Mecc Alte DSR AVR Generátor a Regulátor Napätia Pre dieselové motory
Mecc Alte DSR AVR Generátor a Regulátor Napätia Pre dieselové motory
Sku: g186007
(0 Recenzie)
Novinka

€115.64

Popis:

Na DSR regulátory sú rozšírené AVR regulátor výmena tradičné automatický regulátor napätia. Tento regulátor napätia je plne digitálny kontrolované a ktoré je vybavené štandardne vo všetkých našich ECO a ECP modely. Pripojenia na DSR regulátory sú cez 15 rýchle zapnutie / rýchle vypnutie konektory, ktoré urýchľujú proces pripojenia. Toto je obzvlášť užitočné, ak znova 12 drôt stroj na všetky konkrétne napätia. Tento regulátor je cross-kompatibilný so všetkými ECO a ECP stroje a môžu byť použité ako štandardné s MAUX systému a PMG ma systémy, takže nie je nikdy žiadne potrebné zmeniť regulátorov. Jeho jednofázový snímanie sa dodáva ako štandard.

Prostredníctvom externej komunikácie rady (DXR alebo DL1), pripojenie počítača (RS232 alebo USB) alebo PLC pripojenie (cez RS485 MODBUS) je k dispozícii. To umožňuje zmeny AVR nastavenia, sledovať v reálnom čase predstavenia (Napätie, Frekvenciu alebo DSR stav), alebo stiahnuť alarm správa Funkcie Analogicky diaľkové ovládanie výstupné napätie je možné prostredníctvom externého napätia (0÷2,5 Vdc), alebo s 10 Kohm lineárny potenciometer Underspeed ochrany s nastaviteľným prahom a sklon, Prepätie a podpätie budenia Budenie prepäťová ochrana s odloženou zásah Riadenia dočasné skratmi (štart do asynchrónne motory) výstupom typu Otvorený kolektor (nie izolované) signalizácia zásahu ochranné zariadenia (izolácia na voliteľné DI1 module) s programovateľným aktivácie s ohľadom na jednotlivé alarmy a možnosť odkladu zásahu Abnormálnych prevádzkových podmienok skladovania (typ alarm, počet udalostí, trvanie posledného prípade, celkový čas) Zapamätanie regulátora prevádzkový čas (od revízia 11 Firmware) USB komunikačné rozhranie (s voliteľným USB2DxR modul)

Štítky: pcm2706, 4 gb, video karta, TPA3116D2, pickit 4, rada stm8, phono preamplifi, nohavice s korytnačka, motor tohatsu, invertor pp500 kotla, alt sukne.

  • Číslo Modelu: DSR
  • Druh: generátor

Súvisiace produkty