Detské Drevené Farebné Kamenné Jeng stavebným Vzdelávacie Hračka na Kreatívne Nordic Štýl Stohovanie Hra Rainbow Drevená Hračka Darček
Detské Drevené Farebné Kamenné Jeng stavebným Vzdelávacie Hračka na Kreatívne Nordic Štýl Stohovanie Hra Rainbow Drevená Hračka Darček
Sku: g186100
(0 Recenzie)
Novinka

€3.33 €4.76

Popis:

Odrážky:

1、Inovatívne Darčeky: žiarivo farebné drevené kamene sú inovatívne darčeky pre väčšinu ľudí, pretože oni sú mäkké na dotyk, krásny vzhľad, svetlé farby, a zvýšiť ruka-oko koordinácie a výkonu trpezlivosť.

2、Vzdelávacie Hra Hračka: Pomôže rozvíjať zručnosť v prstoch, vizuálne priestorové schopnosti, podnecovať tvorivosť, predstavivosť a zvýšiť zvedavosť, a zaviesť ich do prvej etapy riešenia problémov, ktoré vám pomôžu vytvárať skoro matematické pojmy ako tvary, farby a klasifikáciu.

3、Čo Dostanete: rôzne farby stavebné bloky nastaviť, nádherný a zaujímavý spôsob, ako trénovať ruka, oko a mozog koordinácie, dobrý spôsob, ako preskúmať tvar objektov a rozlišovať farby.

4、Široké Uplatnenie: vzdelávacie rainbow dreva a kameňa nie je len hračka, ale aj umelecké dielo. Môže byť umiestnený v blízkosti pracovný stôl, stoličky, okno, posteľ, TV a pc, ako ornament, pridáva nádych zábavy a farbu do svojho bežného života.

5、Bezpečný Materiál: Vyrobené z spoľahlivé bukového dreva, nízku hmotnosť, netoxické, odolné, stabilné a môžu byť uložené na dlhý čas; odporúča sa pre ľudí nad 3 rokov používania. Nedávajte stavebným hračka v ústach, aby sa zabránilo náhodnému s prehĺtaním Alebo udusenia.

Funkcie:

Dozviete veľa schopnosti z týchto drevených vzdelávacie hromadu kameňov, ako sú logické myslenie, schopnosť spolupráce, schopnosť a praktická schopnosť, mozgu, schopnosť myslenia a farbu uznanie schopnosť.

Špecifikácia:

Farba: ako je znázornené

Veľkosť: ako je znázornené

Materiál: borovica

Balenie Zoznam(nepovinné):

01 10*Drevené Kameň(Farebné)

02 16*Drevené Kameň(luxusná)

03 5*Drevené Kameň(trial)

04 16*Drevené Kameň(bukového dreva, farebné)

05 10*Drevené Kameň(primárna farba)

Mote:

1. Vzhľadom na ručné meranie, nechajte mierne tolerancia vo veľkosti.

2. V dôsledku rôznych displejov, nechajte mierne farebné odlišnosti.

3. Vrátane malých častí, prosím, aby deti do 3 rokov preč.

Štítky: drevené stromy hračky, blok stavať, tin farba, kameň natur, n rozsahu, nordic plyšové hračky, vývojové náučné hračky, rainbow drevené, veľké montessori vzdelávacích drevené hračky, dekor severskej.

  • Číslo Modelu: Jeng Stavebný Kameň
  • Druh: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Borovica

Súvisiace produkty