Povrchová úprava: Šitie s / elastická, takže sa nemusíte strižné

Viac ako 160 cm musia byť zostrihané o dva kusy. PRE UPEVNENIE NA PANEL ODPORÚČAME KOLO PODPORY

Upozornenie:kulisu držiak nie je súčasťou dodávky. Nosenie škody na vyhladenie je normálne!

Tenké-Vinyl(Čl Textílie)

Tenké (aj trvalé),mäkký,ľahký,Ľahko Zložiť & Carry,Nízka teplota žehlenia,lacnejšie a svetla ako Polyesterovej tkaniny, ale je stále tearproof,Takže je vhodný pre Jedno-time nás (narodeninovej party),rodinné fotografov, keď si nájsť stopy na pozadí, môžete skúsiť použiť mierne vlhké navlhčenou handričkou skúste utrite ju.>

1.Prosím, použite profesionálne pozadie rám systém, s klip visí na pozadí.

2.Pre rodinné fotografovanie, Pomocou lepiacej pásky, aby sa držať v pozadí na stenu.(Pozor,aby sa páska môže poškodiť steny).

3.Je lepšie, aby v určitej vzdialenosti pri fotografovaní.

POZNÁMKA: Pozadie Stáť a Klipy, ktoré neobsahujú.

FAQ

Q1: Ako robiť prispôsobené pozadí?

Odpoveď: môžete poslať vašu požiadavku na náš zákaznícky servis alebo nechajte správu v rámci objednávky sa náš dizajnér bude projekt je pre vás,a potom odoslať vzorky pomôže potvrďte ho.

Ak chcete vytlačené svoj vlastný obrázok, kontaktujte náš služby zákazníkom a poslať t on pixel obrazu je najlepší viac ako 3000px * 3000px, alebo rozlíšenie minimálne 300dpi ,inak tlače bude rozmazané. Budeme tlačiť na pozadí s imidž . Otázka 2: Ako dlho to bude stáť, aby som mohol dostať tovar?

Odpoveď: potrebujeme 2-4 pracovné dni na výrobu po poriadku.Zvyčajne to trvá 12-20 pracovných dní v Spojených Štátoch amerických; 15 až 30 pracovných dní, Európa, Ázia, Oceánia; 25-60 pracovných dní do Afriky, Južnej Ameriky. Ak máte konkrétny dátum, ktorú potrebujete, môžete sa na nás obrátiť, vám môžeme ponúknuť rýchlejšie prepravu. Vezmite prosím na vedomie, že by ste mali platiť extra náklady na business express. Q3: chcem, aby moje objednávky lodnej dopravy valcované, je to možné?

Odpoveď: jasné,môžeme poštovné za tepla, prosím, povedzte nám, koľko a o veľkosti pozadia,

A prosím na vedomie, týmto spôsobom, by ste mali platiť extra náklady na prepravné. Q4: stále som nedostali balíčka pre dlhú dobu,Čo sa stalo mojej objednávky?

Odpoveď: V tomto stuation,prosím neváhajte a kontaktujte nás. ospravedlňujem sa, že nedal si uspokojujúci zážitok z nakupovania.

Plešiny fell zadarmo, kontaktujte ma ,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Ďakujeme, že ste !!

Štítky: alice pozadí, dieťa sprcha candy tabuľka, photo studio tabuľka, strieľať tabuľka, pozadie kryt, pozadie kolo, pivo hodiny, kamenná soľ, pozadie kruhovým, kulisou zámku disney.

  • Štýl: Deti
  • Dieťa sprcha: dieťa narodeniny dekorácie, Obrázky Tortu Tabuľka Dekor Photo Booth Rekvizity
  • Package: Áno
  • Foto Pozadie: kulisu pre fotografie kulisu pre Matku Deň
  • svadobné pozadie: kulisu pre moje dcéry tortu rozbiť sesh a jej 1. narodeniny party
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • novorodenca fotografie rekvizity: strana oslava sweet 16 fotenie
  • Materiál: Vinyl
  • Číslo Modelu: 2062
  • Druh: Sprej Maľované
  • Názov Značky: BEIPOTO
  • foto pozadia: detská narodeninová párty banner tabuľka dezert

Súvisiace produkty